eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

gecmis olsun cnm anliyabilirim bi bayan olarak ne derece kirildigini,fakat ne dusundun yapmadan yani kesinlikle sana olumlu cvp vermiyceginimi ?peki eger sana olumlu cvp veririse ne yapicaginida dusunmusmuydun keske olumsuz yonundende dusunup bu durumda ne yaparim diye dusunmus olsaydin.eger solersin bunu esine yuzgoz olucaksiniz ben olsam eger bosanmiycaksam bunu yuzune vurmam,cunku gozunde ve kendi gozumde kendim dunyaninin en gurursuz insnai olurum.

Allah allah yaaaaaa...
Arkadaşım ne diyim
Kocası kadınlarla msn de yazışmaya kalkmış ve karısıda ''buluşmaya gitmediyaa'' yazışsın diyen konu sahibine ne yazayım...
Benim düşüncem bu ...
bana terss yazarımm Allah Allah yaaaa fikrimizide mi yazamıycazzz ...
Takmışsınız bi provakasyon...
Niye kışkırtmaya çalışalımm bizenee ...
Bazen çaresizlikten kadınlarımız gerçekten gözleri kapalı oluyo...Sadece doğruyu göstermeye çalışmakmı provakasyon...
Yok cesaret edemediği şeyleri empoze etmekmişş neysem oyum sanaldada gerçektede Siz burdaki insanları tanıyormusunuzda bu şekilde konuşuyorsunuz... :eek:klava:
Lütfen konuyla ilgili yorumunuzu yazın ve çıkın kimsenin yorumunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok...
Her konuda var bu yaa sizene yaa kimin ne şekilde düşünüp yorumladığı...

aynı şeyi yapmıyor musunuz şu an?
yorumu eleştirmeye kimsenin hakkı yoksa sizin de yorumu eleştirenleri eleştirmeye hakkınız olmamalı...
ayrıca siz sürekli aynı olumsuz yorumları tekrarlayan biri değilsiniz ki.
neden üstünüze alınıyorsunuz?

denemekle iyi yapmışsın..
kadınların genelde yaptıgı bir yanlıs var.
ben eşime guveniyorum diyip adamı kendı halıne bırakıyorlar.
ama unutyorlarki bu bir erkek ve nefsi herşeye açık..onu kontrol altında tutmak kadının işi..
denemekle iyi yapmışsınız..
sonuc olrk ne yapabilirsiniz birşey diyemem.. benım gorusum kendıme göre..
Allah yardımcınız olsun.

Katılıyorum. Olumlu taraftan bakarsakta ;

Bence, eşinin gidip buluşmasındansa, msn de konuşması daha doğru. Çünkü buluşması, msn de konuşmasından daha ağır, bunu yapmaması ve bundan sonra yapmayacak olması iyi birşey. Bununla yetinmek lazım.

Bu yüzden daha da ilerlememek en doğrusu.

O senin düşüncen saygı duyarım ... vereliniortak
Ama ben onu bile hazmedemem ... sende bana saygı duymalısın
Benim kızdığım nokta düşüncesine katılmayan insanların birbirlerine saldırıda bulunmaları..
Ben veya başkası olumsuz yorumlar yazdı iye eleştirilemezz ...
Herkes kendi fikrini görüşünü yazıyor buraya kimsenin yok kışkırtıyor yada yapamadığını burda yapıyor gibi sözler etmeye hakkı yokk ...Kim beni gerçekte tanıyorkii bu şekilde yorumlar yapabilme hakkını buluyor :eek:lmaz:

Son düzenleme:
yorumu eleştirmeye kimsenin hakkı yoksa sizin de yorumu eleştirenleri eleştirmeye hakkınız olmamalı...

iyide yorumların bana yönelik benim yorumlarımı eleştirirsen bende benimle ilgili olan kısımlarını alır cvp yazarım...cvp verme hakkı doğurma o zman ...
Sen konuyla ilgili düşünceni yazmıyorsunkii direk olumsuz yorum yapan insanlara saldırıyorsun...
Madem öyle yorumunu yap çık konuyla ilgili ama :kahve:
Neden eleştireyim ozaman örnek üstteki mesaja bakın saygı duyarım dedimm

Konuyla ilgili olumsuz yorum yapanlardan olduğum için olabilirmi ???
Hem olmasamda değişmezdi fikrim kimsenin yorumunu elştirmeye hakkı yok kimsenin

Son düzenleme:
yani bu kadar basit bir noktayı bile açıklamak zorunda kaldım.
olsun peki açıklayayım.
ben olumsuz yorum yapanları kınamıyorum.
ne haddime?
sadece olumsuz yorumları defalarca kez farklı cümlelerle tekrarlayan aynı kişilere kızıyorum.
bu gereksiz değil mi sizce de?
ayrıca ben konuyla ilgili yorumumu da yaptım.
çekilicem ama fırsat vermiyorsunuz...

