- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi Sevimli peri
Nesine cevap verecek ? Yorummu var ortada?Bırakın da konu sahibi versin cevap...
Fake olduğu belli kimi savunuyorsunuz. Gerçek olaylar ve konular karşısında boynumuz kıldan incedir merak buyurmayın.
Evet öpüşmek kesinlikle kaciniyor ama kıyafetim umurunda değildipeki bişey diyeceğim sizin kıyafetlerinizi eleştiriyormuydu yada saçınızı şöyle giyinsen daha güzel olur böyle giyinsen daha iyi olur diye
sorma amacım şu; benim 6 ay ay çıktığım sonra ayrılmdığım erkek arkadaşım vardı öpmemişti bile beniki fiziken baya iyi sayılırım. ayrılınca bi seksüel olduğunu düşünüyorum da o yüzden kıyaslıyayım dedim eşinizle
Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..
Kadınla aldatsaydı demişsiniz kötü olurdum hissederdim diye eşiniz evine getirdiği erkeklerle aldatmış bu daha kötü değil mi? Kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumda keşke kadınla aldatsaydı derim.Teselli veya akıl vermek haddimize düşmez lakin en mantıklısı kendi yolunuzu çizmeniz ayrılmanız olacaktır.Evet bosanmak en doğrusu. .bir kadınla ald atılsaydimda kendimi elbetteki kötü hisseder bosanmayı düşünürdüm. .uumarım bundan sonra kendime hayırlı bir yol çiizebilirim. ..ssanırım yeni bir sayfa açmak beni korkutuyor...
Kadınla aldatsaydı demişsiniz kötü olurdum hissederdim diye eşiniz evine getirdiği erkeklerle aldatmış bu daha kötü değil mi? Kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumda keşke kadınla aldatsaydı derim.Teselli veya akıl vermek haddimize düşmez lakin en mantıklısı kendi yolunuzu çizmeniz ayrılmanız olacaktır.
Bazen toplumdan dışlanmamakk için evleniyorlar.Yaşadığım şehirde evli iki çocuklu bir kuaför abi vardı.Ne olduysa sonradan bir açıkladı pir açıkladı.Şimdi lakaplı bir kuaför oldu çıktı müşterileride kendisi gibi aykırı sırf çevre baskısı yüzünden evelnip çoluk çocuga karışmış..Eşim kendini bildi bileli bu probleminin olduğunu ancak ailesinin bunu görmezlikten geldiğini söylüyor. .kızlarla ilişkileri olmuş ama anladığım kadarıyla erkeklere daha çok ilgi duyuyor...peki böyle bir tercihin vardı neden benimle evlendin diyorum bana günah değilmi bide doğan çocuklara ama senden de hoslanmistim diyor. .sseninde beni sevdiğini biliyordum. ..yyuvam olsun istedim diyor.diyor.bende evlenip buduruma beni ve çocukları paravan yaptın dedim. ..Beni affet belki düzelirim dediki inanmıyorum. ..Beni evlendiği günden beri birliktelik anlamında istemediğinin farkındayım. ..aaylarca ilişkiye girmese umurunda olmazdı. .ama benim aklıma böyle birşey gelmedi önceleri keşke daha onceden farketseydim en azından 2. çocuğu dogurmazdim
Bana dokunmak istemiyordu bile bir tuhaflık hissediyordum. .sürekli kilolu olduğumu söylüyor zayıflarsan severim diyordu...erkek arkadaşının birgün ona kur yaptığını farkettim şuphelendim. .ben belki cinsel isteksizlik yaşıyordur diyordum
Evet eve getirdiği bu erkek arkadaşı çocukluk arkadaşım diyerek beni kandirdı. Öncesinde bir arkadaşı daha vardı bende taniyordum yani inanin aklıma böyle birşey gelmemisti...sşimdi ise midem bulanıyor evet kadınla olsa belki bukadar kötü olmazdı.ssonuçta cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor beni aptal yerine koyması kandirması hayatı bana zindan etmesi beni kullanması ağırıma gidiyor. .birde yapacaksan gizli saklı yapsaydın eve niye getirip tanistirdin diyorum anlatamam düştüğüm durumu
Birgün alışveriş merkezine gittiğimizde oda yanimizdaydı aralarında ne konuşma geçtiğini bilmiyorum arkadaşı kaprisli hareketler yapmaya başladı ona karşı bana değişik geldi birbirlerine bakışları şuphelendim. ...Allah kimseye beni yaşadıklarımı yaşatmasinerkek arkadasinin esinize kur yaptigini nasil farkettiniz peki ?
Ay gozumun onune geldi de simdi hayali bile kotu,mide buladiriciBirgün alışveriş merkezine gittiğimizde oda yanimizdaydı aralarında ne konuşma geçtiğini bilmiyorum arkadaşı kaprisli hareketler yapmaya başladı ona karşı bana değişik geldi birbirlerine bakışları şuphelendim. ...Allah kimseye beni yaşadıklarımı yaşatmasin
En kısa sürede psikolojik destek alman hepiniz için en doğrusu bence de.Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..
Bunun gibi bi konu vardı burda binlerce sayfa yorum yapılmıştı o geldi aklıma şuan terapiye gidiyomuş eşikızlar öyle demeyin başına gelenler için çok zor bir durum.. kısa süreli çalıştığım bir yerde iş arkadaşım yeni evliydi 1 yıl içinde boşanmışlar.. karşılaştık bigün dertleştik.. kocası evli oldukları süre içinde bir kez olsun yaklaşmamış ona.. açık açık da söylemiş; demişki ben vajina görünce midem bulanıyor.. seninle ilişkiye giremem.. ama ters ilişki isterim tabi işine gelirse.. kız da hep sabretmiş ama bakmış olacağı yok boşanmışlar.. bu da erkeğin böylesi işte.. aman rabbim düşmanımdan bile sakınsın böylelerini..