üzülme canım kendini strese sokma olmamış gibi pozitif düşün emin ol o çok inciniyodur ve emin ol o felaket derecede kafasına takıyodur malum errrrkek kendi eşimden biliyorum üzülme geçecek inanki zaman lazım sadece
cnm benım benım cok degıl cocuk için sureklı ılskıden bazen sorun oluyodu doktora sorduk arada olması normalmıs ama bu sorunu gıdermek ıcın ılac verdı ıkı tane xxxx sabah aksam ıcılıyo ve etkısı ınan cok fazlaeşimi çok seviyorum ama problemlerimiz var.. cinsel problemler. bebek istiyoruz.bende pco var eşim ise sperm mi azdı birazda hareketsizlik vardı. klomen kulandı vitamin hapı derken 3 ay kulandı hapları ve normala döndü.. herşey burda normal ama yatakta durum aynı degil. eşim herşeyi normal görünüyo ama nasılsa anlamıyorum affedersiniz ama sevişirken sertleşme olmuyo bazen istekli gibi görünüyor ama problem ne anlamadım allahım ya kimseyede anlata mı yorum yanlış anlaşılmamak için. bu gün ovülasyon testi yapmıştım çift çizgi çıktı.. birlikte olalım dedim tamam dedi gerisi yok sevişti ama sertleşme olmadı (sürekli böyle olmuyo tabe ) ama benimde sinirlerim bozuluyo ben istekle ovulasyon, bazal ısı takibi ,ne varsa yapıyorum ama onda tık yookk eşimin sucu bu degil ama bu duygusal iç güdüyle kalbim sanki onu sucluyor kızıyor gibi.bu sorun evlendiğimiz günden beri var. kimseye de diyemiyorum.. testler normalse neden böyle eşim ?? sinirden ağladım. bi fikri olan varmı ?
cnm benım benım cok degıl cocuk için sureklı ılskıden bazen sorun oluyodu doktora sorduk arada olması normalmıs ama bu sorunu gıdermek ıcın ılac verdı ıkı tane xxxx sabah aksam ıcılıyo ve etkısı ınan cok fazlasıkma canını urolojıye gıdın doktor test yapsıın heeeeeeee bırde xxxx dıye bır ılac verdı bır tane ıcıyosun 36saat etkısı var sertlestırııyo
canım çok sağollifta yı araştırdım netten faydalı olur gibi görünüyo. en azından moralimiz düzelir sonra sonra pisikolojisi de düzelir inş.
berencım bızım oyle sureklı degıldı com vitex alın sorun kalmayacak bana dua et sımdı hamıleyım ben
canım devamlı olmuyorsa bence ilaca başvurmadan önce biraz ara verin.. mesela haftada bir yapıyorsanız 2 haftaya çıkarın.. yada dayanabilirseniz bir dahaki yumurtlamaya kadar yapmayın.. büyük ihtimalle bebek için sevişmek buna sebep oluyor.. benim eşimde prezervatifi görünce tamamen kaybederdi sertliğini.. %100 psikolojik.. kafanıza takmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?