Son düzenleme:
O senin düşüncen saygı duyarım ... vereliniortak
Ama ben onu bile hazmedemem ... sende bana saygı duymalısın
Benim kızdığım nokta düşüncesine katılmayan insanların birbirlerine saldırıda bulunmaları..
Ben veya başkası olumsuz yorumlar yazdı iye eleştirilemezz ...
Herkes kendi fikrini görüşünü yazıyor buraya kimsenin yok kışkırtıyor yada yapamadığını burda yapıyor gibi sözler etmeye hakkı yokk ...Kim beni gerçekte tanıyorkii bu şekilde yorumlar yapabilme hakkını buluyor :eek:lmaz:[/B]

Ben sana katılıyorum canım. Arkadaşın yaşadığı durum kolay olmayabilir ama elde ettiği sonuç ve sonuca bakış açısı bana da doğru gelmedi. Kendi açımızdan doğru gelmeyen birşeyi onaylamak durumunda kimse değil tabi. Herkes niye olumlu bakmıyorsunuz demiş ya, bir de olumlu bakayım dedim bende, ancak bu kadar olumlu bakabildim, buna da olumlu denirse. Başka da olumlu birşey çıkmıyor. Olumlu sonuç : Eşim buluşmaya gitmedi sadece msn de konuşmak istedi . Artık ne kadar olumluysa.

Malesef burada artık açılacak konularıda, yapılacak yorumlarıda , önce anket yapıp, acaba bu dert mi, açsam mı açmasam mı, yazsam mı, yazmasam mı, diye önce anket yapıp, onay alıp, sonra yazmak lazımmış.

Ne diyelim geçmiş olsun arkadaşa.

ben bu yazışmada mutlu olunacak yan göremedim
ne olduğu belirsiz insanla yazışmak normal mi yani
sırf buluşmadı diye mutlu olmak
çok saçma sadece kendinizi kandırıyorsunuz

benim anladığım kadarıyla adam arkadaşlık teklifini kabul etmiş
sonra konuşmaya başlamışlar buda hemen ben karımı seviyorum demesini beklemiş
demeyincede yerden yere vuruldu o alçak koca
sonra adam ben karımı seviyorum demiş
biraz geç oldu ama söledi ya
şimdide o koca alnından öpülesi oldu
ben anlamıyorum arkadaşım nasıl bir evlilik anlayışıdır bu
hem güveniyorım hem güvenmiyorum ama aslında beni seviyo bundan eminim
ama belki düşündüğüm kadar sevmiyodur
yani bu ne çelişki evcilikmi bu küstüm oynamıyorum
tamam barıştık ne kadar çocukca bişey
bi kere eşiniz sizin olduğunuzu anlamış bu biiir
ikincisi eğer gerçekten yabancı tanımadık olduğunu bilseydi sezseydi daha rahat
konuşurdu sizin olduğunuzu bildiği içinde böle mesafelş konuşmuş
vede sen direkt olaya girdiğin için anladı yani tanımadık bi bayan eşiyle ilgili sorular sormaz ya öle demeseydi madem güvenmiyosun neden evlisin
yahu ben anlamıyorum gerek ne evliliktenmi sıkıldın mecaramı arıyodun kendine
mantığıma sığmıo bu tip durumlar hem adam öle der kötü olur böle der iyi olur
bi dengesizlik var

neyse mutluluklar dilerim size ama bi dahakine daha dikkatli olun bunda acemilik yaşadınız tecrübede edindiniz hayatınızda başarılar saygılar sevgilier.....:)

ben katılıyorum sana.
tepki alman çok normal çünkü çoğu kadın bunun bilinciyle yaşamak istemez.
çoğu "benim eşim farklı" gözüyle bakıyor.
esas gözleri kapatarak yaşamak budur bence.
ben doğada "albatros"lardan başka hiç bir erkek türünün tek eşli olmadığını biliyorum.
yani ben öyle biliyorum.
kabullenip kabullenmemek kişiye bağlı tabii ki edilsin diyemem, çok onur kırıcı çünkü.
ama erkek doğası gereği spermlerini yaymaya, bir çok dişiyi döllemeye programlı.
elbette insanda irade diye bişey var ama çoğu erkek bunu kesinlikle erdemden ziyade bir "yük" olarak görüyor.

