- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi Sevimli peri
Hem kendi hemcinsine hem de karşı cinse ilgi duyabilen kişiler.Biseksüel nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem kendi hemcinsine hem de karşı cinse ilgi duyabilen kişiler.Biseksüel nedir?
Hem erkeklere hem bayanlara ilgi duyan..Biseksüel nedir?
Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
Hem erkeklere hem bayanlara ilgi duyan..
OhohohHem kendi hemcinsine hem de karşı cinse ilgi duyabilen kişiler.
Biseksüel nedir?
Aslında hesap sorulması gereken adam da değiladam biseksüelse bu onun suçu değil böyle şeyler doğuştan olur ancak sizi paravan olarak kullanmış olması asıl hesap sormanız gereken şey yani vay sen biseksüelmişsin gibi değil ancak neden kendini gizlemek için sizi kullandığı asıl önemli olan.
Ilk konu ilk mesaj yazanlara sinir oluyorumSon baktığımda konu kapatılmış ve konuyu açan banlanmıştı ama hala fake diye bagiranlar var.ya bu sahte dedektiflerinin yüzünden kaç konu mahvolmuş durumda yeter artık lutfen sahteyse yazmayın bu kadar basit
Konu Sahibi böyle bir adamla çocuk hatri için falan evli kalinmaz biseksuelligi geçtim adam sahtekar yalanci ve düzenbaz
Keşke bunu evlilik kurumunu kullanmadan yapsalar.Aslında hesap sorulması gereken adam da değil
toplum
kendilerini saklamak zorunda oldukları toplum
arkadaşlar gy olsa 2 cocuk diyor hanfendi zor yani.Biseksuel olabilir ama ben sunu sormak ıstıyorum,hareketlerinde davranıslarında bır tuhaflık hissetmediniz mi hiç ?