Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Fazla mütevazılık, kibirdendir demişler tatljm. Ooo sen süpersin densin diyemi yazdın bilemedim. Neyse.

Ay sonuna kadar okumadım ama arkadaşım bu ne ya. Kusura bakma esin haklı. Bu arada sen şunu düşünmüyorsun bu konuda eltine kaynina iyilik yapacam kibarlik yapacam derken eşini üzdüğünun farkinda misin. Eşin sunu düşünebilir kardeşim ve yengem kadar beni düşünmüyor. Ya hakketen ne cok hediye götürmüşsünüz. Biraz kendinize dur deyin. Tmm iyilik etmek güzel de sizinkisi abarti olmuş eşinizi üzme pahasina hemde. Bir de ne şanslı imissin. Ne güzel esin seni düşünüyor valla ben seni değil esini taktir ettim

Sende bu insanlar icin eşini üzüyorsun farkında mısın. Adam onlardan yana yarali sende baskakarina iyilik yapacam ne kadar iyi bir insan ne kadar cömert bir insan demeleri için eşinin yarasına tuz basıyorsun. Eşin in duyguları mi daha önemli baska insankar mi

Her gittiğinizde hediye almaya ne gerek var. Yeni ev alırlar, bebekleri olur vs. hediye alınır. Ama her defasında gerek yok. Evlerine giderken meyve, pasta vs alın, fazlası abartı.

Bende aynı senin gibiyim eltim bir saat uzaklikta bana eltime dogum pijamasi aldim bebege tulum aldim gene yorganini aldim kendim calisirken maasimla aldim ceyregimizide taktik dogumdada bekledim ki ben buyuk gelinim bizim maalesef çocuğumuz olmadi karsiligini gorsemd3 gormesemde ben böyle mutluyum birilerini sevindirmek hosuma gider benim annemde aynıdır sanirim insan nasil gördüyse oyle alisiyor

Bence herkes ederi kadar yaaa bir arkadaşım doğum yaptı hastaneye ayrı gittim çikolata alıp evine ayrı gittim tatlı alıp birde bebek bakım seti aldım onu götüreceğim ama görümcemde hamile ona açıp hayırlı olsun demeyi bile düşünmüyorum... Değen insan için herşeyin en güzeli yapılır değmeyene çöp bile olsa gerek yok

dun actigi konuda, kayinpeder eltinin bebegine gram altin takmis ona uzuldugunu belirtiyodu.
o kadar iyi biri ki, eltisi adina uzulup konu acmisti. sanirim gormemissiniz ☺

dun actigi konuda, kayinpeder eltinin bebegine gram altin takmis ona uzuldugunu belirtiyodu.
o kadar iyi biri ki, eltisi adina uzulup konu acmisti. sanirim gormemissiniz ☺
O konuya cevap yazdigimi sanarak bu yorumu yazmıştım aslında
Aynı kişi mı diyerek bakarken bu konuya yazmışım neyse her iki yer için de geçerli aynı yorumum
Iyilik timsali gibi gözüken insanlardan her zaman korkarım

sizinle hemfikirim. sizin yorumunuzun cok benzerini yapmistim oyuzden dikkatimi cektiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…