haklısın ben de biliyorum ama şuna da eminim hiç bir erkek ona yanaşan güzel bir kadına hayır diyemez aşkından ölse bile düşünsene adam bilecek karısı duymayacak hiç kimse bilmeyecek hiç bir risk olmadığını görecek ve hayır ben karımı seviyorum diyecek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey

haklısın ben de biliyorum ama şuna da eminim hiç bir erkek ona yanaşan güzel bir kadına hayır diyemez aşkından ölse bile düşünsene adam bilecek karısı duymayacak hiç kimse bilmeyecek hiç bir risk olmadığını görecek ve hayır ben karımı seviyorum diyecek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey

gerçekten böyle olduğunu düşünüyorsanız sizin adınıza çok üzüldüm..
eşim hakkında sizin düşündüğünüz gibi düşünseydim bir dakika evli kalmazdım..
nedemek risksiz kimse görmüyor..
allah var allah...ve siz inanmak istemesenizde ondan korkan erkekler var..

benim anladığım kadarıyla adam arkadaşlık teklifini kabul etmiş
sonra konuşmaya başlamışlar buda hemen ben karımı seviyorum demesini beklemiş
demeyincede yerden yere vuruldu o alçak koca
sonra adam ben karımı seviyorum demiş
biraz geç oldu ama söledi ya
şimdide o koca alnından öpülesi oldu
ben anlamıyorum arkadaşım nasıl bir evlilik anlayışıdır bu
hem güveniyorım hem güvenmiyorum ama aslında beni seviyo bundan eminim
ama belki düşündüğüm kadar sevmiyodur
yani bu ne çelişki evcilikmi bu küstüm oynamıyorum
tamam barıştık ne kadar çocukca bişey
bi kere eşiniz sizin olduğunuzu anlamış bu biiir
ikincisi eğer gerçekten yabancı tanımadık olduğunu bilseydi sezseydi daha rahat
konuşurdu sizin olduğunuzu bildiği içinde böle mesafelş konuşmuş
vede sen direkt olaya girdiğin için anladı yani tanımadık bi bayan eşiyle ilgili sorular sormaz ya öle demeseydi madem güvenmiyosun neden evlisin
yahu ben anlamıyorum gerek ne evliliktenmi sıkıldın mecaramı arıyodun kendine
mantığıma sığmıo bu tip durumlar hem adam öle der kötü olur böle der iyi olur
bi dengesizlik var

neyse mutluluklar dilerim size ama bi dahakine daha dikkatli olun bunda acemilik yaşadınız tecrübede edindiniz hayatınızda başarılar saygılar sevgilier.....:)

Evet konu sahibi arkadaş 'karımı seviyorum ben ' cümlesini işitmeyi bekledi ilk etapta.

İşitemediği için de sinir yaptı yediremedi.

Konu sahibi için asıl önemli olan adamın msn de başka bir kadınla görüşmesi,tanışmak istemesi değil zaten.Karımı seviyorum dememesiydi.

Geç de olsa adamın kafasına dank etti ve söyledi karısını ne denli çok ama çok (!) sevdiğini.

Karısı da hemen tav oldu iki kelimeye :nazar:

Yarın öbürgün adam gene aldatmaya yeltenir.Konu sahibi arkadaş yakalar,adam karıcığım seni seviyorum der ve konu kapanır,tekrardan mutlu mesut (!) yaşantılarına devam ederler :nazar:

Evet konu sahibi arkadaş 'karımı seviyorum ben ' cümlesini işitmeyi bekledi ilk etapta.

Konu sahibi için asıl önemli olan adamın msn de başka bir kadınla görüşmesi,tanışmak istemesi değil zaten.Karımı seviyorum dememesiydi.

Geç de olsa adamın kafasına dank etti ve söyledi karısını ne denli çok ama çok (!) sevdiğini.

Yarın öbürgün adam gene aldatmaya yeltenir.Konu sahibi arkadaş yakalar,adam karıcığım seni seviyorum der ve konu kapanır,tekrardan mutlu mesut (!) yaşantılarına devam ederler :nazar:

canım yorumlarını çok beğeniyorum doğrucu bi yapın var

Eşin face hesabını uzun zamandır kullanıyorsa denendiğini anlamıştır bence çünkü ben mesela bi arkadaşlık teklifi geldiğinde çıkartamadıysam kişiyi önce bir profiline bakarım ortak arkadaşımız var mı nerden tanıyo olabilir beni diye.. e sen de hesabını yeni açtığına göre arkadaşın yoktur ortak arkadaşlarından ekledinmi bilemem ama bence yememiştir... sadece listesinde ben varsam o kişinin mesajına guvenmem.. bence endişelenmene gerek yok eşin de bunun normal bişey olmadığını anlamış sonu nereye gidicek diye mesajına yanıt vermiş olabilr...

hatalar affedilmemeli

sen test etmişsin etmişsin el mi test etmiş bunada şükret.:sinifsinif:
ne demişler bekara koca değiştirtmek kalaydır

Son düzenleyen: Moderatör:
X