esimin abisi !!! o kizdan en kisa zamanda kurtul demis

Bi de abisi diyor ki sen normal degilsin. Bi doktora gt diyor. Valla beni delirttiler. kendimden suphe edicem artik

Valla ben olsam hayatta abisi dedi diye evi terk etmezdim inadına kalır mutlu olurum delimisin elin salagi yüzünden gitme. Ama senin saf kocandada var onun hesabını sonraya bırak fırsatını bulunca da burnundan getir

esimle aramdaki ufak sorunlar bosanmaya degmez dedim. Ama abisine anlatmasi bosanmaya deger mi bilmiyorum. Canim cok yandi.
bilmiyorum ki bence niyet önemli. diyorum ya benm de eşimle ciddi bi sorunum olsa, misal büyük ablam çok aklı başında objektiftir. bazen erkek arkdaşımı savunur yani. ona anlatırdım. akıl da isterdim. belki oturup neden direkt kaç kurtul boşa neyse işte öyle bir tepki geldi bu tepkiyi doğurcak ne yaptı eşin onu anlamak lazım. bu da çözülmüyosa gidersin. diyrum ya benim bi erkek arkadaşım öyleydi. bütün çevresi beni cani tanıyodu. gidip olayı duygu sömürüsüyle anlatıyordu. kötü biri yoo değil. ama tüm hırçınlığımı sanki ortada bişe yokmuş gibi anlatıyordu ama sebebi vardı. ailesi tanıamdan nefret ediyordu ya sen düşün. öyle biriyse ben şahsen yapamazdm. zaten yapamadım da.

Bi de abisi diyor ki sen normal degilsin. Bi doktora gt diyor. Valla beni delirttiler. kendimden suphe edicem artik

Esiniz size kesinlikle sahip cikmiyor.

Severek mi gorucu usulu mu oldu? Nisanliyken bu tur karaktersizliklerini hic yakalamadiniz mi?

Esin aile olmayi öğrenememiş. Sizin evde sürekli zaten senin ailen benim ailem kavgasi oluyor galiba diğer konulariniza gore..

Bagirmadan kavga etmeden esinize konusmanz gerektgnizi anlatin ve elinize kagit kalem alip evliliginize yeni kurallar ve düzen oluşturun ikimiz de maddelerde anlasin ve yazin.. Ornegin ailelere hafta su kadar gidilecek vs gibi. İkinizde birbirinize söz verin.. Ve hayati paylastiginizi birbirinzle yarismadgnizi hatirlatin..

evde olanların bu evde kalmasi gerektiğini abisinin suçu olmadigini eşini kötüleyen koca olarak utanmasi gerektiğini de ekleyin

Valla ben olsam hayatta abisi dedi diye evi terk etmezdim inadına kalır mutlu olurum delimisin elin salagi yüzünden gitme. Ama senin saf kocandada var onun hesabını sonraya bırak fırsatını bulunca da burnundan getir
Sucsuz yere esim beni abisinin diline düsürdü. nasil mutlu olayim ben bu adamla

Ah keske bunlari dinlese. Beni tam anlamiyla kaybedecegi gun dinler. o zamanda is isten gecmis olacak

Evlilik yukunu kaldiramiycam kizlar. yoruldum. annemi arayip kurtarin beni demek istiyorum. Gene o neseli annemle babamin yanina dönmek istiyorum.

canım eşinde kabahat siz artık ailesiniz ağbiye sorunları anlatmakta ne demek.otur tartışmadan konuş.sesini yükseltme sakin davran.olmdı mektupla anlat derdini.ama ağbisinin yaptığı da yenilir yututlur cins değil.kurtul bu kızdan demiş bir de.sanki 3 günlük sevgilisisin.

