Eşimin ağızından KAN geliyor..okurmusunuz..

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
46
eşim hasta olduğu zaman grip falan çok öksürüyor ve ağzından inanılmaz kan kitleleri çıkıyor balgamlı kan gibi ciğerlerdedir gittik dr ama temiz çıktı[/U][/B].(( şükürler olsun arkadaşlar sonuçlar geldi herşey tertemiz.sanırım öksürmekten tahriş olan boğazda yara olmuş oda öksürdükçe kanama yapıyormuş))demekki bir kılcar damardan yada boğaz tahrişinden böylebir kanama çıkabilirmiş telaş etmeden sebebini araştırmak gerekiyormuş.herkese sağlıklı uzun ömürler.

Son düzenleme:
k.b.b bölümüne açmışsın canım sanırım onla alakalı olduğunu düşündüğün için..çok geçmiş olsun ..bir internet sitesi var alanında uzman doktorlara mail yoluyla ulaşabiliyorsun..yüzeysel de olsa teşhis koyabiliyorlar ya da yönlendirebiliyorlar..ama sitede link vermek yasak :1no2: ..benim doktorum op.dr emre ilhan..arama motoruna yazıp kendisine sitesinden mail atabilirsin ..çok geçmiş olsun

hemen bakıyorum canım saol allah razı olsun.

cok gecmis olsun,akcigerle ilgili bişi olmaması iyi haber..umarım basit bişidir:teselli:

mail attım cvp bakliyorum bakalım çok saol canım ya.

kardeşim eşin için üzüldüm çok geçmiş olsun allah şifa versin tanıdığım çok iyi bir doktor var ama arkadaşlar vermişler bir ona ulaş bakalım hadi işin rast gitsin:çok üzgünüm:

ilgin için sağol canım benim.gittik dr birşeyi yok şükür kılcal damar kanaması öksürdükçe yara olmuş.

çok geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…