- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.201
- Konu Sahibi elisamihra
Konu icinde konu sapmasi olmus bacilar.
Kim kiminle nerede ne yapiyorsa yapsin demeye geldim.
Kim kiminle nerede ne yapiyorsa yapsin demeye geldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kara çarşaf değil yalnız onun adı varAt muhtemelen iki ergen kara çarşaflı kadınla oturuyor görünce kızdırıp eğlenmek istedi
Abisine bayılmamış dalga geçmişer ama yazıl kadın yüzü görmeyince ergenleri bile yanlış anlamışlar
Evet tüm Türkler siz ve anannenizden ibaret.Osmanlidan bahsedin az kaç yaşında evleniyolardu acaba
100 sene öncesi göz bebeği İstanbul'u bile düşmanlar işgal etmişti, ne güçlüsü? Atatürk önderlik etti ve Türk halkı savaştı, o sayede bağımsız bir devlet olduk. Misal bize tarih dersinde söylemekten kaçınırlar ama Türkiye bir dönem İngiliz ve Fransız sömürgesi oldu olarak geçer, bahsedilen yıllar Kurtuluş savaşının olduğu işgal edildiğimiz yıllar.Ya cınımmm zaten öyle bı kocayla evlenmiycem hadi diyelim evlendim gidemez noktaaa ben gidemez diyosam gidemez
Bu ülke bundan 100 sene önce İslam ulkesiydibu yüzden güçlüydü malesef şuan değil
Ülkenin dini olmasada çoğunluğunun müslüman ha tabii Müslümanım diyyip Allah'ın yasaklariyla dalga geçen kesimi saymıyorum onlar zaten Müslüman olamaz asla.kocam olunca yine konusalm
Yav nilo daha yeni geldim niye böyle yapıyosun biraz eğlenmek benımde hakkım. Curly cagırttırma bana bak eglenemiceksem kapansın bu site@Mune hanım bu konu çığırından çıkmış konudan bağımsız mesajlar
Cidden o kadar vizyonsuz cümleler kuruyorsun ki üzüldüm. Müge Anlı'ya çıkanlar hakkında ne düşünüyorsun mesela?Yav he he gormuyoz zaten evet hepsi çok ahlaklı tamammı oldumu:)
Onu da ölen hacı hocalar kurtardı diyorlar100 sene öncesi göz bebeği İstanbul'u bile düşmanlar işgal etmişti, ne güçlüsü? Atatürk önderlik etti ve Türk halkı savaştı, o sayede bağımsız bir devlet olduk. Misal bize tarih dersinde söylemekten kaçınırlar ama Türkiye bir dönem İngiliz ve Fransız sömürgesi oldu olarak geçer, bahsedilen yıllar Kurtuluş savaşının olduğu işgal edildiğimiz yıllar.
Ayy onu da etiketleyelimYav nilo daha yeni geldim niye böyle yapıyosun biraz eğlenmek benımde hakkım. Curly cagırttırma bana bak eglenemiceksem kapansın bu site
Bak yaaa Yapma öyle bişi sakınAyy onu da etiketleyelim
Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.
Yahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti100 sene öncesi göz bebeği İstanbul'u bile düşmanlar işgal etmişti, ne güçlüsü? Atatürk önderlik etti ve Türk halkı savaştı, o sayede bağımsız bir devlet olduk. Misal bize tarih dersinde söylemekten kaçınırlar ama Türkiye bir dönem İngiliz ve Fransız sömürgesi oldu olarak geçer, bahsedilen yıllar Kurtuluş savaşının olduğu işgal edildiğimiz yıllar.
Kız niye yapayım o teknik sorunlarla ilgileniyorBak yaaa Yapma öyle bişi sakın
Ya vallahi kamera sakasi olmalisiniz siz, tamam zaten burada musluman olmayan arkadaslar var da niye herkes ayni dine inanmak zorunda gibi lanse ediyorsunuz? Inanmayan laf eden insan varsa gunahi size gececek ki yanip tutustunuz.Tesettür ne alaka:)
Çoğu Allah'ın yasaklarina dil uzatıp hakaret etti
Açık ve net Allah'ın kanunlarina yasaklarına dil uzatan müslüman değildir anlamayana diğer tarafta çok güzel anlatacaklar
Tesettür ayrı bı mevzu inkar etmedigin sürece neden dil uzatayim sana
Ha herkes herşeyi desin ben cevap verince cevap vermeyin oluyo niye vermim ki
Evet istersem evlenirum o size kalmamiş
Daha 26 yaşındayım mesajları okurken tansiyonum çıktı. Hayır bir de kendinden o kadar emin ki yaşı benden küçüktür üzüleyim diyorum üzülsem ne olacak? Anlama ihtimali 0 yaAt muhtemelen iki ergen kara çarşaflı kadınla oturuyor görünce kızdırıp eğlenmek istedi
Abisine bayılmamış dalga geçmişer ama yazıl kadın yüzü görmeyince ergenleri bile yanlış anlamışlar
Sana kötü bir haberim var o küçümsediği hakaret ettiğin kızların hayatı senden çok daha iyi olacak.O kara çarşaf değil yalnız onun adı var
Heee çok komik ahahahshahshash erken o lar dalga geçmiş evet çok komiklr kim bilir daha kimlerin kucağında gezdiler fjfjjfjfjfjffjf işleri o gezsinler bakalm ne bulacaklar
Başkentin isgal edilmesi devletin grip olması değil, kanserden ölmesidir. Hitler savaşı Berlin'e birlikler girince kaybetmiş oldu ve intihar etti.Yahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti
Neden beraber gitmiyorsunuz?Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Kapitülasyonlar, dış borçlarYahu ona bakılırsa iniş çıkışlar hep oldu halada oluyor ama genel olarak Osmanlı çok güçlü bir devletti