Cnm cok zoruma gitti. Esime deger verip mektup bile yazmak istemiyorum. Ben onlara hc bisey yapmadim. Abisine hc saygida kusur etmedim

ne olursa olsun sakin ol

eşin hatalı ama döndürebilirsin yeterkı kendını güzel ifade et

abisi ayrı cahil onaneyse yapıcı olacagına yıkıcı olmuş

sen eşinle halletmeye bak ccnm ınşllh anlar seni

Döndürebilir miyim hatasindan? buna inanmak istiyorum

Eşiniz büyük bir hata yapmış . Bir erkeğin başka birine ailesiyle ilgili ayrıntılı bilgi vermesi hiç hoş değil. Kavga sırasında zaten çoğu söz mantıksızdır.
Bu noktada yapmanız gereken eşinizden bir daha evin içindeki sırların dışarıya çıkmaması için söz alın.
" O kızdan kurtul" dendiğinde de karısına söz soylendiğini bilsin. Soyletmesin. İnsanlara taviz verirsen konuşur.

Ailelerle ilgili eşinizle tartışmayın. İnanın zamanla düzene giriyor. Sabırla bekleyin, tartışmadan kesin ve net olarak , kısa cümlelerle isteklerinizden söz edin.
İlk başlarda çoğu erkek bu konuda hakimiyet kurmaya çalışıyor.
Evliliğimizin yıpranmasına göz yummayın.

Bencede terk etme evi..bi dur,her ufak seyde ev terk edilmez..sonra alisirsin aliskanlik haline gelir,yalama olur iliski
..sakinlesin..daja yeni evlisin..keske gitmeyelim etmeyelim laflarini sık kullanmasaydin..oda hemen abisine yetistirmesi cok yersiz..helede abisinin kurtul demesi..sanki ortada namussuzluk var..tovbe tovbe..kavga aninda cikan soz sinirden ofkeden..lutfen yoluna koymaya bakin..boyle seylerle terk etmeyin,hele bosanmayi en ufak seyde dile getirmeyin..cok kotu bisey olmadigi surece bosanilmamali..insallah duzelir araniz..bu arada abisi kac yasinda?evlimi kendiside?

Olur böyle şeyler. Sakimliğini koru ve bir süre sessiz kal. Kırgın ol. Onlar gelip senlemkonulur. Ozmn fikrşnş söylersin. eşine inanıyorsan eğer abisiöyüzünden eşinle ara bozmaya deümez. Abisi boş yere böyle demez diyorsan o zmn eşini bu konuda sorgula.. ayrıca yapacağın en büyük hata eşinin sana kötü davrandığını kabuledip abşsşne yazman. Bu tür meseleleri kendimaranızda çözün. Sizögüllük gülistanlık olur unutursunuz ama akrabalar unutmuyorr. neden böyle yazdınız diye sorsaydı samimi bşr cevap alırdın Diye Düşünüyorum.

Canim bende yeni evliyim bende hep esimin anesi trfndn sorunkar yasiyorum ama ne olursa olsun pes etme sen pes edersen onlrin daha vok hoslarina gidicektir emin ol esini seviosan onunla sakince konusmaya calis neler seni rahatsiz ediorsa dile getir baktin esin sana karsilik veremiyor hala ayni sorunlri yasiyorsunuz sorun kimden kaynakliysa abisindense eger onu eve cgr esin abisi ve sen ucunuz ne derdiniz varsa dokulun yoksa oluck is degil. Bende kaynanamdan yana vok sikytm vardi bugun kayinpederim kaynim geldi ole bi doldurmuski onlr bile bosann deneye gelmis beni dinledilr rahatladilr konusmadan hic birsey cozulmuyo bana edilen hakertlerin haddi hesabi yok terbiyemden tut aptaligima salakligima saygszlihima daha neler neler bavak bacak ustune atmam bile sikinti olmus dusun ama.konusunca kaynim olsun hepsi bana hakverdi.. konusmadn vozulmuyor ve kendi kendimizi hasta ediyoruz iliskimizi olduruyoruz inan xamanla bu sklde daha duzgun olucktir ama birazda bizim buyukluk yapmamiz gerekiyor esimizi seviorsak olaylr duzene girdiktn sonra herseyi gormzfn gelip istekleri neyse yapmamiz gerekiyor malsf umarimm duzelir yeni evli olup bunlari yasamak gervkten cok kotu alah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…