Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok,ben hala aynı fikirdeyim. Dindar,muhafazakar ve düzgün ahlaklı insan bunu bu şekilde anlatmaz arkadaşım. Siz şu sokak röportajlarındaki dinci dedeler gibi bir üsluba sahipsiniz. Hiç hoş değil. Hepimiz böyle değiliz neyse ki.

Yok ben namusumdan ahlakından eminim çok şükür
Üslubumda buradakilere göre sekilleniyor kim nasılsa öyle gidiyorum

Yok ben namusumdan ahlakından eminim çok şükür
Üslubumda buradakilere göre sekilleniyor kim nasılsa öyle gidiyorum
Başka insanlara dil uzatmayın o zaman. İnanın hoş olmuyor. Ne o öyle yok kucaklardan inmiyor bilmemne saçmasapan cümleler. Ayıp yahu,gencecik insansınız. Kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten bir başkasına dil uzatıp iftira atmayı?

Hayır,sizler gibi bizi yanlış tanıtanlar yüzünden hepimizi ,yani beni de sizi de, mağara adamı zannediyorlar. Güneydoğu sizin anlattığınız gibi bir yer değil arkadaşım.
Hayır bizim yuzumuzden değil aklı olan güneydoğuda deve olmadığını bilir zaten dalga amaçlı diyorlar
Guneydogu tamda anlattığım gibi tutucu bi bölge

Burada benjm yaşam tarzimada laf atanlara bu cümleleri kursaydiniz samimiyetinize düşüncelerinize gerçekten inanirdim

Hayır bizim yuzumuzden değil aklı olan güneydoğuda deve olmadığını bilir zaten dalga amaçlı diyorlar
Sizin aileniz öyle arkadaşım. Bizler öyle değiliz. Kendinizi kurtarmaya bakın,yazık günah. Düşünceleriniz ciddi anlamda zehirlenmiş aileniz sebebiyle.

Sakın göndermeyin, spor salonunda erkek görünce hemen soyunma odasında falan kıstırıp sevişiyoruz biz.
Benim kocam da sürekli gidiyordu bu sene işlerinden dolayı devam etmedi ama bı işkillendim şimdi orda neler oluyor acaba hem karışık hemi de evimin karşısında anammm yoksa ben evdeyken kocamı orda kistirdilar mi acil gidip hesap sorucam
Şaka bir yana ama ben cidden anlamıyorum bu zihni karışık spor salonu neden karşı olunuyor siddetle yapacak insan bir odaya koysan orda yapar spor salonunda herkesler birbirinin üzerine mi atliyor acaba

Yuooo değil. Annem 55 sene önce mini gelinlikle evlenmiş güneydoğunun göbeğinde. Senin çevren tutucu sadece. Sen de kendi çevrenden başka bir sosyal ortam görmediğin için bütün bölge öyle sanıyorsun.

Burada benjm yaşam tarzimada laf atanlara bu cümleleri kursaydiniz samimiyetinize düşüncelerinize gerçekten inanirdim
Ama ben bir tek sizin iğneleyici cümlelerinizi görüyorum. Sizin dışınızda birkaç arkadaş daha var konu sahibi gibi küfürlü konuşan ama muhafazakarım diyen. E siz böyle olursanız alacağınız cevaplar da öyle olacak ya nolacak? Herkes gül dalı uzatmayacak elbet 20likler kucaklarda diyen “muhafazakar genç kıza”?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…