• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi seviyorum ama !!

beren660

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
635
2
68
Ankara
eşimi çok seviyorum ama problemlerimiz var.. cinsel problemler. bebek istiyoruz. :emir_bebek::emir_bebek: bende pco var eşim ise sperm mi azdı birazda hareketsizlik vardı. klomen kulandı vitamin hapı derken 3 ay kulandı hapları ve normala döndü.. herşey burda normal ama yatakta durum aynı degil. eşim herşeyi normal görünüyo ama nasılsa anlamıyorum affedersiniz ama sevişirken sertleşme olmuyo bazen istekli gibi görünüyor ama problem ne anlamadım allahım ya kimseyede anlata mı yorum yanlış anlaşılmamak için. bu gün ovülasyon testi yapmıştım çift çizgi çıktı.. birlikte olalım dedim tamam dedi gerisi yok sevişti ama sertleşme olmadı (sürekli böyle olmuyo tabe ) ama benimde sinirlerim bozuluyo ben istekle ovulasyon, bazal ısı takibi ,ne varsa yapıyorum ama onda tık yookk eşimin sucu bu degil ama bu duygusal iç güdüyle kalbim sanki onu sucluyor kızıyor gibi.bu sorun evlendiğimiz günden beri var. kimseye de diyemiyorum.. testler normalse neden böyle eşim ?? sinirden ağladım.:43: :43: :43: :43: :43: bi fikri olan varmı ?

arkadaşım bu gibi durumlar psikolojik benim aşimde bi süre bu şekilde oldu önceleri çok sinir oluyodum ama baktım elinde değil sabırla bekledim tabi benmki sadece 3 gün sürdü sonrasında sürekli pohpohladım onu belki çok ilerlemeden geçti ama eşinin tedavi görmesi gerekebilir yada sen onu bi şekilde motive et ne bileyim o anlıyodur senin üzüldüğünü sinir olduğunu sabırla savaş ver ama daha da sürerse ikna et ve başka bir semtteki doktora gitmeyi tavsiye et canımm

yok canım benim eşimde sürekli degil ara sıra oluyo bazen hafta 2 kez bazen ayda 2 kez onun pisikolojisini düzeltecem derken kendiminkini bozuyorum. destek veriyorum bozuntuya vermemeye çalışıyorum ama hemen anlıyo. kimseye de anlatamıyorum ki öneri alsam belki burda arkadaşlar güzel fikir verir..:28: :28: :28: :28:

Son düzenleme:
okuyup gidiyo herkez kimsenin bi fikri yokmu hakaten sinirlerim bozuldu.. :14: :14: :14: :14::14::14: aklıma hiç bişey gelmiyo şuan stresten baskası olsa çoktan fikir üretmiştim kendimce off .

üzülme canım kendini strese sokma olmamış gibi pozitif düşün emin ol o çok inciniyodur ve emin ol o felaket derecede kafasına takıyodur malum errrrkek kendi eşimden biliyorum üzülme geçecek inanki zaman lazım sadece

üzülme canım kendini strese sokma olmamış gibi pozitif düşün emin ol o çok inciniyodur ve emin ol o felaket derecede kafasına takıyodur malum errrrkek kendi eşimden biliyorum üzülme geçecek inanki zaman lazım sadece

işin kötüsü her zaman destek verirken bugün patladım ne herkez gibi neden bizdede normal bi ilişki yok dedim aslında onuda kırdım.:50: :50: :50: :50: :50: :50: sanki sadece ben yaşıyorum gibi geliyo bu durum o zman daha çok üzülüyorum eşimi çok seviyorum anlayışlı , saygılı , iyi bi insan allahım kimseye dert vermesin.

