Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya birşey demek istemiyordum da en tutucu yerlerden çıkmıyor mu küçük çocuklara istismarlar ve hatta zoofili durumlar... İçler acısı.

Ben okuyabildiklerimi şikayete bastım ama birileri hakaret ediyor diye siz de etmek zorunda değilsiniz bir de dini hassasiyetim var deyip karşıdakinin yaşam tarzına hakaret edemezsiniz
Etmeyecektim ama benim Allah'ıma kadar hakaret edildi burada kimse kusura bakmasın valla yapcak bişey yok

Bişey sorucam, affetmeyip tam olarak ne yapacaksınız? Tamamen meraktan soruyorum.

Evet tüm Türkler siz ve anannenizden ibaret.Osmanlidan bahsedin az kaç yaşında evleniyolardu acaba

Evet tüm Türkler siz ve anannenizden ibaret.Osmanlidan bahsedin az kaç yaşında evleniyolardu acaba
Babamın babası Osmanlı döneminde polismiş. Kendi kızkardeşini İstanbul’da Fransız lisesine göndermiş.
Osmanlıda Aydın kesim iyi derecede Fransızca bilirdi.
Ecdat dediğiniz Osmanlılar’ın kaç dil bildiğine bir bakın isterseniz hepsi üst düzey eğitim almıştı.
Cahil kesimi kendinize örnek alıyorsunuz belli ki günümüz cahili de siz olmak istiyorsanız buyrun

Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.
O kadar kadın görmemiş erkeklere sahipsiniz ki kardeş gibi büyüdüğü kuzenine yan gözle bakabiliyor.Kız sendeki de ne cesaret kuzenini s*ken spor salonundakine neler yapmaz ahahah rica edicem kocanı tavuk kümesine koy.Malum tavuklarla içli dışlısın ağzından düşmüyor.

90 yaşında ölen babaannem lazdı, 19 yaşında evlenmişti
100 yaşında ölen nenem trakyalıydı göçmendi, 21 yaşında evlenmişti
Bundan birkaç yıl önce derken?
Ben otuzumda evlenmedim
Çocuklarla evlenmeyi normal gören bir grubun üyesisiniz, dün yada bugün hiç farketmez sizde normal görüyorsunuz. Ben doğuluların evliliğine takmadım, birçok rezillikten ahlaksızlıktan bahsettim, siz bunu seçtiniz. Bunlar az çok yaşanıyordu değil doludizgin yaşanmakta. Malesefki en yaygın o bölgede yaşanmakta.
Sizin derdiniz ne? Her konuda alakalı alakasız konuyu mutlaka doğuya bağlıyorsunuz. İçten içe bir eziklik mi duyuyorsunuz yoksa ırkçımısınız?

Konu sahibi ey konu sahibi konuya dönelim bakın eşiniz spor yapmak istiyorsa ve işyeri bunun büyük çoğunluğunu ödüyorsa bırakın gitsin aksine siz teşvik edin hatta siz de gidin onunla aynı saatlerde de gitmeyin ayrı saatlerde gidin özgür takılın sağlık açısından spor çok faydalı göbek salıp evde göbeğini kaşıyarak mı otursun yapmayın gözünüzü seveyim ama eşiniz hanzo hanzo kadınlara bakan bir tip ise normal hayatta gözünüzü seveyim gitmesin eşinizi siz bilirsiniz nasıldır diye

ay yine muhafazakarlar mağdur oldu. mağduriyette çan eğrisi mi var acaba ki bunlar böyle davranıyor?
Yok çoğu Müslümanım diyip İslam'ın emirlerine yasaklarına dil uzatan dinsizler
Sorsan elhamdülillah Müslümanım ama kurandaki ayetlerin çoğunu inkar edip dalga geçen tipler herkesin kendi cenneti cehennemi
Banane nasıl gelirlerse öyle giderim yorum yapana kadar kimseye yaşam tarzına hakaret etmedim.

Ay kocam yanık gotlere baksa migdesi bulanır heralde fjfjfjfjjf açın yanık totolarinizinfkfkfkkfjf
Annemin bir lafı vardır, af buyurun eşek yemediği otu yiyince başı ağrır der. Belki de ondandır.

Özellikle bastırılmışlık ve istismar kaynaklı muhafazakâr kesimin hangi çeşit mabadlara ilgi duyduğunu ah bir bilseniz, kocanızı bilmem de sizin mideniz kesin bulanır.

Son düzenleme:
gecmisime dil uzatan önce bı geçmişine baksın diyorum.
Yorumlarimla yaşam tarzimla dalga geçen onlar ben değilim beinki sadece karşılık vermek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…