- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.410
- 38
-
- Konu Sahibi elisamihra
TerbiyesizYa oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa yara
Ne güzel işte bak . Sende onunla çık belki pavyona götürür hatun ayarlarsin nede olsa geniş bir insansın senin için sorun olacağını düşünmüyorum
Kocanı kendin seçebileceğine inanıyor musun cidden sen? Uygun gördükleri birine verirler ömür boyu onun emrinde kalırsın muhtemelen. Sen seçim hakkın olacak kadar kendine kıymet vermiyorsun ki öyle bir hakkın olsun.O kara çarşaf değil yalnız onun adı var
Heee çok komik ahahahshahshash erken o lar dalga geçmiş evet çok komiklr kim bilir daha kimlerin kucağında gezdiler fjfjjfjfjfjffjf işleri o gezsinler bakalm ne bulacaklar
Yahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti
Ay kuzenine bile fit zaten. Kendi seçemeyecek biliyor muhafazakar olsun yeter onaKocanı kendin seçebileceğine inanıyor musun cidden sen? Uygun gördükleri birine verirler ömür boyu onun emrinde kalırsın muhtemelen. Sen seçim hakkın olacak kadar kendine kıymet vermiyorsun ki öyle bir hakkın olsun.
Ya vallahi kamera sakasi olmalisiniz siz, tamam zaten burada musluman olmayan arkadaslar var da niye herkes ayni dine inanmak zorunda gibi lanse ediyorsunuz? Inanmayan laf eden insan varsa gunahi size gececek ki yanip tutustunuz.
Tesetture gelince diyorsunuz ya kadinla erkek ayni spor salonuna gidemez diye, bal gibi de gider. Attigim gorsele tekrar bakin oradaki hanimefendi apacik bir sekilde inanan musluman birisi, gayet duzgun sekilde giyinmis sagligi icin spor yapiyor. Baskalarinin kocalarini ayartmaya gitmiyor herhalde. Buna bile namussuzluk diyorsunuz ya pes.
Konuyu oyle bir yere cektiniz ki resmen tesetturluler insan icine cikmasin calismasin gezmesin spor salonuna gitmesin diyorsunuz.
Daha cok beklersiniz.
Cok bastirilmis ozguvensiz bir insan olmalisiniz ki sacmaladiniz durdunuz burada.
Sonra da kocam beni sevmiyor kocam ev işi yapmıyor ama kaynanamda iş yapayım istiyor. Karma spor salonuna gelene kadar daha temel dertler var da anlatamıyoruz ki.Ay kuzenine bile fit zaten. Kendi seçemeyecek biliyor muhafazakar olsun yeter ona
Tesekkur ederimO kadar güzel anlatmışsınız ki. Gerçekten imrenerek okudum.
Anlamak isteseydi çoktan anlardıTesekkur ederim
Fakat karsimda hakaret etmeden ve random atmadan yazamayan birisi olunca zor oluyor bilale anlatir gibi anlatmak
elimden geldigince anlatmaya calistim iste ama anlar mi emin degilim..
Yav hee hee kocasi en çok aldatan sizin gibi modern takılanlar yatmadalarda flortleriyorlarSonra da kocam beni sevmiyor kocam ev işi yapmıyor ama kaynanamda iş yapayım istiyor. Karma spor salonuna gelene kadar daha temel dertler var da anlatamıyoruz ki.
Evet kıçımı acmadigim için ozguvensiz ilan edildim tşkrlerrrrYa vallahi kamera sakasi olmalisiniz siz, tamam zaten burada musluman olmayan arkadaslar var da niye herkes ayni dine inanmak zorunda gibi lanse ediyorsunuz? Inanmayan laf eden insan varsa gunahi size gececek ki yanip tutustunuz.
Tesetture gelince diyorsunuz ya kadinla erkek ayni spor salonuna gidemez diye, bal gibi de gider. Attigim gorsele tekrar bakin oradaki hanimefendi apacik bir sekilde inanan musluman birisi, gayet duzgun sekilde giyinmis sagligi icin spor yapiyor. Baskalarinin kocalarini ayartmaya gitmiyor herhalde. Buna bile namussuzluk diyorsunuz ya pes.
Konuyu oyle bir yere cektiniz ki resmen tesetturluler insan icine cikmasin calismasin gezmesin spor salonuna gitmesin diyorsunuz.
Daha cok beklersiniz.
Cok bastirilmis ozguvensiz bir insan olmalisiniz ki sacmaladiniz durdunuz burada.
Neden hep genelleme yapıyorsunuz herkes birbirini ötekileştirdi böyle rezillik olmaz ülkem insanı bir gram öteye gidemiyor öffYav hee hee kocasi en çok aldatan sizin gibi modern takılanlar yatmadalarda flortleriyorlar
Ve sizin ruhunu duymuyorrr
Bak canım benim de eşim gitsin istemem ama tutupta muhafazakar bir aile olduğunu iddia edersen eşin ne iş diye sorarlar adama ?E müslüman olduğumuza göre haremlik selamlıga dikkat etmek lazım öyle değil mi !
Bu yorumu bitek bana yaptığınız için samimi gelmiyorsunuz taraflı davvraniyosunuzzNeden hep genelleme yapıyorsunuz herkes birbirini ötekileştirdi böyle rezillik olmaz ülkem insanı bir gram öteye gidemiyor öff
Siz çok genelleme yaptınız ya yemin ediyorum nefret ediyorum şu karşılıklı söylemlerinizdenBu yorumu bitek bana yaptığınız için samimi gelmiyorsunuz taraflı davvraniyosunuzz