yoo öyle düşünmüyorum fakat konuyu yazanı da tanımıyorum ki. ben de bi derdim olsa ilişkide ciddi ablama anlatırdım. belki ablam da bana olmuyorsa bitir jen derdi. onu demeye çalışıyorum. şimdi evde çok birşey yoktu ilişkileri iyiydi ama adam gitti dedikodu gibi taşıdı mı ki hakkaten böyle de olabilir yoksa birşeyleri kaçırıyor muyuz bilmiyoruz.Ne alaka abisi ile biz bir miyiz biz tanıyor muyuz konu sahibini? Bilsek ne olur bilmesek ne ?
Evin içinde olanlar o evde kalır 3.4.5.6.7.8.9. kişilere anlatılmaz. Ne bu bbg evi mi?
Suan esimle bu konuyu tartismamiza ragmen cay demleyip getirdi. 2 Bardak koymuş. Beraber icelim diye
Olay yeni yasandi cnm. Ben konusamiyorum bile dilim tutuldu. Artk esimin beni sevmedigni dusunuyorumNe olursa olsun bu olaydan sonra daha fazla yorum yapma. Ne abisini ne ailesinin başka bir üyesini eşine şikayet etme kötüleme. Bırak Allahından bulsunlar.
Tartisma sirasinda agzimdan ne ciktiysa abisine anlatmis. Inanin elle tutulur sorun yok.
Moralim o kadar bozuldu ki hc bisey konusamiyorum cnm. aglamakliyimeşine de ki ne olursa olsun aramzda hiç kimseye anlatma çnkü bn anlatmıyorum ne sııkıntın olursa olsun bnmle paylş die bağırmadan güzelce konuş ne kdr yüksek ses okdr çok tartışma demek
abisine anlatmasında bir sorun göremiyorum. siz de şimdi bize anlatıyorsunuz. insanlar akıl almak için sorunları paylaşabilir. mesele istemiyor da yol yapmak için mi abisine söyleyip sen o kızdan kurtul lafını duyuyor yoksa başka birşey mi. kaldı ki erkekler zaten özensiz konuşurlar.
hem bakın şimdi siz bir şeyler anlatıyorsunuz burada da eşiniz hakkında sert ithamlarda bulunacaklar. eşiniz de bunları görse ne olacak? belki yöntem yanlıştır.
sanmıyorum aksine insanlar burada daha ön yargılı olabiliyorlar. çünkü herkes direkt edindiği tecrübelerden yola çıkarak 3 cümleden durum değerlendiriyor. şu tip erkekler böyle yapar bu tip kadın şöyledir. ilk on başlığı okuyun. hepsinde ilk beş mesajda bazıları daha fazla ayrıntı sorarken kalanların ondan adam olmaz böyle tipten iş çıkmaz çok aptalca gibi kesin net ve olumsuz değerlendirmede bulunduğunu görürsünüz. sizin kişinin eşine kastınız olmayabilir. fakat size kim iyi veya kötü gösterilirse ona göre tepki vermeye açıksınız ki bu da bir şekil önyargıdır. şematiktir çünkü tepkiniz. tekrar ediyorum ne adamı ne kadını bilfiil tanımıyoruz. ben şahsen tanımıyorum. o yüzden sırf konu açan böyle dedi diye hele evlilikle alakalı evden gidicem diyen birine git kal adam tü kaka gibi yorumlar yapamam. vebal çıkar Allah muhafaza.İkisi çok alakasız şeyler. Burada kimse eşini tanımıyor, gördüğünde önyargılı davranma ihtimali yok. Kimse de konu sahibinin ailesi değil, adamdan nefret edip ya ben ya o deme ihtimalleri yok.
sanmıyorum aksine insanlar burada daha ön yargılı olabiliyorlar. çünkü herkes direkt edindiği tecrübelerden yola çıkarak 3 cümleden durum değerlendiriyor. şu tip erkekler böyle yapar bu tip kadın şöyledir. ilk on başlığı okuyun. hepsinde ilk beş mesajda bazıları daha fazla ayrıntı sorarken kalanların ondan adam olmaz böyle tipten iş çıkmaz çok aptalca gibi kesin net ve olumsuz değerlendirmede bulunduğunu görürsünüz. sizin kişinin eşine kastınız olmayabilir. fakat size kim iyi veya kötü gösterilirse ona göre tepki vermeye açıksınız ki bu da bir şekil önyargıdır. şematiktir çünkü tepkiniz. tekrar ediyorum ne adamı ne kadını bilfiil tanımıyoruz. ben şahsen tanımıyorum. o yüzden sırf konu açan böyle dedi diye hele evlilikle alakalı evden gidicem diyen birine git kal adam tü kaka gibi yorumlar yapamam. vebal çıkar Allah muhafaza.
soyledim. Abime laf soyletmem diyor. Ama hatasininda farkinda arada bir guluyor. Yanagima dokunuyor. Esimi affedemiyorum. Her kavgamizi anlatmis.Esinle cay icme, konus, olanlardan rahatsiz oldugunu, aranizda gecenleri abisine anlatmasinin cok yanlis oldugunu soyle. Yaptiginin cok ayip ve dusuncesizce oldugunu soyle.
