• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşimi nasıl doktora gitmeye ikna edebilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar bir buçuk senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama olmuyor.eşim doktora gitmek istemiyor bulunduğum şehirde çok iyi bir doktor var ama erkek diye gitmek istemiyor.ne yapacağımı şaşırdım.zaten ilk sene ilişkiye giremedik hep bana suç buldu . Kendi kendime bu sorunumu yendim. Şimdi de her yolu denedim olmuyor.sen ilişki de kendimi kasıyorsun o yuzden olmuyor diyor.afedersiniz çoğu pozisyonlarda denedik yapıyorum da ama olmuyor yani spermlerim dışarı çıkması bile benim suçum ben kendimi kasıyormuşum o yuzden çıkıyor Muş.yani bem çok istiyorum benek sahibi olmak bu ay çok umutluydum ama olmadı artık doktora gitmek istiyorum.nasıl bir yol izlerim ne deneyim ikna etmek için bilmiyorum çok mutsuzum

E orgazm olurken de kasılabiliyoruz onla ne alakası varmış. Valla test yaptırmak zorunda sayı azdır belki hiç yoktu hız azdır morfoloji düşüktür her şey olabilir. 🤷🏻‍♀️ performansla da alakali bir şey değio bu. Benim eşimde varikosel çıktı hiç bir belirtisi yoktu.

Ona test yaptırdık likefaksiyon süresi fazla çıktı vitamin verdi doktor sonra gitmedi senden kaynaklı diyor sürekli bir de ben bu durumu kendim yendim düşünün vajinismustum.internetten sipariş verdim bu hastalık için onlarla yendim.sonra sen şu pozisyonda yapamıyorsun ondan olmuyor.sonra le dini kasıyprsun spermin hepsi dışarı akıyor.yanı ben bu sorunu aşmışım yapıyorum.evet gidelim bir çaresi vardır belki demiyor .sürekli beni suçlama eğiliminde.artık çok yordu bu süreç beni hep kendim çabalıyorum çabalıyorum ama boşa kendi kendime

Ilişkiden hemen sonra dışarı atılan spermler ölü spermlerdir. Bunlar kadındaki ilk sıvıyı geçemez ve ölürler o haraketi biten sperm kolaylıkla kadın sivisiyla dışarı atılır geri kalanı içeri girer.
Ayrımcılık yapmak saçma ama Erkek haricinde bir doktora başvurun belki o zaman eşiniz gider. Ya da siz tek başınıza gidip ön muayne olabilirsiniz eğer gerekirse eşinize tekrardan test v.s. yapılır.
Yani böyle her şeyin suçunu sizde bulan erkekle de ne biliyim .... Ben olsam çocuk bile yapmak istemezdim. Şimdi çocuk olmuyor diye üstüne atar sonra çocuğu uyutmayı beceremiyorusn diye üstüne atar en son evde mutsuzdum bana bakmadın derrr.. 😝

Ilişkiden hemen sonra dışarı atılan spermler ölü spermlerdir. Bunlar kadındaki ilk sıvıyı geçemez ve ölürler o haraketi biten sperm kolaylıkla kadın sivisiyla dışarı atılır geri kalanı içeri girer.
Ayrımcılık yapmak saçma ama Erkek haricinde bir doktora başvurun belki o zaman eşiniz gider. Ya da siz tek başınıza gidip ön muayne olabilirsiniz eğer gerekirse eşinize tekrardan test v.s. yapılır.
Yani böyle her şeyin suçunu sizde bulan erkekle de ne biliyim .... Ben olsam çocuk bile yapmak istemezdim. Şimdi çocuk olmuyor diye üstüne atar sonra çocuğu uyutmayı beceremiyorusn diye üstüne atar en son evde mutsuzdum bana bakmadın derrr.. 😝
Evet ama yine de istiyor insan bayan doktora gittik ama hiç memnun kalmadım iki tAne bayan doktora gittik .çok sert lerdi ikiside önyargım oluştu

Allahım sana sabırlar versin Canım
vajinismjsu kendin yendğin için seni alnından öpmesi gerekirken yaptığına bak ..
Gururluyu oynuyor ama yanlış şekilde .. böyle şeylerde gurur olmaz bi yere kadar çekersin sonra elde var sıfır konumuna gelirsin.
Eşine Senin korktuğun bşy mi var neden gitmek istemiyorsun doktora Sorunun senden çıkacağı tescilleneceği için mi de.. bence sorunun sende olduğunu söylemek bile eşini psikolojik olarak rahatlatıyor..yüzleşmek zor geliyor..
Hayır yani sorunsa sorun Allah veriyo zaten ayıp değil günah değil

