Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kara çarşaf değil yalnız onun adı var
Heee çok komik ahahahshahshash erken o lar dalga geçmiş evet çok komiklr kim bilir daha kimlerin kucağında gezdiler fjfjjfjfjfjffjf işleri o gezsinler bakalm ne bulacaklar
Kocanı kendin seçebileceğine inanıyor musun cidden sen? Uygun gördükleri birine verirler ömür boyu onun emrinde kalırsın muhtemelen. Sen seçim hakkın olacak kadar kendine kıymet vermiyorsun ki öyle bir hakkın olsun.

Yahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti

İyi de Osmanlı güçsüz diyen mi oldu? Elbette güçlüydü Doğu Roma ondan daha da güçlüydü hatta vs vs… Sizin anlamadığınız şu ki; her imparatorluğun belli bir süresi olur güçlenir duraklar ve çöker her imparatorluk çökmeye mahkumdur. Bugünün batmaz denilen dünyanın hakimi İngilteresi bile elbet batacaktır. Ne bu Osmanlıcılık anlamadım ki?

Ay kuzenine bile fit zaten. Kendi seçemeyecek biliyor muhafazakar olsun yeter ona

Spor salonlari saat ayrimi yapiyor mesela belli saatler erkekler belli saatler kadınlar gidebiliyor. Şahsen ben kadın saatini seçtim karışık saatler de oluyor ama ben rahat rahat spor yapamam karma salonda bu da benim fikrim kimseyi bağlamaz ilgilendirmez.
Sen de eğer uygun bulmuyorsan eşinle otur konuş dalga konusu olma ben olsam yerinde eşim istekliyse beraber giderim buraya konu açmana gerek yok burada cevap vermek yerine dalga geçerler kınarlar vb.

O kadar güzel anlatmışsınız ki. Gerçekten imrenerek okudum.

Sonra da kocam beni sevmiyor kocam ev işi yapmıyor ama kaynanamda iş yapayım istiyor. Karma spor salonuna gelene kadar daha temel dertler var da anlatamıyoruz ki.
Yav hee hee kocasi en çok aldatan sizin gibi modern takılanlar yatmadalarda flortleriyorlar
Ve sizin ruhunu duymuyorrr

Evet kıçımı acmadigim için ozguvensiz ilan edildim tşkrlerrrr

E müslüman olduğumuza göre haremlik selamlıga dikkat etmek lazım öyle değil mi !
Bak canım benim de eşim gitsin istemem ama tutupta muhafazakar bir aile olduğunu iddia edersen eşin ne iş diye sorarlar adama ?
Bizim evde bu durumun konusu bile açılmaz.
Çünkü ne o ne de ben hoşlanmam.
Ama tutupta millete mezhebi genişler yakıştırması yapmam.
Yani önce kendi kocana bakacaksin.
Çünkü sana bu teklifle gelen o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…