- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
anladım canım. malesef gerçekten zaman gerek, yıpranıyorsun ama düzeliyor. sabırlı olmak en güzeli. tabi burnundan fitil fitil getir bu arada. sen onun alışmış olduğu aile yapısını hemen değiştiremezsin. ama geçimli iyi niyetli bir insansa, önce iyilikle, sonra kafasına vura vura anlatacaksın aranıza başkalarının girmemesi gerektiğini. ben böyle yaptım, yıprandım kendisi de yıprandı. tartışmaktan yoruldu artık tartışma çıkacak konuları açmak istemiyor. inşallah geçici değildir tabi bakalım şimdi iyi, siz de düzelirsiniz inşallahsuclamaz olur muyum cnm esim bas seytan.
O cümleyi neye dayanarak söylediği belli oldu. Kendi gibi sanıyor herhalde herkesi,umarım eşiniz ona uymaz.Aynen cnm. Zaten 2.esi
Cnm o kisi ben degilim. Oyle bir konuyu bende okumustum ama kendi basima gelecegi hic aklima gelmemisti. Hemde gecenlerde okudumBöyle bir konu daha önce açılmıştı diye hatırlıyorum aynı kişi misiniz?
Abisinden önce eşinizde arayın suçu
Eşiniz sizden sürekli şikayet ediyorsa abisinin bu şekilde konuşması çok normal
Anladim cnm. Bende senin gibi dusunmeye basladim ama bazen hakliyken haksiz gibi esime tatli dil kullanmamaliyim diyorum. Kendime yediremiyorum.bence hırs yapıp eşinizle iyi geçinin.. tatlı dille onu yola getirin ve ona hissettirmeden abisinden uzaklaştırın. ama bunu abisini ve eşinizi suçlayarak değilde başka türlü. zor olur ama bazen istediğimiz şeyler çaba sarfetmeden emek harcamadan istediğimiz noktaya gelmiyor ne yazık ki
Inan esime iyilikle yaklasasim yok. ama son caremde bu. Bide boyle deniyecegim. baktim olmuyor. Bascam tekmeyianladım canım. malesef gerçekten zaman gerek, yıpranıyorsun ama düzeliyor. sabırlı olmak en güzeli. tabi burnundan fitil fitil getir bu arada. sen onun alışmış olduğu aile yapısını hemen değiştiremezsin. ama geçimli iyi niyetli bir insansa, önce iyilikle, sonra kafasına vura vura anlatacaksın aranıza başkalarının girmemesi gerektiğini. ben böyle yaptım, yıprandım kendisi de yıprandı. tartışmaktan yoruldu artık tartışma çıkacak konuları açmak istemiyor. inşallah geçici değildir tabi bakalım şimdi iyi, siz de düzelirsiniz inşallah
Anladim cnm. Bende senin gibi dusunmeye basladim ama bazen hakliyken haksiz gibi esime tatli dil kullanmamaliyim diyorum. Kendime yediremiyorum.
Nisanliyken tek kelime soyletmezdi. Ne istiyosam yapardi. Ailesine gttigmde is bile yaptirmazdi. O yuzden degisir mi diyorum. Sonucta bu adam ilk tanidigm adam degil. Ama genede umutsuzumYani buradan hic degisecekmis gibi durmuyor. Ailecek boyleler cunku. Hani duzeltmek icin birseyler yapsa, tamam sorun neyse cozelim dese neyse. Abime laf soyletmem demeler, inadina abisiyle annesiyle fotograf koymalar. Yani olan bitenden en ufak bir pismanligi yok. Ona gore sorun bile yok niye duzeltsin sizce?
öyle hemen değil biraz küs kalın gönlünüzü almak için çabalasın. çok kırılmışşınız haklı olarak ama affetmiş gibi olunAnladim cnm. Bende senin gibi dusunmeye basladim ama bazen hakliyken haksiz gibi esime tatli dil kullanmamaliyim diyorum. Kendime yediremiyorum.
asla oyle bi hata yapmayacagm.Evliliginiz icin bunu deneyin ama bu surecte sakin cocuk yapmayin.
Tesekkur ederim cnm. hepiniz destek oldunuz. Rahatlattiniz.öyle hemen değil biraz küs kalın gönlünüzü almak için çabalasın. çok kırılmışşınız haklı olarak ama affetmiş gibi olunsonra intikam zamanı deyin :) hayırlısı, inşallah mutlu olursunuz
abisiyle de pek yüz göz olma ama uzakta kalma zor da olsa. ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın...Tesekkur ederim cnm. hepiniz destek oldunuz. Rahatlattiniz.