Allahım sana sabırlar versin Canım
vajinismjsu kendin yendğin için seni alnından öpmesi gerekirken yaptığına bak ..
Gururluyu oynuyor ama yanlış şekilde .. böyle şeylerde gurur olmaz bi yere kadar çekersin sonra elde var sıfır konumuna gelirsin.
Eşine Senin korktuğun bşy mi var neden gitmek istemiyorsun doktora Sorunun senden çıkacağı tescilleneceği için mi de.. bence sorunun sende olduğunu söylemek bile eşini psikolojik olarak rahatlatıyor..yüzleşmek zor geliyor..
Hayır yani sorunsa sorun Allah veriyo zaten ayıp değil günah değil
Evet kendim yendim en ufak bir desteği olmadı ben yenmeye çalışırken sen on yıl denesen yine yapamazsın diyordu oşekilde yendim düşünün.zaten kendisi kabul ediyor .bende çekingen biriyim zaten erkek doktoru bırakın bayandan bile çekiniyorum ama çok iyi bir doktor ve hep tavsiye ediliyor bana nasıl ikna ederim

Kızlar bir buçuk senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama olmuyor.eşim doktora gitmek istemiyor bulunduğum şehirde çok iyi bir doktor var ama erkek diye gitmek istemiyor.ne yapacağımı şaşırdım.zaten ilk sene ilişkiye giremedik hep bana suç buldu . Kendi kendime bu sorunumu yendim. Şimdi de her yolu denedim olmuyor.sen ilişki de kendimi kasıyorsun o yuzden olmuyor diyor.afedersiniz çoğu pozisyonlarda denedik yapıyorum da ama olmuyor yani spermlerim dışarı çıkması bile benim suçum ben kendimi kasıyormuşum o yuzden çıkıyor Muş.yani bem çok istiyorum benek sahibi olmak bu ay çok umutluydum ama olmadı artık doktora gitmek istiyorum.nasıl bir yol izlerim ne deneyim ikna etmek için bilmiyorum çok mutsuzum
Ne alakası var saçmalamış eşiniz. Kendi gitmemek için size atmış suçu. Erkek doktor olması daha iyi değil mi hemcinsi. Kadın olsa utanır. Hem niye utandıklarını da anlamıyorum sanki karşısında örnek veriyorlar 🤦🏻‍♀️

Evet ama yine de istiyor insan bayan doktora gittik ama hiç memnun kalmadım iki tAne bayan doktora gittik .çok sert lerdi ikiside önyargım oluştu
Bende de bayanlara karşı çok vardı İlk çocuğuma da bir erkek doktor sayesinde kavuştum ama muayne sirasinda gitmek zorunda kaldığım bir bayan doktor o kadar iyi ve sakindi ki aralarında ara ara da olsa iyilerin olduğunu gösterdi bana. Madem her şeye katlanirim güçlüyüm ben diyorsun ki bence zor taşın altına elini koyma çünkü eş destek çıkmadıkça bebek büyütmek zaten zorken bir de köstek olursa fena olur, neyse işte madem çok istiyorsun başka bayan doktorlar denemeye devam et eğer erkeğe ikna edemezsen. Erkeği de belki o doktorun başarılı hastalarından bahsederek ikna edebilirsin.

Ya sana bu konuda suc bulan Sen 10 yilda gecse yenemezsin diye tek birakan biri gebeliginde ne kadar destek olabilecek bi de senin kadar istiyor mu bebek olmasini istiyorsa kendi de gider doktora yeniden ugrasir .. bi de kendini kasmakla falan alakasi yok hamile kalmanin. Oyle bisey olsaydi kimse korunmak icin kondom veya baska yontemler kullanmaz direk yatakttan kalkar kendini skardi😁

Ya sana bu konuda suc bulan Sen 10 yilda gecse yenemezsin diye tek birakan biri gebeliginde ne kadar destek olabilecek bi de senin kadar istiyor mu bebek olmasini istiyorsa kendi de gider doktora yeniden ugrasir .. bi de kendini kasmakla falan alakasi yok hamile kalmanin. Oyle bisey olsaydi kimse korunmak icin kondom veya baska yontemler kullanmaz direk yatakttan kalkar kendini skardi😁
Yok zaten ben eşinden bebek konusunda destek beklemiyorum yani onu göze aldım sadece eğer bir sorun varsa ona göre hareket etme konusunda ikna edemiyorum

Back