Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kara çarşaf değil yalnız onun adı var
Heee çok komik ahahahshahshash erken o lar dalga geçmiş evet çok komiklr kim bilir daha kimlerin kucağında gezdiler fjfjjfjfjfjffjf işleri o gezsinler bakalm ne bulacaklar

Evet tüm Türkler siz ve anannenizden ibaret.Osmanlidan bahsedin az kaç yaşında evleniyolardu acaba

1500-1600’lü Süleyman Döneminin gezginlerinin Anadolu’ya dair vesikaları var incelersen görürsün ki “Türkler cariye almaya hiç sıcak bakmıyorlar kendi aralarında bu bir ayıp gibi karşılanıyor” diyor. Gerçekten kuma cariye olayı Türklerin geçmişinde olmadı İstanbul Bursa gibi yerlerde devşirme bazı seçkin zümrelerin nice cariyesi kuması olurken klasik bir türkün olmuyordu ha berdel tarzı adetler anadolunun belli kesiminde yok mu hala var ama bu çoğunluğu etkilemiyor.
Şu an boşanmaya hala korkan bunu namus davası yapan nice insan var ya hani bizim sülale 1950’lerde rahat rahat boşanmışlar. Hatta oturdum düşündüm, ulan bir insan 1950’lerde niye boşanır diye ciddi ciddi İşin şakası bir yana biz son 20 yıldır bayağı radikalleştik muhafazakarlaştık. Çok eskiye de gitmeye gerek yok 90’lar Türkiye’si bile şu andan daha modern daha açık fikirliydi

100 sene öncesi göz bebeği İstanbul'u bile düşmanlar işgal etmişti, ne güçlüsü? Atatürk önderlik etti ve Türk halkı savaştı, o sayede bağımsız bir devlet olduk. Misal bize tarih dersinde söylemekten kaçınırlar ama Türkiye bir dönem İngiliz ve Fransız sömürgesi oldu olarak geçer, bahsedilen yıllar Kurtuluş savaşının olduğu işgal edildiğimiz yıllar.

Onu da ölen hacı hocalar kurtardı diyorlar

Yani açıkçası eşinizi spora göndermemek, sosyal medyasını kapattırmak, arkadaşları ile yaptığı planı bozmak vs vs gibi şeyler aldatmanın önüne geçse emin olun herkes denerdi. Ama maalesef engellemenin bir yolu yok. Yapacaksa işe yeni gelen kişiyle de yapacak, yeni taşınan komşuyu da görecek, atıyorum oyun oynarken biri ile sohbet edecek, sosyal medyada bir profil çıkacak vs vs. Kısaca eşinize gitme dediğinizde onu korumuş olmayıp tam tersi size bilenmesine, saydırmasına neden olacaksınız ve engellediğiniz için aklına karpuz kabuğu düşecek acaba ne var da istemiyor gibisinden. İnsanlar size o yüzden karışmayın diyor. Çünkü normal şartlarda aklında aldatmak olmayan biri orda aranmaz

Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.

Hadi bakalıım... Zihniyetin tam olarak ortaya çıktı işte. En hassas olduğum konulardan. O beynin öyle yıkanarak büyümüşsün ki burda 50 kişi mantıklı yorum yapsa anlayamazsın..
Zorla çocuk yaşta evlendirilip hayatları karartılan kız çocuklarına öyle üzülüyorum ki.
Binlerce akraba evliliği yüzünden kalıtsal hastalıklı doğan çocuklara çocukken çocuk doğuranlaraaa... Bunların vebali sizin gibi düşünenlerin üzerine olsun.
Birde devlete baskı yapıyorlar bu çocuklarin tedavisi için milyarlarca insan dururken kuzenine sulananlar hallenenler yüzünden. Hem hastalıklı çocuklara hem devlete yazık. Tedavi icin milyonlarca para biriktirmek için birde insanlara duygu sömürüsü yapıyorlar. Hayır kardeşim ben sorumlu ya da suçlusu değilim.
Bu evliliği yaptıranlar suçlu.
Ayrıca ben kuzen evliliklerini kastetmedim. Ensest ne demek onu da araştır biraz kültürlen.Şu özellikle övündüğün çevreden çıkıyor bu tür şeyler hep tırnak içinde çıplak insanlar ve çevresine laf ediyorsun da aç gözünü biraz bir şu "Kardeşini doğurmak" adlı kitabı oku da gör bakalım. Bilgi zayıflığının sınırı yok bu çok çok korkutucu..Ölümüne savunduğun şeylerin öteki yüzü ile yüzleş fanusundan çık eğitim all ! Duyarlı bir insan haline gelirsin belki yani sanmıyorum da işte... Neyse.

Yahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti

Ya vallahi kamera sakasi olmalisiniz siz, tamam zaten burada musluman olmayan arkadaslar var da niye herkes ayni dine inanmak zorunda gibi lanse ediyorsunuz? Inanmayan laf eden insan varsa gunahi size gececek ki yanip tutustunuz.

Tesetture gelince diyorsunuz ya kadinla erkek ayni spor salonuna gidemez diye, bal gibi de gider. Attigim gorsele tekrar bakin oradaki hanimefendi apacik bir sekilde inanan musluman birisi, gayet duzgun sekilde giyinmis sagligi icin spor yapiyor. Baskalarinin kocalarini ayartmaya gitmiyor herhalde. Buna bile namussuzluk diyorsunuz ya pes.
Konuyu oyle bir yere cektiniz ki resmen tesetturluler insan icine cikmasin calismasin gezmesin spor salonuna gitmesin diyorsunuz.
Daha cok beklersiniz.
Cok bastirilmis ozguvensiz bir insan olmalisiniz ki sacmaladiniz durdunuz burada.

Daha 26 yaşındayım mesajları okurken tansiyonum çıktı. Hayır bir de kendinden o kadar emin ki yaşı benden küçüktür üzüleyim diyorum üzülsem ne olacak? Anlama ihtimali 0 ya

O kara çarşaf değil yalnız onun adı var
Heee çok komik ahahahshahshash erken o lar dalga geçmiş evet çok komiklr kim bilir daha kimlerin kucağında gezdiler fjfjjfjfjfjffjf işleri o gezsinler bakalm ne bulacaklar
Sana kötü bir haberim var o küçümsediği hakaret ettiğin kızların hayatı senden çok daha iyi olacak.
Aileleri ne yaparsa yapsın arkasında olacak, namus cinayetine kurban gitmeyecek. İstediği okulu okuyacak. İstediği kişiyle sevgili olup evlenecek. İstemezse boşanacak. Aileleri hep arkalarında olacak.
Siz çıkamadığınız hapis olduğunuz evlerle hava atarken onlar dünyayı gezecek, sinemaya gidecek, arkadaşlarıyla gezecek, sevgilisi de olacak evet. Hep ailesinde arkasında olacak.
Senin küçük dünyanla o kızlara söylediğin hakaret çok da umrunda değil
Yeğenim mesela tıpta okuyor. Sevgilisiyle yaşıyor. Ailecek sevgilisini tanıyoruz. Çok da seviyoruz. Evlenirlerse seviniriz evlenmezlerse de bize be hayatını yaşasın güzel bir doktor olacak çünkü

Yahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti
Başkentin isgal edilmesi devletin grip olması değil, kanserden ölmesidir. Hitler savaşı Berlin'e birlikler girince kaybetmiş oldu ve intihar etti.

Neden beraber gitmiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…