- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- Konu Sahibi elisamihra
Yallah Yunanistan'a burası müslüman bı ülke geçmişte de öyleydiYallah çölüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yallah Yunanistan'a burası müslüman bı ülke geçmişte de öyleydiYallah çölüne
Yok,ben hala aynı fikirdeyim. Dindar,muhafazakar ve düzgün ahlaklı insan bunu bu şekilde anlatmaz arkadaşım. Siz şu sokak röportajlarındaki dinci dedeler gibi bir üsluba sahipsiniz. Hiç hoş değil. Hepimiz böyle değiliz neyse ki.İftira değil gercek
Çoğu bu şekil kucaklrda
Sahilde otururken abim yanimdaydi 2 kızda önümüzden geçiyordu kızın biri diğerini abimin üzerine itti gülerek ikiside güle güle gittiler oysa namusu olan bı insan utancından yerin dibine girer ikiside gülerek gitti bumu edepli namuslu yirmilikler?herşey okadar normal olmuş ki artık hicbirseyden utanmiyorlar aksine kahkaha atıyorlar namusuzluklarina
Çoğu edepsiz net.
Çiplaklik medeniyetse hayvanlar sizden daha medeniii evetE alin buyrun o zaman :)
'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - Nietzsche
Allah aşkına bizi göndersenize avrupaya. Valla ben tamamım ya, sorun değil giderim. Siz çölünüzde yaşamaya devam edin.Yallah Avrupa'ya siz kimi nereden kovuyosunuz fjfjfjfj ataalarinizin yaşam tarzini bilmesek fjfjfj
Hayır,sizler gibi bizi yanlış tanıtanlar yüzünden hepimizi ,yani beni de sizi de, mağara adamı zannediyorlar. Güneydoğu sizin anlattığınız gibi bir yer değil arkadaşım.İşte onlarda biliyor deveyle gezmedigini dalga geçmek için soruyor
Yok ben namusumdan ahlakından eminim çok şükürYok,ben hala aynı fikirdeyim. Dindar,muhafazakar ve düzgün ahlaklı insan bunu bu şekilde anlatmaz arkadaşım. Siz şu sokak röportajlarındaki dinci dedeler gibi bir üsluba sahipsiniz. Hiç hoş değil. Hepimiz böyle değiliz neyse ki.
Ay lütfen sözde beni bı Arabistan'a gönderin şu muhteşe ülkeyi bı goreyimAllah aşkına bizi göndersenize avrupaya. Valla ben tamamım ya, sorun değil giderim. Siz çölünüzde yaşamaya devam edin.
Başka insanlara dil uzatmayın o zaman. İnanın hoş olmuyor. Ne o öyle yok kucaklardan inmiyor bilmemne saçmasapan cümleler. Ayıp yahu,gencecik insansınız. Kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten bir başkasına dil uzatıp iftira atmayı?Yok ben namusumdan ahlakından eminim çok şükür
Üslubumda buradakilere göre sekilleniyor kim nasılsa öyle gidiyorum
Hayır bizim yuzumuzden değil aklı olan güneydoğuda deve olmadığını bilir zaten dalga amaçlı diyorlarHayır,sizler gibi bizi yanlış tanıtanlar yüzünden hepimizi ,yani beni de sizi de, mağara adamı zannediyorlar. Güneydoğu sizin anlattığınız gibi bir yer değil arkadaşım.
O zaman yallah çölüne deyince neden celalleniyorsun? O kadar aşıksan yallah Arabistan’a.Ay lütfen sözde beni bı Arabistan'a gönderin şu muhteşe ülkeyi bı goreyim
Çiplaklik medeniyetse hayvanlar sizden daha medeniii evet
Burada benjm yaşam tarzimada laf atanlara bu cümleleri kursaydiniz samimiyetinize düşüncelerinize gerçekten inanirdimBaşka insanlara dil uzatmayın o zaman. İnanın hoş olmuyor. Ne o öyle yok kucaklardan inmiyor bilmemne saçmasapan cümleler. Ayıp yahu,gencecik insansınız. Kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten bir başkasına dil uzatıp iftira atmayı?
Sizin aileniz öyle arkadaşım. Bizler öyle değiliz. Kendinizi kurtarmaya bakın,yazık günah. Düşünceleriniz ciddi anlamda zehirlenmiş aileniz sebebiyle.Hayır bizim yuzumuzden değil aklı olan güneydoğuda deve olmadığını bilir zaten dalga amaçlı diyorlar
Guneydogu tamda anlattığım gibi tutucu bi bölge
Benim kocam da sürekli gidiyordu bu sene işlerinden dolayı devam etmedi ama bı işkillendim şimdi orda neler oluyor acaba hem karışık hemi de evimin karşısında anammm yoksa ben evdeyken kocamı orda kistirdilar mi acil gidip hesap sorucamSakın göndermeyin, spor salonunda erkek görünce hemen soyunma odasında falan kıstırıp sevişiyoruz biz.
Sende çok aşıksan istiyosan git Avrupa'ya bana yol gösterecek değilsin hele hele kovacak hiç degilsnO zaman yallah çölüne deyince neden celalleniyorsun? O kadar aşıksan yallah Arabistan’a.
Yuooo değil. Annem 55 sene önce mini gelinlikle evlenmiş güneydoğunun göbeğinde. Senin çevren tutucu sadece. Sen de kendi çevrenden başka bir sosyal ortam görmediğin için bütün bölge öyle sanıyorsun.Hayır bizim yuzumuzden değil aklı olan güneydoğuda deve olmadığını bilir zaten dalga amaçlı diyorlar
Guneydogu tamda anlattığım gibi tutucu bi bölge
kocan bakar diye aklın çıkıyor dimi ssajsakjs açın kızlar totişleri sefamız olsunnn.Özgüven sorunları olan kadınlar da böyle kudursun çok keyifli hahahhaHahaha yanık tavuk fjfjfjfjdj öğğk
Ama ben bir tek sizin iğneleyici cümlelerinizi görüyorum. Sizin dışınızda birkaç arkadaş daha var konu sahibi gibi küfürlü konuşan ama muhafazakarım diyen. E siz böyle olursanız alacağınız cevaplar da öyle olacak ya nolacak? Herkes gül dalı uzatmayacak elbet 20likler kucaklarda diyen “muhafazakar genç kıza”?Burada benjm yaşam tarzimada laf atanlara bu cümleleri kursaydiniz samimiyetinize düşüncelerinize gerçekten inanirdim
Yok sağol ben zaten sosyal bi insanmEki Görüntüle 3363678
Biraz feyzalın bari, belki insan icine cikarsiniz beyniniz daha fazla yikanmadan