- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- Konu Sahibi elisamihra
Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.Evet evet ensest ilişkilerin bolca olduğu yer olması dışında sorun yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.Evet evet ensest ilişkilerin bolca olduğu yer olması dışında sorun yok.
Ben okuyabildiklerimi şikayete bastım ama birileri hakaret ediyor diye siz de etmek zorunda değilsiniz bir de dini hassasiyetim var deyip karşıdakinin yaşam tarzına hakaret edemezsinizİnanın onların söyledikleri yanında benimki hicbirsey
O kadar tutucu var ki bölgenizde 12 yaşındaki çocukları bir tutuyorlar doğurtmadan bırakmıyorlar. İki kardeşi aynı anda nikahlarına alıyorlar. Ölen abilerinin karısını daha kefeni soğumadan koyunlarına sokuyorlar. İnsanları Din kisvesi altında uyuşturucu bağımlısı yapıyorlar. Kendilerini peygamber ilan ediyorlar. Daha sayayım mı?
Açtırmayın ağzımızı. Her bölgenin iyisi de var kötüsü de var. Üstün ırk diye birşey yok sizde bölgenizdekilerde diğer insanlarla aynısınız. Eğer bir farkınız varsa yukarıda saydığım sapkınlıkların en çok o bölgede yapılmasıdır
E yuhhh ya insan kuzeniyle nasil evlenir?Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.
Etmeyecektim ama benim Allah'ıma kadar hakaret edildi burada kimse kusura bakmasın valla yapcak bişey yokBen okuyabildiklerimi şikayete bastım ama birileri hakaret ediyor diye siz de etmek zorunda değilsiniz bir de dini hassasiyetim var deyip karşıdakinin yaşam tarzına hakaret edemezsiniz
İşte bizde olmadığı için ilkokul mezunu da yok. Zeka seviyemiz yüksek akraba evliliği yapmadığımız içinKuzen evlilikleri var helaldir sizene.
Bişey sorucam, affetmeyip tam olarak ne yapacaksınız? Tamamen meraktan soruyorum.Ay ne kadar saçma sapan konulara kadar gelmişsiniz isteyen kocasını gönderir göndermez herkesin kendi hayatı kimse kimseye karışamaz herkes burda sadece fikir alışverişinde bulunabilir.Dinine ırkına laf uzatamaz kimse kusura bakmasın herkes zaten yerinini yurdunu bilseydi bu hale gelmezdi kimse her insanın huyu aynı değildir.Ben kıskanmam kocamı karşıdaki kiskanabilir. Bu kadar basit kişinin karakterine kalmış burdada İslam'a dil uzatılmış ya pes artık siz burada dilinizi nereye uzattiginiza dikkat edin o dili Rabbim bildiği gibi yapar. Ben kimsenin cennetine girmeyecegim kimsede benim ben kimsenin cehennimine girmeyeceğim kimsede benim benim yaptıklarım beni ilgilendirir lakin dinime laf uzatan babam dahi olsa affetmem........
Evet tüm Türkler siz ve anannenizden ibaret.Osmanlidan bahsedin az kaç yaşında evleniyolardu acabaAnneannem 1940larda 25 yaşında evlenmiş.
Biz Kırım göçmenlerinde ve hatta Türklerde böyle adetler yok. Akrabayla evlenmezler erken de evlenmezler. Çocuk gelin yoktur
Kaç göç anneannem zamanında da yokmuş. Düğünler karışık olurmuş. 1923 doğumlu anneannem anlatırdı bunu
Hep medeniydil çok şükür böyle bir ailede doğduğum için ilkokul mezunu dayım amcam yok. Teyzelerim dahi üniversite mezunu. Dedem okutmuş 5 kızını da o da 1919 doğumlu. Hepsi minili tiplerdi teyzelerimin
Sizi gördükçe aileme doğduğum için şükrettim
Haha helal kardeşim helal Allah izin vermiş sizeneee kardeş aynı ana babadan olandır gerisi eldirİşte bizde olmadığı için ilkokul mezunu da yok. Zeka seviyemiz yüksek akraba evliliği yapmadığımız için
Dün bir konuda daha dedim, velilerimin %80’i kuzenleriyle evli. Helal tabi, ama o çocukların bile isteye günahına girmek ne kadar helal acaba?İşte bizde olmadığı için ilkokul mezunu da yok. Zeka seviyemiz yüksek akraba evliliği yapmadığımız için
Etmeyecektim ama benim Allah'ıma kadar hakaret edildi burada kimse kusura bakmasın valla yapcak bişey yok
Babamın babası Osmanlı döneminde polismiş. Kendi kızkardeşini İstanbul’da Fransız lisesine göndermiş.Evet tüm Türkler siz ve anannenizden ibaret.Osmanlidan bahsedin az kaç yaşında evleniyolardu acaba
Aynen aynen bı okumuş sizsiniz fjfjfjfjEminim vardır bedevi… Çok belli ediyorsun okumuş etmiş insanlarla oturup kalktığını zaten
O kadar kadın görmemiş erkeklere sahipsiniz ki kardeş gibi büyüdüğü kuzenine yan gözle bakabiliyor.Kız sendeki de ne cesaret kuzenini s*ken spor salonundakine neler yapmaz ahahah rica edicem kocanı tavuk kümesine koy.Malum tavuklarla içli dışlısın ağzından düşmüyor.Kuzen evlilikleri var helaldir sizene.
Kendisi fotomuzdan girip 20lik kızlarımıza hakaret eder. Biz laf edince ovvvay yine muhafazakarlar mağdur oldu. mağduriyette çan eğrisi mi var acaba ki bunlar böyle davranıyor?
90 yaşında ölen babaannem lazdı, 19 yaşında evlenmiştiAy ay bundan birkaç yıl önce Türkler acaba kaç yaşında evleniyordu siz herzaman 30 unuzdami evleniyodunuz acabada dogulularin evliliğine taktınız
Evet bu söylediklerin azcok yasaniyordu ama sizinde geçmişiniz çok parlak değil
Üstün ırk diye biseyde yok insanların farklılıkları var
Yok çoğu Müslümanım diyip İslam'ın emirlerine yasaklarına dil uzatan dinsizleray yine muhafazakarlar mağdur oldu. mağduriyette çan eğrisi mi var acaba ki bunlar böyle davranıyor?
Annemin bir lafı vardır, af buyurun eşek yemediği otu yiyince başı ağrır der. Belki de ondandır.Ay kocam yanık gotlere baksa migdesi bulanır heralde fjfjfjfjjf açın yanık totolarinizinfkfkfkkfjf
gecmisime dil uzatan önce bı geçmişine baksın diyorum.90 yaşında ölen babaannem lazdı, 19 yaşında evlenmişti
100 yaşında ölen nenem trakyalıydı göçmendi, 21 yaşında evlenmişti
Bundan birkaç yıl önce derken?
Ben otuzumda evlenmedim
Çocuklarla evlenmeyi normal gören bir grubun üyesisiniz, dün yada bugün hiç farketmez sizde normal görüyorsunuz. Ben doğuluların evliliğine takmadım, birçok rezillikten ahlaksızlıktan bahsettim, siz bunu seçtiniz. Bunlar az çok yaşanıyordu değil doludizgin yaşanmakta. Malesefki en yaygın o bölgede yaşanmakta.
Sizin derdiniz ne? Her konuda alakalı alakasız konuyu mutlaka doğuya bağlıyorsunuz. İçten içe bir eziklik mi duyuyorsunuz yoksa ırkçımısınız?