Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Çocukların için iyi bir anne ol yeter, gençliğini tüketen eş olman gerekmiyor.
Ömür tüketmeye değmez, ayrıl tabi ki mutlu olmak senin de hakkın.

Ayn benim miğdem bulanırdı ve boşardım , kendini hizmetçi olarak mı kullandıracaksın gelen arkadaşa yemek,çay ,ütü ... vs
kendime yeni hayat kurardım ne işim olmazdı bu topluluklarla

Onun cinsel tercihleri varsa benimde var bende biseksuel yada gay biriyle ilişkiye giremez ve evli kalamazdim cocuklarimin arkasına siginmazdim guclu bir anne olup onları bu durumdan nasıl en az hasarla kurtaririm diye dusunurdum...

Eşinizin ailesi bu durumu biliyor mu?ne diyor oğullarına bişey diyorlarmı sonuçta tek basınıza altından kalkamıyacak gibi görünüyosunuz.

Eşinizin ailesi bu durumu biliyor mu?ne diyor oğullarına bişey diyorlarmı sonuçta tek basınıza altından kalkamıyacak gibi görünüyosunuz.
Bilmiyorlar eşim kimseye soylememı söyledi...geldiğinde ona 1 sene içinde bosanmak istediğimi söyledim. .Psikolog desteği alıp çocukların durumunu değerlendireceğimızı söyledim. Oda nededi biliyormusunuz bosanmak yuvasını yıkmak istemiyormusmus.tercihi elinde olan bir durummuş bidaha yapmazmmış.yada çocuklar buyuyene kadar beklemeliymisim. .iyice deli oldum....

nasıl beni tercihi ilgilendirmiyo..nasıl yapacaksan gizli yap diye konuşabiliyorsunuz.İnanamıyorum size

nasıl beni tercihi ilgilendirmiyo..nasıl yapacaksan gizli yap diye konuşabiliyorsunuz.İnanamıyorum size
Beni yanlış anladınız tercihi bu yöndeyse evlenmeseydi demek istedim...yaptığı şey yetmezmiş gibi bu kişileri ailemizin içine sokmasının beter bir durum olduğunu anlatmaya çalıştım

Türkiyedeki gay erkeklerin %40 ı evli ve çocukluymuş zaten. Çok var böyle aileler. Konu sahibi kendinize sorun ve dürüstce cevap verin. Eşinizin kadın ya da erkek farketmez başkalarıyla birlikte olmasını ister misiniz? Cevabınız hayırsa tek bir cevap var o da boşanmak.

Konu fake diyenler bi bitmediniz..
Eşiniz sizi kadın ya da erkek sonuçta aldattı mı, aldattı.
Arkadaşım diye evi getirdikleriyle ilişki yaşadı mı, yaşadı.
Sizi ve evlatlarınızı hiçe sayıp gözünüze baka baka yalan söyledi mi, söyledi.
Işiniz de varmış, değişir falan diye de beklemeyin. Çünkü genelde tedavi kabul etmiyorlar ve ömür boyu sürüyor. Tercihin de ötesi bu, böyle mutlu oluyorlar. Yapacak bir şey yok.
Çocuklarınızı da bu kadar takmayın.. Siz boşanıyorsunuz, onların hâlâ ve daima babası..

Özet: Aldatıldınız tek çare de bence boşanmak

Sonucta herseyi geç tercihinden bahsediyorum;işin içinde öyle yada böyle aldatma olmuş ve olmaya devam edecek.sadakat yok.boyle yasayabikecekmisin.bu bir kadinla olsaydı mide kaldirirmiydi yani.hersekilde elle tutulur bir yani yok.aldatmayi kabullenmem.kimle neyle olursa olsun.aldatma varsa aşk yok.

Yaşadığınız şey çok ağır , inanın empati yapabilmek adına kendimi sizin yerinize koydum ve dondum kaldım. Ben olsam iyi bir boşanma avukatı bulur tazminat davası açarım. Allah yardımcın olsun ve mutlaka psikolojik destek al bitanem çünkü bu olay normal bir insanın kaldırabileceği bir şey değil ..

Bence boşanmalısın.
Biseksüel olduğu için değil, seni aldattığı için.
Belki de senle sırf millet ona gay demesin o gözle bakmasın diye evlendi. Gayliğini kamufle etti yani. Kullanmış seni.
Ama neden 2 çocuk... Eşine ne diyeceğimi bilemiyorum ki. Cinsel tercihlere her ne kadar bana uzak gelse de saygı duyarım da eşin saygıyı haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…