- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi Sevimli peri
Bunun gibi bi konu vardı burda binlerce sayfa yorum yapılmıştı o geldi aklıma şuan terapiye gidiyomuş eşi
Bilmiyorlar eşim kimseye soylememı söyledi...geldiğinde ona 1 sene içinde bosanmak istediğimi söyledim. .Psikolog desteği alıp çocukların durumunu değerlendireceğimızı söyledim. Oda nededi biliyormusunuz bosanmak yuvasını yıkmak istemiyormusmus.tercihi elinde olan bir durummuş bidaha yapmazmmış.yada çocuklar buyuyene kadar beklemeliymisim. .iyice deli oldum....Eşinizin ailesi bu durumu biliyor mu?ne diyor oğullarına bişey diyorlarmı sonuçta tek basınıza altından kalkamıyacak gibi görünüyosunuz.
Evet eve getirdiği bu erkek arkadaşı çocukluk arkadaşım diyerek beni kandirdı. Öncesinde bir arkadaşı daha vardı bende taniyordum yani inanin aklıma böyle birşey gelmemisti...sşimdi ise midem bulanıyor evet kadınla olsa belki bukadar kötü olmazdı.ssonuçta cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor beni aptal yerine koyması kandirması hayatı bana zindan etmesi beni kullanması ağırıma gidiyor. .birde yapacaksan gizli saklı yapsaydın eve niye getirip tanistirdin diyorum anlatamam düştüğüm durumu
Beni yanlış anladınız tercihi bu yöndeyse evlenmeseydi demek istedim...yaptığı şey yetmezmiş gibi bu kişileri ailemizin içine sokmasının beter bir durum olduğunu anlatmaya çalıştımnasıl beni tercihi ilgilendirmiyo..nasıl yapacaksan gizli yap diye konuşabiliyorsunuz.İnanamıyorum size
Sonucta herseyi geç tercihinden bahsediyorum;işin içinde öyle yada böyle aldatma olmuş ve olmaya devam edecek.sadakat yok.boyle yasayabikecekmisin.bu bir kadinla olsaydı mide kaldirirmiydi yani.hersekilde elle tutulur bir yani yok.aldatmayi kabullenmem.kimle nasil olursa olsun.aldatma varsa aşk yok.