• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmıyorum

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
103
34
merhaba..eşimle son bır yıldır sureklı kavga edıyoruz en ufak hareketlerımız bırbırımıze batıyor bir cocugumuz var onun için ertelıyorum sureklı yada eskısı gibi olabılırız belkı dıye hep bi şans veriyorum bu evlılge ama en ufak şeyde uzerıme yuruyor karsılık versem vurcak konuma gelıyor kufurlerı saymıyorum bıle çok bakımlı ben buna katlanamıyorum artık aile babası ol diyorum dışarı cıkcaz ben cocugu kendımı evı hazırlıyorum eşim kendını hazırlayamıyor ben hadı artık deyıncede sınırlenıyor stres oluyor çocuk ev sorumlulugu ona fazla gelıyor güçlü degıl bütün herseyı ben sırtladım buyuzden ev işlerı çocuk bakımı otel gibi gelıyor gıdıyor napıcagımı bılemıyorum çok uzagım o adım atıyor ben soğudum unutamıyorum

Başta herşeye siz yüklenerek hata yapmışsınız. Bu saatten sonra da konuşarak olucak gibi durmuyor karar sizin

Bir arkadaşımın böyle evliliği vardı ne yazık ki bitti . Eşiniz evlilik sorumluluğunu bilmeden kavrayamadan evlenmiş.

Bir arkadaşımın böyle evliliği vardı ne yazık ki bitti . Eşiniz evlilik sorumluluğunu bilmeden kavrayamadan evlenmiş.
Aynen çocuğa karşı ve eve maddi olarak çok ilgılı ama evle ilgıleneyım bende uzerıme bi sorumluluk alayım yok çok bencıl ye iç yat gez süslen tek duşundugu bu

Yazık gerçekten,evliliğin ne olduğunu Bilmeden insanlar böyle hem kendisini hemde karşıdakini mahvediyor.eşiniz Umarım tez zamanda kendisine gelir ve evliliğin ne olduğunu anlar

Yazık gerçekten,evliliğin ne olduğunu Bilmeden insanlar böyle hem kendisini hemde karşıdakini mahvediyor.eşiniz Umarım tez zamanda kendisine gelir ve evliliğin ne olduğunu anlar
Aynen öyle ben bikere gelıyorum hayata dıyor kavga edıyoruz ertesı gün hiç bisey olmamış gıbı davranıyor evlılık terapıstıne goturmek var aklımda ama okadar sogudumki bu evlılik için kılımı kıpırdatmak gelmıyor her hareketi beni öfkelendırıyır

maddi manevi evin butun sorumluluğu sızde mı ? kendısı çalışmıyor mu?
kaç yaslarındasınız ?

Bakimli olmasi ne guzel bu neden sorun oluyor,fazlaca sirtlandiginiz yuku bir anda yere birakin ve yardimci olmasi icin konusun....Sıkıntı iletisim de ve kendini ifade edememekte diye dusunuyorum...

Back