esimin abisi !!! o kizdan en kisa zamanda kurtul demis

sorun düpedüz eşiniz.
abisiyle ilgili olduğunu sanmıyorum.
dediğiniz kadar size bağlı olsa abisine o kızdan kurtul dedirtecek şeyler anlatmazdı.

cnm i sakin ol profıl fotosuna kızıp boşanma düşüncelerine girme hata ediyorsun

bellıkı oda gıcıklığına yapılıyor

boyle şeyler için yuva yıkılmaz yaaa

bi iletişimsizlik var

onu aşmaya calışın

Hiç sevmediğim erkek modeli
Evde yaşanan evde kalır
ailende olsa kimseye anlatılmaz.
Benimde eşimle sorunlarım oluyor annem hiçbirini bilmez! Anlatmaya kalksam anlattırmaz bile bana kızar.
Yazık çok yazık bunu bence uygun bir dille kocanla konus neden özel hayatımızı ailene anlatıyorsun de
Sonra siz barışırsınız aileler sizlerden nefret eder

Nasil hala abisini savunur gibi profil fotosu yapar. Ne yapacagmi sasirdm. saglikli dusunemiyorum

Hata eşinizde valla... Abisine de ne oluyor öyle "Hemen kurtul ondan" falan? Daha yeni de evliymişsiniz her şey güllük gülistanlık gidecek değil eşler arasında tartışmalar sorunlar olabilir,kendi eşiyle hiç mi tartışmıyormuş?

Abi bosanmis yeniden evlenmisya kardesi de oyle olsun istiyor galiba.aahh ahh esinin akli basina gelir de iste kazigi yedigi zaman.abisi kotu niyetli esin de kör.

Aynen cnm. Zaten 2.esi

eşiniz abisinin boyunduruğundan çıkabilecek mi acaba sabretseniz bende bu kerdeşleride anlamıyorum benim ablam bir şey desem hemen olumlu tarafından hep bana akıl verir abisine danışabilir ama herşeyde anlatılmazki çok ayıp bence size saygısı yok zaten onun bu tavırlarıyla zamanla sizde kendinizi değersiz hissetmeye başlarsınız.eşiniz 2 kişilik bir aile olduğunuzu kavrayamamış hala .

Esimin abisinin ikinci evliligi kizlar. Ilkine cik git senin isin bu evde bitti demis k.babm. bide ovunerek anlatiyorlar. ama ben esimi farkli zannetmistim. Evlenince cok degsti

Kizlar annesiyle abisini profil fotosu yapmis. Inanin bosanmak istiyorum artk

Suna eminim ki esiniz asla duzelmez. Cunku bazi seyler genlerinde var. Kendisi konusmayi biraksa anasi abisi durmaz konusturur en ufak bir sorunda da yolla diyecekler. Onlar icin bosanmak o kadar normal olmus ki. Coluk cocuk olmadan kesin kararinizi verin bence cunku bir 10 yil sonra yine ayni seyleri yasayip bitirmektense zaman kaybetmeden bitirmek en hayirlisi.

Reactions: anu
Cnm bende degismemesinden korkuyorum. Sabredip beklemek mi yoksa yol yakinken donmek mi???? cok kararsizim

nerede gidiyosun kiz gitme
abiye inat kal yine kal

esinede, askim senin beni nekadar sevdigini biliyordum zaten, abin aklini karistirmis simdi emin oldum.. bir abi bunu neden yapar nden yuvani yikmani istiyor.. sen olsan abine boyle mi derdin de

Cnm bende degismemesinden korkuyorum. Sabredip beklemek mi yoksa yol yakinken donmek mi???? cok kararsizim

Yani buradan hic degisecekmis gibi durmuyor. Ailecek boyleler cunku. Hani duzeltmek icin birseyler yapsa, tamam sorun neyse cozelim dese neyse. Abime laf soyletmem demeler, inadina abisiyle annesiyle fotograf koymalar. Yani olan bitenden en ufak bir pismanligi yok. Ona gore sorun bile yok niye duzeltsin sizce?

Bu nedir ya. Neden sizinle her yaşananı anlatıyorki eşiniz? Özeliniz yok resmen.
Tartıştık desin birşey desin anlarımda kelimesi kelimesine anlatmak nedir.
Abisinin tepkisi tuhaf değil ama eşinizin tavrı tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…