Haklisin aslinda suanda kurtulmak istiyorumSen de dort duvar arasinda yasanan sorunu kelimesi kelimesine abisine yetistiren kocadan kurtul
S
soyledim. Abime laf soyletmem diyor. Ama hatasininda farkinda arada bir guluyor. Yanagima dokunuyor. Esimi affedemiyorum. Her kavgamizi anlatmis.
Keske sana tek tek anlatabilsem. O kadar gucu kendimde bulamiyorum. Belkide ilk kez hayatimda birileri beni sevmedi. Biri esim biri abisi. Herkesle anlasan ben! onlarla anlasamadim! haklisin belkide hata bende! esimle evlendigm icin hata bendeyoo öyle düşünmüyorum fakat konuyu yazanı da tanımıyorum ki. ben de bi derdim olsa ilişkide ciddi ablama anlatırdım. belki ablam da bana olmuyorsa bitir jen derdi. onu demeye çalışıyorum. şimdi evde çok birşey yoktu ilişkileri iyiydi ama adam gitti dedikodu gibi taşıdı mı ki hakkaten böyle de olabilir yoksa birşeyleri kaçırıyor muyuz bilmiyoruz.
kaldı ki erkekler hep yavan konuşur ki. onların (ki yapmaları gerektiği halde) özenli olmalarını beklemek. onu öylesine de diyebilir bence kaç kurtul abi falan tavrıyla. konu sahibi yanlış anlamasın kötülemek için kocayı savunmak için demiyorum ama sonuçta bilmeden yorum yapıyoruz bir yerde dinledik mi adamı da? biliyor muyuz bu insanların karakterlerini. yok. o yüzden genel düşünmek lazım. hem daha kötü ya tanımadan adamı yere çarptık. belki konu sahibinin bir yanlışı var damadın kardeşi onu gördü. yanlış anlamayın hemen rica ediyorum. trollemek için konuşmuyorum.
Ya ne itici biri ya. Sinir oldum buradan. Karisina laf soyletmeyi biliyor ama. Hem karisina laf soyletip hem de ortalarda erkegim diye dolasmasin. Insan karisinin dedikodusunu yapar mi abisiyle hic gorgu yok mu bunlarda? Inanin annemle bile paylasmadim. Duzelir dedim. Yeni evliyiz dedim. Zaten elle tutulur'sorunlarda yoktu. Ufacik biseyden tartisiyoduk mesela siyasi konudan bile tartisiyoduk ama cok onemsememistim. Esim napmis? herseyi abisine anlatmiS
Valla ne yaparsaniz yapin ama olumlu birsey soyleyemeyecegim. Ben de olsam affetmezdim.
zeynepcim yüreğini yorma. ama yanlış seçim de yapmış olabilirsin. belki de doğrusu gitmektir. ben yukarıda sadece sizi tanımadığımı ona göre konuşmam gerektiğini belirttim. yoksa yüreğini çekiyor da olabilirler gerçekten. belki konuşup gitmelisindir. fakat yanlış hatırlamıyorsam yeni evlendim dedin. yanlış evliliğe takılmak ne büyük hataysa bir anda gitmek de o kadar yanlış. o yüzden bi kal bi sakin dedim. ama olmuyorsa napıcaksın. hayat.Keske sana tek tek anlatabilsem. O kadar gucu kendimde bulamiyorum. Belkide ilk kez hayatimda birileri beni sevmedi. Biri esim biri abisi. Herkesle anlasan ben! onlarla anlasamadim! haklisin belkide hata bende! esimle evlendigm icin hata bende
Inanin annemle bile paylasmadim. Duzelir dedim. Yeni evliyiz dedim. Zaten elle tutulur'sorunlarda yoktu. Ufacik biseyden tartisiyoduk mesela siyasi konudan bile tartisiyoduk ama cok onemsememistim. Esim napmis? herseyi abisine anlatmiSYa ne itici biri ya. Sinir oldum buradan. Karisina laf soyletmeyi biliyor ama. Hem karisina laf soyletip hem de ortalarda erkegim diye dolasmasin. Insan karisinin dedikodusunu yapar mi abisiyle hic gorgu yok mu bunlarda?
Valla ne yaparsaniz yapin ama olumlu birsey soyleyemeyecegim. Ben de olsam affetmezdim.
esimle aramdaki ufak sorunlar bosanmaya degmez dedim. Ama abisine anlatmasi bosanmaya deger mi bilmiyorum. Canim cok yandi.zeynepcim yüreğini yorma. ama yanlış seçim de yapmış olabilirsin. belki de doğrusu gitmektir. ben yukarıda sadece sizi tanımadığımı ona göre konuşmam gerektiğini belirttim. yoksa yüreğini çekiyor da olabilirler gerçekten. belki konuşup gitmelisindir. fakat yanlış hatırlamıyorsam yeni evlendim dedin. yanlış evliliğe takılmak ne büyük hataysa bir anda gitmek de o kadar yanlış. o yüzden bi kal bi sakin dedim. ama olmuyorsa napıcaksın. hayat.