esimin abisi !!! o kizdan en kisa zamanda kurtul demis

Yüregin varsa olgunlasmasini beklersin cnm buda yaklasik evliligin ortalama 3. Ve 4. Yilina tekabul ediyo..tamamen cocuksu durumundan ileride kendide pisman olucak anlattigina..bu tip erkekler once seni tüketir snra düzelir ...
dayanabilir miyim bilmiyorum. simdiden tukendim. Özelimizi paylasmis. ve abiside sanki cok kotu birsey yapmisim'gibi kurtul o kizdan demis

Canim sorma bide hakli gibi davraniyorlar. ne bicim insanlarmis

sorun abisinde değil ki çenesini tutamayıp özelini gidip abisine yumurtlayan eşinde.

4 yil cok uzun bi süre
canım aile yapıları böyle. biz de erkekler öyle her şeye karışmaz, çok konuşmazlar. ama bunlarda aman yarabbi tel. görüşmeleri susmaz. ama hepsi böyle. kendi ailelerini, eşlerini hep anlatırlar ablaya anneye.. böyle alışmışlar. onlarda dinleyip yorum yapmaya bayılır zaten. sizinki de bence buna benzer. zamanla ya düzelecek ya düzelecek başka yolu yok canım. eşim biraz düzeliyor. ama ben de çok uğraştım, kolay değil.

dayanabilir miyim bilmiyorum. simdiden tukendim. Özelimizi paylasmis. ve abiside sanki cok kotu birsey yapmisim'gibi kurtul o kizdan demis
benim abisine söyleyecek lafım bile yok. eşine hiç mi hiç yok. karısı hakkında bu sözü söyleyen abiyle uzun süre ara açılır. yuva yıkmak o kadar kolay tabi. ben ne söylendiğini hakkımda bilmiyorum ama duysam böyle bişi, o adam birdaha evime giremez ve sözlerim o kadar ağır olur ki ,kendine gelemez bir daha.

Bu olayda sen eşinde suç bulamıyorsan diyecek birşey yok demektir...
Her kavganızı her olayınızı abisine, annesine anlatan insandan nasıl bir eş olmasını bekliyorsunuz?
Adam resmen yetişkin olamamış.
Olsa, aranızdaki meseleleri büyütüp de ailesine taşımaz.

Abisi uzuyd
Abisi diyor ki esin seni istemiyor diyor. Kafam'allak'bullak

Abisi uzuyd
sen eşini suçlamıyor musun canm hepsini okumadım ? bu şekilde yorum yapmışlar ondan sordum. şimdi öncelikle suç eşinde, sonra abide. her halt anlatılmaz,hadi anlatıldı büyük olarak, yapıcı olması gerekir. kendisi boşasın kolaysa karısını.

Burdaki en buyuk suclu Esin !
Evinin ozelini kosup abisine anlatiyor , ve Allah bilir nasil anlatmiski Abiside kurtul o kizdan demis, ha abiside buyukluk gosterip orta yolu bulmaliydi boyle kestirip atacagina..
Ama esinin abisine neler anlatigini bilmiyoruz..

Esinle oncelikle bu sorunlari halletmeye calis , yeni evliyseniz boyle seyler normaldir tartismada olacaktir anlasmazliklarda ama bunlari kendi aranizda cozmeyi ogrenmelisiniz..
Hemen evi terk etme dusuncesine kapilma cok buyuk yanlis yaparsin birkez daha esinin ailesine laf vermis olursun..

Abisi uzuyd
sen demiyor musun kapı orada gitsin istemeyen. neden hala burada? diye abisine....
eşine de demiyor musun? abin bizim evliliğimiz hakkında nasıl böyle konusabılıyor?
madem istemiyorsun git demedin mi

seninki gene iyi gidip anlatmış, biz ilk evlendiğimiz yıllarda eşim tam kavga esnasında annesini arayıp naklen canlı canlı dinletmeye çalışıyordu.4 yıl olayı gerçek bu arada.4 yıl sonra düzeliyor.

ben boyle aile yapisi gormedim cnm. Ya da Allah bana super bi anne baba vermis

suclamaz olur muyum cnm esim bas seytan.

B
bi kere bosamis zaten suan gene evli

sen demiyor musun kapı orada gitsin istemeyen. neden hala burada? diye abisine....
eşine de demiyor musun? abin bizim evliliğimiz hakkında nasıl böyle konusabılıyor?
madem istemiyorsun git demedin mi
Esim'tutarsiz davraniyor. Bi sariliyor. Bi bu is bitecek diyor

Esimin abisinin ikinci evliligi kizlar. Ilkine cik git senin isin bu evde bitti demis k.babm. bide ovunerek anlatiyorlar. ama ben esimi farkli zannetmistim. Evlenince cok degsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…