dayanabilir miyim bilmiyorum. simdiden tukendim. Özelimizi paylasmis. ve abiside sanki cok kotu birsey yapmisim'gibi kurtul o kizdan demisYüregin varsa olgunlasmasini beklersin cnm buda yaklasik evliligin ortalama 3. Ve 4. Yilina tekabul ediyo..tamamen cocuksu durumundan ileride kendide pisman olucak anlattigina..bu tip erkekler once seni tüketir snra düzelir ...
Canim sorma bide hakli gibi davraniyorlar. ne bicim insanlarmisEşine de kız ailesine de.
Ne biçim aile bunlar sürekli para para,
İzin versen senden iyisi olmaz,kurtul demesi normal o yüzden.
Eski konularını da okudum daral geldi.
Eşin ailesiyle aranda dengeyi kuramamış.
Allah yardımcın olsun.
canım aile yapıları böyle. biz de erkekler öyle her şeye karışmaz, çok konuşmazlar. ama bunlarda aman yarabbi tel. görüşmeleri susmaz. ama hepsi böyle. kendi ailelerini, eşlerini hep anlatırlar ablaya anneye.. böyle alışmışlar. onlarda dinleyip yorum yapmaya bayılır zaten. sizinki de bence buna benzer. zamanla ya düzelecek ya düzelecek başka yolu yok canım. eşim biraz düzeliyor. ama ben de çok uğraştım, kolay değil.4 yil cok uzun bi süre
benim abisine söyleyecek lafım bile yok. eşine hiç mi hiç yok. karısı hakkında bu sözü söyleyen abiyle uzun süre ara açılır. yuva yıkmak o kadar kolay tabi. ben ne söylendiğini hakkımda bilmiyorum ama duysam böyle bişi, o adam birdaha evime giremez ve sözlerim o kadar ağır olur ki ,kendine gelemez bir daha.dayanabilir miyim bilmiyorum. simdiden tukendim. Özelimizi paylasmis. ve abiside sanki cok kotu birsey yapmisim'gibi kurtul o kizdan demis
Abisi diyor ki esin seni istemiyor diyor. Kafam'allak'bullakkötü olmuş bu durum.. utanmadan dedikodu yapmışlar kadın gibi
eee cevap geldi mi abisinden.. ne yapacak bakalım
karı koca arasına girilmez öğretmemişler ona demek ki
eşinle umarım bozuşur da eşin de yapmaması gerektiğini anlar
sen eşini suçlamıyor musun canm hepsini okumadım ? bu şekilde yorum yapmışlar ondan sordum. şimdi öncelikle suç eşinde, sonra abide. her halt anlatılmaz,hadi anlatıldı büyük olarak, yapıcı olması gerekir. kendisi boşasın kolaysa karısını.Abisi uzuyd
Abisi diyor ki esin seni istemiyor diyor. Kafam'allak'bullak
sen demiyor musun kapı orada gitsin istemeyen. neden hala burada? diye abisine....Abisi uzuyd
ben boyle aile yapisi gormedim cnm. Ya da Allah bana super bi anne baba vermiscanım aile yapıları böyle. biz de erkekler öyle her şeye karışmaz, çok konuşmazlar. ama bunlarda aman yarabbi tel. görüşmeleri susmaz. ama hepsi böyle. kendi ailelerini, eşlerini hep anlatırlar ablaya anneye.. böyle alışmışlar. onlarda dinleyip yorum yapmaya bayılır zaten. sizinki de bence buna benzer. zamanla ya düzelecek ya düzelecek başka yolu yok canım. eşim biraz düzeliyor. ama ben de çok uğraştım, kolay değil.
4 yila ben obur tarafa gtmezsem gorurum cnmseninki gene iyi gidip anlatmış, biz ilk evlendiğimiz yıllarda eşim tam kavga esnasında annesini arayıp naklen canlı canlı dinletmeye çalışıyordu.4 yıl olayı gerçek bu arada.4 yıl sonra düzeliyor.
suclamaz olur muyum cnm esim bas seytan.sen eşini suçlamıyor musun canm hepsini okumadım ? bu şekilde yorum yapmışlar ondan sordum. şimdi öncelikle suç eşinde, sonra abide. her halt anlatılmaz,hadi anlatıldı büyük olarak, yapıcı olması gerekir. kendisi boşasın kolaysa karısını.
gerçi en büyük suçlu eşinAbisi uzuyd
bi kere bosamis zaten suan gene evlisen eşini suçlamıyor musun canm hepsini okumadım ? bu şekilde yorum yapmışlar ondan sordum. şimdi öncelikle suç eşinde, sonra abide. her halt anlatılmaz,hadi anlatıldı büyük olarak, yapıcı olması gerekir. kendisi boşasın kolaysa karısını.
Esim'tutarsiz davraniyor. Bi sariliyor. Bi bu is bitecek diyorsen demiyor musun kapı orada gitsin istemeyen. neden hala burada? diye abisine....
eşine de demiyor musun? abin bizim evliliğimiz hakkında nasıl böyle konusabılıyor?
madem istemiyorsun git demedin mi