eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

Hilal64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
20
0
36
eşimi çok sevıyorum. 3 yıllık evlıyız....
hic aklımda öyle bırsey yokken, birden eşimi denemek aklıma geldı. facebookta bi sayfa açtım ve eşime arkadaşlık teklif ettim. tabiki farklı bir isim ve resimle. eşim kabul etti. sonra mesaj yazıdım. etkileyici bir mesaj...
tanışmak istedi. buluşalım mı dedım... kabul ettimafoldumben

ne yapmalıyım sizce???

çokk güvenıyordum ona. asla yapmaz öyle şeyler dıyordum. hayal kırıklığına uğradımmafoldumben

Geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol önce, sonra da nereden aklına geldi böyle birşey yapmak azıcık anlat bakalım

sizin olduğunuzu anlamış olabilir mi?
bir kaç mesajla buluşmayı kabul etmesi gerçekten çok tuhaf..

Canlı kanıtsın işte önüne sun acıklama yapsın beyefendi..
kabul etmiş demek peki seni kaybetmeyi de göze almıs mı acaba sor bakalım..
acıkcası ben olsam sessiz kalamazdım..
ama benden daha sakin davranacak arkadaslar yorumlarını yapar fikir verirler sana..
allah yarımcın olsun..

Valla ne diyeceğimi şaşırdım şuan...
Söylesende şimdi ben zaten sen olduğunu bildiğim için yaptım der.
..

Belki senin oldugunu anlamistir.. Madem boyle bir seye kalkistin hemen yaygara cikartmadan somut bir sey bekle..

Ayy bunu bende yapıcam nezamandır aklımda
Annemede yapıcam dedim yap dedi
Napcaksın?
Daha doğrusu ben olsam napardım elime ne geçiyosa kafasına fırlatır sie ederdim evden

bence oyuna devam et......
iş buluşmaya gelince ne yapacak bakalım

sonrada burnundan fitil fitil getirrrrr

Bence uzulme arkadasim,boyle birseye hayir diyen erkek cok az zaten...Bu nedenle deneme yaptigin zaman sonucun buyuk ihtimalle olumsuz olacagini bilmen gerekiyor.Ama ben senin yerinde olsam biraz daha bu oyunu yürütür sonra tokat gibi yuzune vururdum bak bakalım bir daha kıpırdayabiliyor mu?

neden bole bısy yapma gereksınımı duydun bıraz daha ac konuyu bence nasıl oldu tam belkı anlamıstır sen oldugunu...

buna resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir.
sonuçlarına katlanamayacağınız oyunlara ne diye bulaşırsınız ki?
adam dese "sen olduğunu anladım; peki sen habire fake hesap alıp adamlara mesaj mı gönderiyorsun" o zaman ne diyeceksiniz?
bir de merak ettim bunu yapmaktaki amacınız neydi; kabul etse şu adamı şöyle yaparım diye geçmemiş miydi aklınızdan hiç?

buna resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir.
sonuçlarına katlanamayacağınız oyunlara ne diye bulaşırsınız ki?
adam dese "sen olduğunu anladım; peki sen habire fake hesap alıp adamlara mesaj mı gönderiyorsun" o zaman ne diyeceksiniz?
bir de merak ettim bunu yapmaktaki amacınız neydi; kabul etse şu adamı şöyle yaparım diye geçmemiş miydi aklınızdan hiç?

vereliniortak

Madem bu kadarını yaptın buluş o zaman karşısında seni görsün bakalım ne yapacak...
Ama yanlış yaptın bence hiç yoktan yere huzurunu kaçırdın...

eşimi çok sevıyorum. 3 yıllık evlıyız....
hic aklımda öyle bırsey yokken, birden eşimi denemek aklıma geldı. facebookta bi sayfa açtım ve eşime arkadaşlık teklif ettim. tabiki farklı bir isim ve resimle. eşim kabul etti. sonra mesaj yazıdım. etkileyici bir mesaj...
tanışmak istedi. buluşalım mı dedım... kabul ettimafoldumben

ne yapmalıyım sizce???

çokk güvenıyordum ona. asla yapmaz öyle şeyler dıyordum. hayal kırıklığına uğradımmafoldumben

EŞİmİ çok seviyorum demişsiniz neden peki böle bir oyun yapmaya ihtiyaç duydunuz sebebi neydi sizce sizi böle bişeyi yapmaya iten bir neden olmalı canım şüphelendigin bir durummu oldu ki..:1no2:

sinir bozucu bi durummmm keşkeee yapmasaydın böle bi oyun cnmmmm artık aklında sürekli soru işareti kalcak...madem başladınnnn bu oyuna devamını getirrr..git buluşşşş nediycek..ama bilkii üste çıkar eşiniz çünküüüüüüü onu sınıyorsunuz...

ha bu arada yine yeni bir üye ve yine ilk msjı ve ilk konusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayy bunu bende yapıcam nezamandır aklımda
Annemede yapıcam dedim yap dedi
Napcaksın?
Daha doğrusu ben olsam napardım elime ne geçiyosa kafasına fırlatır sie ederdim evden

Sende adamı ezmek için bahane yaratıyorsun... Bırak adam kuzu oldu, gitme üstüne

Adama bu durumu anlatsan eminim ki kendini haklı çıkaracaktır.
bari somut bi şeyin olmasını bekle.

X