Son düzenleme:
eşimi çok seviyorum ama problemlerimiz var.. cinsel problemler. bebek istiyoruz. :emir_bebek::emir_bebek: bende pco var eşim ise sperm mi azdı birazda hareketsizlik vardı. klomen kulandı vitamin hapı derken 3 ay kulandı hapları ve normala döndü.. herşey burda normal ama yatakta durum aynı degil. eşim herşeyi normal görünüyo ama nasılsa anlamıyorum affedersiniz ama sevişirken sertleşme olmuyo bazen istekli gibi görünüyor ama problem ne anlamadım allahım ya kimseyede anlata mı yorum yanlış anlaşılmamak için. bu gün ovülasyon testi yapmıştım çift çizgi çıktı.. birlikte olalım dedim tamam dedi gerisi yok sevişti ama sertleşme olmadı (sürekli böyle olmuyo tabe ) ama benimde sinirlerim bozuluyo ben istekle ovulasyon, bazal ısı takibi ,ne varsa yapıyorum ama onda tık yookk eşimin sucu bu degil ama bu duygusal iç güdüyle kalbim sanki onu sucluyor kızıyor gibi.bu sorun evlendiğimiz günden beri var. kimseye de diyemiyorum.. testler normalse neden böyle eşim ?? sinirden ağladım.:43: :43: :43: :43: :43: bi fikri olan varmı ?
cnm benım benım cok degıl cocuk için sureklı ılskıden bazen sorun oluyodu doktora sorduk arada olması normalmıs ama bu sorunu gıdermek ıcın ılac verdı ıkı tane xxxx sabah aksam ıcılıyo ve etkısı ınan cok fazla:1::1::1: sıkma canını urolojıye gıdın doktor test yapsıın heeeeeeee bırde xxxx dıye bır ılac verdı bır tane ıcıyosun 36saat etkısı var sertlestırııyo

Son düzenleyen: Moderatör:
berencım bızım oyle sureklı degıldı xxxx alın sorun kalmayacak bana dua et sımdı hamıleyım ben

cnm benım benım cok degıl cocuk için sureklı ılskıden bazen sorun oluyodu doktora sorduk arada olması normalmıs ama bu sorunu gıdermek ıcın ılac verdı ıkı tane xxxx sabah aksam ıcılıyo ve etkısı ınan cok fazla:1::1::1: sıkma canını urolojıye gıdın doktor test yapsıın heeeeeeee bırde xxxx dıye bır ılac verdı bır tane ıcıyosun 36saat etkısı var sertlestırııyo

canım çok sağol :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: lifta yı araştırdım netten faydalı olur gibi görünüyo. en azından moralimiz düzelir sonra sonra pisikolojisi de düzelir inş.

canım çok sağol :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: lifta yı araştırdım netten faydalı olur gibi görünüyo. en azından moralimiz düzelir sonra sonra pisikolojisi de düzelir inş.

evt digeride cok etkılı lıftanın ıcınde 4tane var amma dıgerı bayagı var tercıh sızın cnm stres yapma al bu ılacı mutlu sevişler yapın:66::66::66::66::66::66::66:

canım devamlı olmuyorsa bence ilaca başvurmadan önce biraz ara verin.. mesela haftada bir yapıyorsanız 2 haftaya çıkarın.. yada dayanabilirseniz bir dahaki yumurtlamaya kadar yapmayın.. büyük ihtimalle bebek için sevişmek buna sebep oluyor.. benim eşimde prezervatifi görünce tamamen kaybederdi sertliğini.. %100 psikolojik.. kafanıza takmayın..

berencım bızım oyle sureklı degıldı com vitex alın sorun kalmayacak bana dua et sımdı hamıleyım ben

çok sagol moralim düzeldi hele hamişliğini duyunca çok sevindim :66: :66: allah analı babalı büyütsün inş... aslı paylaştığın için çok sagol canım gercekten sevindim yane öyle böyle degil :54: :54: :66: :66: :66: :66: :66:

canım devamlı olmuyorsa bence ilaca başvurmadan önce biraz ara verin.. mesela haftada bir yapıyorsanız 2 haftaya çıkarın.. yada dayanabilirseniz bir dahaki yumurtlamaya kadar yapmayın.. büyük ihtimalle bebek için sevişmek buna sebep oluyor.. benim eşimde prezervatifi görünce tamamen kaybederdi sertliğini.. %100 psikolojik.. kafanıza takmayın..

yok canım allaha şükür devamlı olmuyo . eşim çok hassas çabuk etkileniyo ve ben isteksizsem hemen seziyo etki tepki meselesi galiba :44: :44:

canım aranıza yeni katıldım lütfen stresten uzak durun inan bana anne olabilirsin herşeyi sil at kafandan yeni güne merhaba de

İlaç ismi vermek,önermek yasaktır.Lütfen dikkat edelim,size iyi gelen bir ilaç başkasında ölüme yol açabilir.Önce doktora danışmanızı tavsiye ederim.

Back