Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kocan bakar diye aklın çıkıyor dimi ssajsakjs açın kızlar totişleri sefamız olsunnn.Özgüven sorunları olan kadınlar da böyle kudursun çok keyifli hahahha
Ay kocam yanık gotlere baksa migdesi bulanır heralde fjfjfjfjjf açın yanık totolarinizinfkfkfkkfjf

Bizim bölgemizin tutuculugu sınırlari ortada kim ne derse desin
Benim bişey dememede gerek yok çoğunluk öyle
O kadar tutucu var ki bölgenizde 12 yaşındaki çocukları bir tutuyorlar doğurtmadan bırakmıyorlar. İki kardeşi aynı anda nikahlarına alıyorlar. Ölen abilerinin karısını daha kefeni soğumadan koyunlarına sokuyorlar. İnsanları Din kisvesi altında uyuşturucu bağımlısı yapıyorlar. Kendilerini peygamber ilan ediyorlar. Daha sayayım mı?
Açtırmayın ağzımızı. Her bölgenin iyisi de var kötüsü de var. Üstün ırk diye birşey yok sizde bölgenizdekilerde diğer insanlarla aynısınız. Eğer bir farkınız varsa yukarıda saydığım sapkınlıkların en çok o bölgede yapılmasıdır

Senin çevren böyle olduğu için öyle sanıyorsun çoğu güneydoğulu karisinin mini gelinlik giymesine asssssla izin vermez fjfkfkfi düşününce bile tuhaf geldi

Yok ben namusumdan ahlakından eminim çok şükür
Üslubumda buradakilere göre sekilleniyor kim nasılsa öyle gidiyorum
Dine kötü imajı veren işte sizin gibi kafalar zaten sen cok dininde ahlakında olsan önce annenle olan iletişimin saygısızca olmaz. İnsanları cok rahat kategorilendirirken namusuna laf atıp ben namusluyum diyemezsiniz ha çokta namusluysanız kendiniz gibi koca bulunda onunda aklı sizinle aynı çalışsın ve karma yerlerde spora gitmesin,denize girmesin,cafeye düğüne gitmesin.

Yok sağol ben zaten sosyal bi insanm
Evet belli, misafir gelince bile ayri odada oturmanizdan anladim sosyal oldugunuzu. Ben de tesetturluyum ama sizin gibi brainwashed degilim cok sukur.

Sabahtan beri muslumanim ben soyleyim boyleyim diyorsunuz, 20 yasindaki gencecik kizlara bile hic utanmadan namussuz diyorsunuz. Gercekten zehirlenmissiniz aileniz tarafindan. Bir siz namuslu muslumansiniz, geri herkes genis-namussuz-gayrimuslim degil mi hahahah komik olmayin daha fazla.

Ay kocam yanık gotlere baksa migdesi bulanır heralde fjfjfjfjjf açın yanık totolarinizinfkfkfkkfjf
Güneş kremi sürersen hiçte yanmıyorsun vallahi vitaminini de alıyorsun hem.Bakma konusuna gelirsek şayet benim totoma senin kocanın ağzının suyu akar ahahha neyseki evli erkekler ilgim çekmiyor da senin tavşan kocana kalmadım jsdskdsk

Senin çevren böyle olduğu için öyle sanıyorsun çoğu güneydoğulu karisinin mini gelinlik giymesine asssssla izin vermez fjfkfkfi düşününce bile tuhaf geldi
Güzel kardeşim sen çoğu güneydoğuluyu tanımıyorsun ki. Sen sadece kendi sülaleni tanıyorsun. Onlardan da erkekleri tanımıyorsun çünkü kuzenlerinle falan konuşman yasak. Sen sadece kendi babanın abinin, ilkokul mezunu bile olmayan (kendin söyledin bunu) amcalarının zihniyetini biliyorsun. Okumuş, eğitimli, kültürlü, modern bölge insanından haberin yok. Onlar seninle aynı ortamlarda değiller çünkü. Muhafazakarları bile seninle aynı çizgide değil. Sen küçücük bir çemberin içindesin.

Ay ay bundan birkaç yıl önce Türkler acaba kaç yaşında evleniyordu siz herzaman 30 unuzdami evleniyodunuz acabada dogulularin evliliğine taktınız
Evet bu söylediklerin azcok yasaniyordu ama sizinde geçmişiniz çok parlak değil
Üstün ırk diye biseyde yok insanların farklılıkları var

Ay ne kadar saçma sapan konulara kadar gelmişsiniz isteyen kocasını gönderir göndermez herkesin kendi hayatı kimse kimseye karışamaz herkes burda sadece fikir alışverişinde bulunabilir.Dinine ırkına laf uzatamaz kimse kusura bakmasın herkes zaten yerinini yurdunu bilseydi bu hale gelmezdi kimse her insanın huyu aynı değildir.Ben kıskanmam kocamı karşıdaki kiskanabilir. Bu kadar basit kişinin karakterine kalmış burdada İslam'a dil uzatılmış ya pes artık siz burada dilinizi nereye uzattiginiza dikkat edin o dili Rabbim bildiği gibi yapar. Ben kimsenin cennetine girmeyecegim kimsede benim ben kimsenin cehennimine girmeyeceğim kimsede benim benim yaptıklarım beni ilgilendirir lakin dinime laf uzatan babam dahi olsa affetmem........

Yok okumuş etmisde var çevremde herkes ilkokul mezunu değil
Güneydoğu tutuculuguyka bilinir bunu Güneydoğu'ya gitmeyen batılı da bilirr tüm Güneydoğu'ya tanimama gerek yok sokakta gezsen yine anlarsn
Ha çoğu güneydoğuda sizin gibi mini etekli değil emin olun

Benim gorusum bazılarına komik geliyor bende diyorum ki ben dini hassasiyeti olan bı insanım bu yüzden benim dogrum bu bu komik digil sizide bağlamaz diyorum anlatabiliyomum
Dini hassasiyetiniz var diye de diğer kişiye yanık tavuk diye dalga geçemezsiniz neden hakaret ediyorsunuz acaba bu sefer gerçek dinini yaşamaya çalışan tüm insanları yobaz gibi görüyorlar biraz saygılı olun ya size ne?

Konu spor salonundan haçlı seferlerine dönmüş resmen az sakin hanımlar ya Gerçekten muhafazakar insanlar karısık spor salonuna gitmez iş-ev- seyehat düzenide buna göre düzenlerler kimsenin karısına kızına kendi görüsüne ters diye "namussuz, geniş" demezler.

İnanın onların söyledikleri yanında benimki hicbirsey

Anneannem 1940larda 25 yaşında evlenmiş.
Biz Kırım göçmenlerinde ve hatta Türklerde böyle adetler yok. Akrabayla evlenmezler erken de evlenmezler. Çocuk gelin yoktur
Kaç göç anneannem zamanında da yokmuş. Düğünler karışık olurmuş. 1923 doğumlu anneannem anlatırdı bunu
Hep medeniydil çok şükür böyle bir ailede doğduğum için ilkokul mezunu dayım amcam yok. Teyzelerim dahi üniversite mezunu. Dedem okutmuş 5 kızını da o da 1919 doğumlu. Hepsi minili tiplerdi teyzelerimin
Sizi gördükçe aileme doğduğum için şükrettim

Eminim vardır bedevi… Çok belli ediyorsun okumuş etmiş insanlarla oturup kalktığını zaten

konu sahibi başka kadınları namussuz ilan ederken de hava hoş dimi.O dilini uzatmasın önce milletin masum kızına karısına .Neyseki hakettiği cevapları verdik el birliğiyle jaskkgsak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…