- 2 Ekim 2023
- 2.547
- 10.072
-
- Konu Sahibi elisamihra
Yok çoğu Müslümanım diyip İslam'ın emirlerine yasaklarına dil uzatan dinsizler
Sorsan elhamdülillah Müslümanım ama kurandaki ayetlerin çoğunu inkar edip dalga geçen tipler herkesin kendi cenneti cehennemi
Banane nasıl gelirlerse öyle giderim yorum yapana kadar kimseye yaşam tarzına hakaret etmedim.
Ettiler ettim evet.
Random atmak dalga geçmek değil mi küçük? Her konuda random atıyorsun. Hadi biz ergen diyoruz da şimdi ay ben yapmadım mickey yaptın deme koca kadınlar bunu yemezgecmisime dil uzatan önce bı geçmişine baksın diyorum.
Yorumlarimla yaşam tarzimla dalga geçen onlar ben değilim beinki sadece karşılık vermek.
Ettiler ettim evet.
İçinde yetiştiğiniz toplum ve eril düzen, o cümleyi kurmanıza maalesef imkan vermez. Bekara boşanmak kolay derler genelde ama sizde de evli gibi düşünmek kolay görünüyor.Ay he hebiz tüm doğulular kumaliyiz
Hayatında doğuyu zerre görmemiş insan yorumu
Benimki gidemez nokta
Sizin zorunuza gidiyosada o da sizin sorununuz hahahahaahaaa
Ayrıca ülkelerin dini olmaz, inanç bireyseldir.Yallah Yunanistan'a burası müslüman bı ülke geçmişte de öyleydi
Biz karışık spor salonuna gidiyoruz diye ilişkimiz nişanlımız kocamız olmasına rağmen işimiz gücümüz yok milletin kocasını mı kesiyoruz zannediyorsunuz? Ee markete parkta yürüyüşe de yollamayın kocanızı. Karışık spor salonuna giden poposunu açan kadınlar buralara da geliyor raflara kocanız görecek şekilde eğilirler. Kocanıza hayatın her anında bakan bir kadın olabilir önemli olan kocanızın ne tepki vereceği. Kafalara bak.Çok şükür öyle bir eşe sahip değilim eşime de sonsuz güveniyorum . Ama görüyorsunuz deminden beri yazilip cizilenleri kadın kadının kurdudur dememisler boşuna bn kendini modern gören bir başkasının fikrine yasayisina saygı duymayanlerin içine niye kocamı sokmak isteyeyim ki bu bir tercih meselesi ister saygı duyulsun ister duyulmasın !
Saçma sapan düşünüyorlar işte herkes sporumu yapayım gideyim modunda bunlarda kafalarında fantazi kursunlarBenim kocam da sürekli gidiyordu bu sene işlerinden dolayı devam etmedi ama bı işkillendim şimdi orda neler oluyor acaba hem karışık hemi de evimin karşısında anammm yoksa ben evdeyken kocamı orda kistirdilar mi acil gidip hesap sorucam
Şaka bir yana ama ben cidden anlamıyorum bu zihni karışık spor salonu neden karşı olunuyor siddetle yapacak insan bir odaya koysan orda yapar spor salonunda herkesler birbirinin üzerine mi atliyor acaba
Tabi hep biz cizgimizi bozmayalim zaten haklısınız herkes herşeyi söyleyebilir biz söyleyince olmuyorbaşkalarının ne yaptığı sorun değil. siz, birey olarak kendi yaptıklaırnızdan sorumlusunuz. biraz kendi dininizin söylediklerine kulak assa idiniz bunun böyle pratik edilmesi gerektiğini bilirdiniz.
başkaları ne söylerlerse söylesinler siz bir hanımefendi olarak çizginizi hiç bozmayabilirdiniz.
bir çizginiz olsa idi.
Siz de muslumanim diye yazip yazip duruyorsunuz muslumanlik bu mu? Tesetturlu olan da olmayan da kendine, sizin ne haddinize ki milletin guneslenmesi? Ne haddinize ki milletin yasam tarzina agiz dolusu hakaret etmeniz? Ne yani tesetturlu kadinlar spor salonuna gidemez mi? Denize gidemez mi? Karisik ortamda oturamaz mi? E o zaman butun inanan kadinlar kirsin dizini otursun evde vallahi saka gibisiniz yahuYok çoğu Müslümanım diyip İslam'ın emirlerine yasaklarına dil uzatan dinsizler
Sorsan elhamdülillah Müslümanım ama kurandaki ayetlerin çoğunu inkar edip dalga geçen tipler herkesin kendi cenneti cehennemi
Banane nasıl gelirlerse öyle giderim yorum yapana kadar kimseye yaşam tarzına hakaret etmedim.
Ya cınımmm zaten öyle bı kocayla evlenmiycem hadi diyelim evlendim gidemez noktaaa ben gidemez diyosam gidemezİçinde yetiştiğiniz toplum ve eril düzen, o cümleyi kurmanıza maalesef imkan vermez. Bekara boşanmak kolay derler genelde ama sizde de evli gibi düşünmek kolay görünüyor.
Evli değilsiniz. Evlilik hakkında hiçbir fikriniz yok ama noktayı koyabiliyorsunuz. Koydurmazlar bedevi hanım.
Ve körü körüne savunduğunuz şeylerin ne doğu ile, ne de dinle ilgisi var. Bunun adı düpedüz cehalet.
Ayrıca ülkelerin dini olmaz, inanç bireyseldir.
