Nasil hala abisini savunur gibi profil fotosu yapar. Ne yapacagmi sasirdm. saglikli dusunemiyorumcnm i sakin ol profıl fotosuna kızıp boşanma düşüncelerine girme hata ediyorsun
bellıkı oda gıcıklığına yapılıyor
boyle şeyler için yuva yıkılmaz yaaa
bi iletişimsizlik var
onu aşmaya calışın
Konustum. Abisine laf soyletmiyoreşinle abisine anlattıgını konuştunmu
Konustum. Abisine laf soyletmiyor
Aynen cnm. Zaten 2.esiHata eşinizde valla... Abisine de ne oluyor öyle "Hemen kurtul ondan" falan? Daha yeni de evliymişsiniz her şey güllük gülistanlık gidecek değil eşler arasında tartışmalar sorunlar olabilir,kendi eşiyle hiç mi tartışmıyormuş?
Tamda oyle cnm. Napcm ben bu kör adamlaAbi bosanmis yeniden evlenmisya kardesi de oyle olsun istiyor galiba.aahh ahh esinin akli basina gelir de iste kazigi yedigi zaman.abisi kotu niyetli esin de kör.
Esimin abisinin ikinci evliligi kizlar. Ilkine cik git senin isin bu evde bitti demis k.babm. bide ovunerek anlatiyorlar. ama ben esimi farkli zannetmistim. Evlenince cok degsti
Kizlar annesiyle abisini profil fotosu yapmis. Inanin bosanmak istiyorum artk
Cnm bende degismemesinden korkuyorum. Sabredip beklemek mi yoksa yol yakinken donmek mi???? cok kararsizimSuna eminim ki esiniz asla duzelmez. Cunku bazi seyler genlerinde var. Kendisi konusmayi biraksa anasi abisi durmaz konusturur en ufak bir sorunda da yolla diyecekler. Onlar icin bosanmak o kadar normal olmus ki. Coluk cocuk olmadan kesin kararinizi verin bence cunku bir 10 yil sonra yine ayni seyleri yasayip bitirmektense zaman kaybetmeden bitirmek en hayirlisi.
Cnm bende degismemesinden korkuyorum. Sabredip beklemek mi yoksa yol yakinken donmek mi???? cok kararsizim