- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Ama muhabbetimiz güzel. Bir sorunumuz var. Farklı illerde kaldığımız için senede birkaç kere ancaa görüşebiliyoruz. Ben de seve seve alıyorum. Ne gibi bir işgüzarlık?Her gittiğinizde neden hediye alıyorsunuz ki? Bana işgüzarlik gibi gelirdi. Elti dediğiniz kişi sizin eşinizin abisinden dolayı alakadar olduğunuz biri, doğal olarak bu kadar üstüne düşmeye gerek yok.
Yaa. Olabilir belki. Tavsiye için teşekkür ederimFazla vericisin bence böyle olmamak gerek.Kararında olmak her zaman daha iyidir.
Her gittiğinizde neden hediye alıyorsunuz ki? Bana işgüzarlik gibi gelirdi. Elti dediğiniz kişi sizin eşinizin abisinden dolayı alakadar olduğunuz biri, doğal olarak bu kadar üstüne düşmeye gerek yok.
Bir sorunumuz '' yok "olacaktı affedersinAma muhabbetimiz güzel. Bir sorunumuz var. Farklı illerde kaldığımız için senede birkaç kere ancaa görüşebiliyoruz. Ben de seve seve alıyorum. Ne gibi bir işgüzarlık?
ama bence kendini övmüşsün de yazarken inkar etme :)))'' büyük altın alsak daha karlı çıkardık Hatun Hatun '' deyip durdu
Aynen öyle canımvalla bizde de öyle eli boş gitmek ayıptır. kavgaya bile giderken eli boş gidilmez denir hatta
Yani saçma geliyor işte. Siz eltiyi abinin eşi sıfatı ile tanıyorsunuz. Önceden bi tanışıklığıniz yok, muhabbetiniz ya da sevgi baginiz yok, abinin eşi olmasa sizin için bir hiç. E şimdi bu vasıflarda birinin evine her gidisinizde neden hediye alıyorsunuz sizin için çok önemli biriymiş gibi. Eşiniz sevmiyor, durumdan rahatsız. Eşiniz mi önemli senede birkac kere gördüğünüz elti mi? Ben eşinizin yerinde olsam karım bana inat yapıyor heralde diye düşünürdüm.Ama muhabbetimiz güzel. Bir sorunumuz var. Farklı illerde kaldığımız için senede birkaç kere ancaa görüşebiliyoruz. Ben de seve seve alıyorum. Ne gibi bir işgüzarlık?
İyi de hediye alınması şart değil. Tatlını alır gidersin.valla bizde de öyle eli boş gitmek ayıptır. kavgaya bile giderken eli boş gidilmez denir hatta
Benden çok o elti zatenEşinizden de iyi elti olurmuş
Üsenmemiş saymış hepsini.
hmm anladım dediklerinizi ama merak kısmını anlamadım neye meraklıymışım gibiFazla olan her şeyin zararlı olduğunu düşünüyorum. Eşiniz bence haklı. Ne gerek var çok meraklı gibi her seferinde hediye almaya özel günler dışında bir şeye gerek yok. Mesafeler iyidir. Benimde eşimle abisi anlaşamazlar eltimlede problemim yok ama her gittiğimde her seferinde hediye almıyorum. Biraz da mesafeliyimdir. Ayrıca bebeğe çeyrek yeterli yeterince hediye almışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?