esimin abisi !!! o kizdan en kisa zamanda kurtul demis

suclamaz olur muyum cnm esim bas seytan.
anladım canım. malesef gerçekten zaman gerek, yıpranıyorsun ama düzeliyor. sabırlı olmak en güzeli. tabi burnundan fitil fitil getir bu arada. sen onun alışmış olduğu aile yapısını hemen değiştiremezsin. ama geçimli iyi niyetli bir insansa, önce iyilikle, sonra kafasına vura vura anlatacaksın aranıza başkalarının girmemesi gerektiğini. ben böyle yaptım, yıprandım kendisi de yıprandı. tartışmaktan yoruldu artık tartışma çıkacak konuları açmak istemiyor. inşallah geçici değildir tabi bakalım şimdi iyi, siz de düzelirsiniz inşallah

bence hırs yapıp eşinizle iyi geçinin.. tatlı dille onu yola getirin ve ona hissettirmeden abisinden uzaklaştırın. ama bunu abisini ve eşinizi suçlayarak değilde başka türlü. zor olur ama bazen istediğimiz şeyler çaba sarfetmeden emek harcamadan istediğimiz noktaya gelmiyor ne yazık ki

Böyle bir konu daha önce açılmıştı diye hatırlıyorum aynı kişi misiniz?
Abisinden önce eşinizde arayın suçu
Eşiniz sizden sürekli şikayet ediyorsa abisinin bu şekilde konuşması çok normal

Cnm o kisi ben degilim. Oyle bir konuyu bende okumustum ama kendi basima gelecegi hic aklima gelmemisti. Hemde gecenlerde okudum

Anladim cnm. Bende senin gibi dusunmeye basladim ama bazen hakliyken haksiz gibi esime tatli dil kullanmamaliyim diyorum. Kendime yediremiyorum.

Inan esime iyilikle yaklasasim yok. ama son caremde bu. Bide boyle deniyecegim. baktim olmuyor. Bascam tekmeyi

Nisanliyken tek kelime soyletmezdi. Ne istiyosam yapardi. Ailesine gttigmde is bile yaptirmazdi. O yuzden degisir mi diyorum. Sonucta bu adam ilk tanidigm adam degil. Ama genede umutsuzum

Anladim cnm. Bende senin gibi dusunmeye basladim ama bazen hakliyken haksiz gibi esime tatli dil kullanmamaliyim diyorum. Kendime yediremiyorum.
öyle hemen değil biraz küs kalın gönlünüzü almak için çabalasın. çok kırılmışşınız haklı olarak ama affetmiş gibi olun sonra intikam zamanı deyin :) hayırlısı, inşallah mutlu olursunuz

asla cikma evinden ne derdi varmis da hemen basindan atmaya ugrasiyo seni hele o abisii niye sizin yuvanizi yikmaya calisiyor hic anlamis degilim hey Allahim elalem daha yikma yuvani diye bagirir bu kalkmis neler diyo teyyy Allahim sen bildigin gibi yap

Ayy ablacım evlenmeden önce bunlar gerçek yüzlerini göstermeyip saklıyolar mı , yoksa bizim hatunlar mı çok pembe gözlükle bakıyolar anlamıyorum. .

Esin kendi başına bir birey olamamış ki bn 3 yillik evliyim annem yadavailrmden biri ne en ufak nede buyuk bir tartismamizdan kimsenin haberi olmadi bnm yada esimin birbirimize siniri gecebilir cunku o an sinirle yapiyoruz ama aielerimizin gecmez hep mi böyle diye düşünür en azindan ben boyle düşünüyorum aurica abisi kim oluyor da ne hakla kurtul diyor sevdsevgili degilsiniz evli barkli insanlarsiniz o kadar kolaymiymis eşin orada abi sen orda bir dur demeliydi bu bizim meselmiz bn sana dertesmk icin yazdim ama diyemz esinde o potansiyel yok liseli ergen gibi ksr bakma ama ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…