Burası demokratik bir ülke. Bir kesimin tahammül edemediği muhteşem ve ölümsüz bir lideri var, yok etmek için kendilerini de paralasalar, burası cumhuriyet olarak kalacak.
O yüzden bakın siz bile bu demokratik hakla zehir saçabiyorsunuz. Demokrasi buna müsaade eder ama içinde yetiştiğiniz toplumda söz hakkınız yok. Birey bile değilsiniz.
O yüzden kalkıp da, benim kocam gidemez demek abesle iştigal.
Kocanız olunca yine konuşalım. Şayet konuşmanıza müsaade ederse.
Yok biz namuslu edepli insanlarız yapmayacağını bilsekte kocamız oraya buraya gitmez gitse biz karşı cikarz
Yok 20 linkler daha kucaklardan inemedigi için sarkmaz kimse merak etmeyn
Aynen kızlar da abine o kadar meraklı ki birbirlerini kucağına itiyor. Sahilde başka erkek yok bir abin. Sizinle aynı olmayan insanların ahlaksız olduğu hayal dünyasından çıkın artık. Git ders çalış üniversite oku da biraz ufkun açılsın. Allah bilir o hakaret ettiğin kızlarla akransın. Elalemin arkasından da orda burda atıp tutma yarın bir gün o övündüğün şeyler hakkında gerçekten ahlaksızın biri sana iftira atarsa üzülürsün.İftira değil gercek
Çoğu bu şekil kucaklrda
Sahilde otururken abim yanimdaydi 2 kızda önümüzden geçiyordu kızın biri diğerini abimin üzerine itti gülerek ikiside güle güle gittiler oysa namusu olan bı insan utancından yerin dibine girer ikiside gülerek gitti bumu edepli namuslu yirmilikler?herşey okadar normal olmuş ki artık hicbirseyden utanmiyorlar aksine kahkaha atıyorlar namusuzluklarina
Çoğu edepsiz net.
Tesettür ne alaka:)Siz de muslumanim diye yazip yazip duruyorsunuz muslumanlik bu mu? Tesetturlu olan da olmayan da kendine, sizin ne haddinize ki milletin guneslenmesi? Ne haddinize ki milletin yasam tarzina agiz dolusu hakaret etmeniz? Ne yani tesetturlu kadinlar spor salonuna gidemez mi? Denize gidemez mi? Karisik ortamda oturamaz mi? E o zaman butun inanan kadinlar kirsin dizini otursun evde vallahi saka gibisiniz yahu
Madem bu kadar muslumansiniz ona gore davranin, birisi size bir sey yazdi diye ona hakaretvari bir sekilde geri cevap vermenize gerek yok ki, muhatap olmayin gunaha da girmeyin kotu soz ederek. Hani cooook muslumansiniz ya, ha bir de kuzeninizle evlenin o da sizin kafa yapinizda oldugu icin cok zorlanmazsiniz :)
hııı evet müslüman diye büyük devletti. Avrupa’da rönesans reform ve kendi içinde savaşların olmasından değildi tabii.Ya cınımmm zaten öyle bı kocayla evlenmiycem hadi diyelim evlendim gidemez noktaaa ben gidemez diyosam gidemez
Bu ülke bundan 100 sene önce İslam ulkesiydibu yüzden güçlüydü malesef şuan değil
Ülkenin dini olmasada çoğunluğunun müslüman ha tabii Müslümanım diyyip Allah'ın yasaklariyla dalga geçen kesimi saymıyorum onlar zaten Müslüman olamaz asla.kocam olunca yine konusalm
Yav he he gormuyoz zaten evet hepsi çok ahlaklı tamammı oldumu:)Aynen kızlar da abine o kadar meraklı ki birbirlerini kucağına itiyor. Sahilde başka erkek yok bir abin. Sizinle aynı olmayan insanların ahlaksız olduğu hayal dünyasından çıkın artık. Git ders çalış üniversite oku da biraz ufkun açılsın. Allah bilir o hakaret ettiğin kızlarla akransın. Elalemin arkasından da orda burda atıp tutma yarın bir gün o övündüğün şeyler hakkında gerçekten ahlaksızın biri sana iftira atarsa üzülürsün.
Tüm 20 yaşındakileri niye zan altında bırakıyorsunuz ne gençler var sizin görmediğiniz?İftira değil gercek
Çoğu bu şekil kucaklrda
Sahilde otururken abim yanimdaydi 2 kızda önümüzden geçiyordu kızın biri diğerini abimin üzerine itti gülerek ikiside güle güle gittiler oysa namusu olan bı insan utancından yerin dibine girer ikiside gülerek gitti bumu edepli namuslu yirmilikler?herşey okadar normal olmuş ki artık hicbirseyden utanmiyorlar aksine kahkaha atıyorlar namusuzluklarina
Çoğu edepsiz net.
At muhtemelen iki ergen kara çarşaflı kadınla oturuyor görünce kızdırıp eğlenmek istediAynen kızlar da abine o kadar meraklı ki birbirlerini kucağına itiyor. Sahilde başka erkek yok bir abin. Sizinle aynı olmayan insanların ahlaksız olduğu hayal dünyasından çıkın artık. Git ders çalış üniversite oku da biraz ufkun açılsın. Allah bilir o hakaret ettiğin kızlarla akransın. Elalemin arkasından da orda burda atıp tutma yarın bir gün o övündüğün şeyler hakkında gerçekten ahlaksızın biri sana iftira atarsa üzülürsün.
Tüm 20 likler demedimmm saptrmaTüm 20 yaşındakileri niye zan altında bırakıyorsunuz ne gençler var sizin görmediğiniz?