Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay he hebiz tüm doğulular kumaliyiz
Hayatında doğuyu zerre görmemiş insan yorumu
Benimki gidemez nokta
Sizin zorunuza gidiyosada o da sizin sorununuz hahahahaahaaa
Zihniyetin doğuyla batıyla ne alakası var memleketinizle ilgili kompleksleriniz var demekki direk bölge savunduğunuza göre

Ya ben en çok güneydoğuyu yanlış tanıtmalarına üzülüyorum. Herkes kendileri gibiymiş tarzında yazıyorlar. Gören okuyan da hepimizi çöl bedevisi zannedecek ona üzülüyorum ben.
Güneydoğunun göbeğinden gelmesek inanacaz. Bir sürü insan da bunlar yüzünden herkesi öyle sanıyor maalesef. Sonra imi hiç diğililiri binzimiyirsin cümlesini duymaktan bana gına geliyor.

Güneydoğunun göbeğinden gelmesek inanacaz. Bir sürü insan da bunlar yüzünden herkesi öyle sanıyor maalesef. Sonra imi hiç diğililiri binzimiyirsin cümlesini duymaktan bana gına geliyor.
Vallahi aynısını yaşıyorum. Caddelerimizde deve geziyor zannedenler var. İnanılmaz gerçekten.

Yok biz namuslu edepli insanlarız yapmayacağını bilsekte kocamız oraya buraya gitmez gitse biz karşı cikarz
Yok 20 linkler daha kucaklardan inemedigi için sarkmaz kimse merak etmeyn
Hah şimdi size gerçek örnek buldum bakın.
Gerçek bir muhafazakar başkaları hakkında böyle konuşmaz. İftiranın günah olduğuna inandığı için.

Ya allah aşkına madem takip ediyirsun düzgün takip et oku bklm kim komleksli

Uğraşacak, düşünecek başka şeyleriniz olsun. Kocanızı yaşama sebebi haline getirip hayatınızın merkezine koymayın size tavsiye.İstenmeyen şeyler yaşadığınızda tepetaklak olursunuz.

Hah şimdi size gerçek örnek buldum bakın.
Gerçek bir muhafazakar başkaları hakkında böyle konuşmaz. İftiranın günah olduğuna inandığı için.
İftira değil gercek
Çoğu bu şekil kucaklrda

Sahilde otururken abim yanimdaydi 2 kızda önümüzden geçiyordu kızın biri diğerini abimin üzerine itti gülerek ikiside güle güle gittiler oysa namusu olan bı insan utancından yerin dibine girer ikiside gülerek gitti bumu edepli namuslu yirmilikler?herşey okadar normal olmuş ki artık hicbirseyden utanmiyorlar aksine kahkaha atıyorlar namusuzluklarina
Çoğu edepsiz net.

Yallah arabistana

E alin buyrun o zaman :)

'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - Nietzsche

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…