bilmiyorum ki bence niyet önemli. diyorum ya benm de eşimle ciddi bi sorunum olsa, misal büyük ablam çok aklı başında objektiftir. bazen erkek arkdaşımı savunur yani. ona anlatırdım. akıl da isterdim. belki oturup neden direkt kaç kurtul boşa neyse işte öyle bir tepki geldi bu tepkiyi doğurcak ne yaptı eşin onu anlamak lazım. bu da çözülmüyosa gidersin. diyrum ya benim bi erkek arkadaşım öyleydi. bütün çevresi beni cani tanıyodu. gidip olayı duygu sömürüsüyle anlatıyordu. kötü biri yoo değil. ama tüm hırçınlığımı sanki ortada bişe yokmuş gibi anlatıyordu ama sebebi vardı. ailesi tanıamdan nefret ediyordu ya sen düşün. öyle biriyse ben şahsen yapamazdm. zaten yapamadım da.esimle aramdaki ufak sorunlar bosanmaya degmez dedim. Ama abisine anlatmasi bosanmaya deger mi bilmiyorum. Canim cok yandi.
Bi de abisi diyor ki sen normal degilsin. Bi doktora gt diyor. Valla beni delirttiler. kendimden suphe edicem artik
Bi de abisi diyor ki sen normal degilsin. Bi doktora gt diyor. Valla beni delirttiler. kendimden suphe edicem artik
Sucsuz yere esim beni abisinin diline düsürdü. nasil mutlu olayim ben bu adamlaValla ben olsam hayatta abisi dedi diye evi terk etmezdim inadına kalır mutlu olurum delimisin elin salagi yüzünden gitme. Ama senin saf kocandada var onun hesabını sonraya bırak fırsatını bulunca da burnundan getir
Ah keske bunlari dinlese. Beni tam anlamiyla kaybedecegi gun dinler. o zamanda is isten gecmis olacakEsin aile olmayi öğrenememiş. Sizin evde sürekli zaten senin ailen benim ailem kavgasi oluyor galiba diğer konulariniza gore..
Bagirmadan kavga etmeden esinize konusmanz gerektgnizi anlatin ve elinize kagit kalem alip evliliginize yeni kurallar ve düzen oluşturun ikimiz de maddelerde anlasin ve yazin.. Ornegin ailelere hafta su kadar gidilecek vs gibi. İkinizde birbirinize söz verin.. Ve hayati paylastiginizi birbirinzle yarismadgnizi hatirlatin..
evde olanların bu evde kalmasi gerektiğini abisinin suçu olmadigini eşini kötüleyen koca olarak utanmasi gerektiğini de ekleyin
severek evlendik ve esim annesine karsi bile beni korurdu nisanliykenEsiniz size kesinlikle sahip cikmiyor.
Severek mi gorucu usulu mu oldu? Nisanliyken bu tur karaktersizliklerini hic yakalamadiniz mi?
bu konuyu halledemezseniz büyürde büyür çıkılmaz bi yola girer sıcağ sıcağına konuşunki içinde kalmasınMoralim o kadar bozuldu ki hc bisey konusamiyorum cnm. aglamakliyim
Konusmaya calistim ama tartismaya donuyor. bende odama gectmbu konuyu halledemezseniz büyürde büyür çıkılmaz bi yola girer sıcağ sıcağına konuşunki içinde kalmasın
Cnm cok zoruma gitti. Esime deger verip mektup bile yazmak istemiyorum. Ben onlara hc bisey yapmadim. Abisine hc saygida kusur etmedimcanım eşinde kabahat siz artık ailesiniz ağbiye sorunları anlatmakta ne demek.otur tartışmadan konuş.sesini yükseltme sakin davran.olmdı mektupla anlat derdini.ama ağbisinin yaptığı da yenilir yututlur cins değil.kurtul bu kızdan demiş bir de.sanki 3 günlük sevgilisisin.
Döndürebilir miyim hatasindan? buna inanmak istiyorumne olursa olsun sakin ol
eşin hatalı ama döndürebilirsin yeterkı kendını güzel ifade et
abisi ayrı cahil onaneyse yapıcı olacagına yıkıcı olmuş
sen eşinle halletmeye bak ccnm ınşllh anlar seni