napicm benAgzini tutamayan, kiminle ne konusacagini ogrenememis bir esiniz var. Abisine kimbilir neler anlatti da oyle soyledi. Sizin tek sorununuz esiniz, abisi degil.
abisine anlatmasında bir sorun göremiyorum. siz de şimdi bize anlatıyorsunuz. insanlar akıl almak için sorunları paylaşabilir. mesele istemiyor da yol yapmak için mi abisine söyleyip sen o kızdan kurtul lafını duyuyor yoksa başka birşey mi. kaldı ki erkekler zaten özensiz konuşurlar.
hem bakın şimdi siz bir şeyler anlatıyorsunuz burada da eşiniz hakkında sert ithamlarda bulunacaklar. eşiniz de bunları görse ne olacak? belki yöntem yanlıştır.
Daha yeni evlisiniz olur böyle şeyler evden gidersen abisinin istediğini vermiş olursun aksine eşinle daha iyi geçinmenin yollarını ara .Kizlar yardim'edin. Soktayim. Esim aramizdaki sorunlari whatsaptan abisine anlatmis. abiside o kizdan en kisa zamanda kurtul demis. Ben yazdiklarinin fotosunu cekip abisine yolladim. yaziklar olsun size dedim. Demek ki esim'bu yuzden bana kötü davraniyo dedim. Kizlar esim bana deli gibi bagliydi. aramizda ciddi sorunlar yoktu. Napicam ben. yarin bu evden gtmeyi'dusunuyorum. bu arada biz yeni evliyiz
Ama cok moralim bozulduDaha yeni evlisiniz olur böyle şeyler evden gidersen abisinin istediğini vermiş olursun aksine eşinle daha iyi geçinmenin yollarını ara .
Sevmese bunu yapar mi