Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Gerçekten yaşanılacak ağır bir durumu yaşamışsınız bu olayın sonucunun ne olacağı aslında tamamiyle sizi ilgilendiriyor yani sizin vereceğiniz karar önemli. Eğer böyle bir şeyi kabullenebiliyorsanız devam edin ama kabullenemem diyorsanız boşanmak en güzeli. Çocuklarınız var evet ama sizin aranızdaki ilişkinin kötü olması da zaten çocuklarınızı da etkileyecek.
En kötüsü hazmedilemeyecek bir şey de o insanları eve getirip sizi kandırmasıdır sanırım.

İki çcocuk, on yıllık emek var. Üzüntün ve kafanda delice düşünceler. Ama bu adamla bir ömür geçmez. Ama mahkemede bu durumu söylememen gerkir çocukların için. Onların geleceği için. İki ucu b..klu değnek.

Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim

Güya kilolu olduğunuz için 10 senedir çektiğiniz sıkıntının devam etmesini mi kabul edeceksiniz? Bana göre kabul edilecek bir durum yok ortada, bu kadar temel bir şeyi bunca senedir saklayan birinin yüzüne bakmam artık. Boşanma nedenini de büyüdüklerinde kendi söylesin çocuklara.

adam biseksüelse bu onun suçu değil böyle şeyler doğuştan olur ancak sizi paravan olarak kullanmış olması asıl hesap sormanız gereken şey yani vay sen biseksüelmişsin gibi değil ancak neden kendini gizlemek için sizi kullandığı asıl önemli olan.

Kendimi yerinize koydum ne yapardım diye benim de 10 yıllık evlilik ve 2 çocuk ilk etapta karar vermemi güçleştirirdi belki ama eminim ki bir süre sonra bunu kafamda kurdukça kurardım her hareketinden şüphelenmeye başlardım ister istemez çocuklara da yansırdı huzur kalmazdı yediremez ve boşanırdım.şimdi olayın şokundasınız hala normal gayet ağır şeyler bunlar o erkekleri eve kadar sokması, sizi yıllarca kandırması, sizi fiziksel görünüşünüzle ilgili kırması. Şöyle düşünün birlikte olduğu kadınları sizin evinize sokmuş gibi o zaman ne yaparsaydınız şimdi de öyle yapın yaşınız genç 10 yılınızı vermişsinİz ömrünüzü bu adama adamak zorunda değilsiniz mesleğiniz var aklı başında birisiniz herşeyin üstesinden gelirsiniz

Son baktığımda konu kapatılmış ve konuyu açan banlanmıştı ama hala fake diye bagiranlar var.ya bu sahte dedektiflerinin yüzünden kaç konu mahvolmuş durumda yeter artık lutfen sahteyse yazmayın bu kadar basit

Konu Sahibi böyle bir adamla çocuk hatri için falan evli kalinmaz biseksuelligi geçtim adam sahtekar yalanci ve düzenbaz

adam biseksüelse bu onun suçu değil böyle şeyler doğuştan olur ancak sizi paravan olarak kullanmış olması asıl hesap sormanız gereken şey yani vay sen biseksüelmişsin gibi değil ancak neden kendini gizlemek için sizi kullandığı asıl önemli olan.
Aslında hesap sorulması gereken adam da değil
toplum
kendilerini saklamak zorunda oldukları toplum

Son baktığımda konu kapatılmış ve konuyu açan banlanmıştı ama hala fake diye bagiranlar var.ya bu sahte dedektiflerinin yüzünden kaç konu mahvolmuş durumda yeter artık lutfen sahteyse yazmayın bu kadar basit

Konu Sahibi böyle bir adamla çocuk hatri için falan evli kalinmaz biseksuelligi geçtim adam sahtekar yalanci ve düzenbaz
Ilk konu ilk mesaj yazanlara sinir oluyorum

Sanki önce tanismamiz lazım

Arkadaşlar yorumlarda fake olduğunu soyluyorsunuz nerden anlicaz ki fake olduğunu önceden böyle bir durum mu oldu bende yeni üye sayılırım yardımcı olursanız sevinirim :KK66:)

arkadaşlar gy olsa 2 cocuk diyor hanfendi zor yani.Biseksuel olabilir ama ben sunu sormak ıstıyorum,hareketlerinde davranıslarında bır tuhaflık hissetmediniz mi hiç ?

Pardon da gay olanlarin da pekala cocuklari olabiliyor sonucta hala erkekler. Ricky Martin 2 cocugu varken gay oldugunu acikladi. Bu konuda oldugu gibi gay oldugunu gizleyip evlenip aile kuranlar var. Konu sahibinin kocasinin ne oldugunu tam anlayamadim ama gay olan bir erkekte pekala bir kadinla iliskiye girebilir ama istekli ama isteksiz.

Yani bence problem biseksüel olmasindan cok sizi aldatmis olmasi, sahsen ben olsam gözümün icine baka baka yillarca bana yalan söylemis birini istemem.

bende üstteki üyeye katılıyorum. illa kadınla mı olunca aldatmış sayılcaktı.sizinde onunda kafasında bu var ki herkes rahat ayrıca tam olarak bi seksüel demiş ama kendine göre yorumlamış tam uymuyor.siz şimdi katlansam deseniz depresyona gireceksiniz.boşansam deseniz neden dicekler al birde burdan yak. millete sakız lazım ağzına.anlaşamadık boşandık desenizde yine tatmin olmayıp sürekli neden diye soracak çok öküz var çünkü.çocuklarınız şimdi çok farketmezde bi ergenliğin ortasında filan anlamaya başlarlar babalarında tuhaflık olduğunu.psikologsuzda tam olarakta kolay kolay anlatılmaz bu babasının durumu.

Neden boşanmaktan korkuyorsunuz ? Sırf o adamın sosyal statüsü için kendinizi feda ediyorsunuz.
Baştan beri cinsel sorunlarınız varmış ve bu sizin özgüveninizi de altüst etmiş.Doğal olarak mutlu değilsiniz.
Ayrıca eşinizin biseksüel olması,ona sizi aldatma özgürlüğü vermiyor.Biseksüel olmayan nasıl kendini tutuyorsa,olan da pekala tutabilir.

Bencede bi kadınla bunları yaşasa insana bu kadar koymaz ya . Çok zor bi durum allah yardımcınız olsun.

Bence boşanın ama ailesine ve çevresine boşanma nedenini saklayarak boşanın sonuçta o sizin eşiniz ve toplum da bağnaz kaldıramaz ve yargılar

X