- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.416
- 38
-
- Konu Sahibi elisamihra
Zihniyetin doğuyla batıyla ne alakası var memleketinizle ilgili kompleksleriniz var demekki direk bölge savunduğunuza göreAy he hebiz tüm doğulular kumaliyiz
Hayatında doğuyu zerre görmemiş insan yorumu
Benimki gidemez nokta
Sizin zorunuza gidiyosada o da sizin sorununuz hahahahaahaaa
Güneydoğunun göbeğinden gelmesek inanacaz. Bir sürü insan da bunlar yüzünden herkesi öyle sanıyor maalesef. Sonra imi hiç diğililiri binzimiyirsin cümlesini duymaktan bana gına geliyor.Ya ben en çok güneydoğuyu yanlış tanıtmalarına üzülüyorum. Herkes kendileri gibiymiş tarzında yazıyorlar. Gören okuyan da hepimizi çöl bedevisi zannedecek ona üzülüyorum ben.
Kadın demiş siz kuma kabul ediyosunuz ona cevap verdmZihniyetin doğuyla batıyla ne alakası var memleketinizle ilgili kompleksleriniz var demekki direk bölge savunduğunuza göre
20 yaşındaki kızlara bunları söyleyip namus ve edepten bahsetmeyinYok biz namuslu edepli insanlarız yapmayacağını bilsekte kocamız oraya buraya gitmez gitse biz karşı cikarz
Yok 20 linkler daha kucaklardan inemedigi için sarkmaz kimse merak etmeyn
Vallahi aynısını yaşıyorum. Caddelerimizde deve geziyor zannedenler var. İnanılmaz gerçekten.Güneydoğunun göbeğinden gelmesek inanacaz. Bir sürü insan da bunlar yüzünden herkesi öyle sanıyor maalesef. Sonra imi hiç diğililiri binzimiyirsin cümlesini duymaktan bana gına geliyor.
Hah şimdi size gerçek örnek buldum bakın.Yok biz namuslu edepli insanlarız yapmayacağını bilsekte kocamız oraya buraya gitmez gitse biz karşı cikarz
Yok 20 linkler daha kucaklardan inemedigi için sarkmaz kimse merak etmeyn
Ya allah aşkına madem takip ediyirsun düzgün takip et oku bklm kim komleksliSürekli kadınların vücuduyla ilgili yazmanızdan ne çıkaracaktım.
İki ihtimal var ya yapamadıklarınız içinizde kalmış uhde olmuş.
Yada ikinci ihtimal çok kompleksleriniz var açık giyinen kadın görünce koca kapılacak diye endişe ediyorsunuz.
Doğulular kuma kabul ediyor demedi zihniyetinizden bahsettiKadın demiş siz kuma kabul ediyosunuz ona cevap verdm
Uğraşacak, düşünecek başka şeyleriniz olsun. Kocanızı yaşama sebebi haline getirip hayatınızın merkezine koymayın size tavsiye.İstenmeyen şeyler yaşadığınızda tepetaklak olursunuz.Çok şükür öyle bir eşe sahip değilim eşime de sonsuz güveniyorum . Ama görüyorsunuz deminden beri yazilip cizilenleri kadın kadının kurdudur dememisler boşuna bn kendini modern gören bir başkasının fikrine yasayisina saygı duymayanlerin içine niye kocamı sokmak isteyeyim ki bu bir tercih meselesi ister saygı duyulsun ister duyulmasın !
Ya allah aşkına madem takip ediyirsun düzgün takip et oku bklm kim komleksli
Hm hmm tmm
Onlar sanmiyor onlar dalga geçiyor sjfjfjjfjfVallahi aynısını yaşıyorum. Caddelerimizde deve geziyor zannedenler var. İnanılmaz gerçekten.
Hıhım evet ondan elalemin güneşlenirken fotosunu açıyor diyorsunuzYa allah aşkına madem takip ediyirsun düzgün takip et oku bklm kim komleksli
Valla ne dediğim açık seni. Gibiler böyle farklı yerlere çeker tabiHıhım evet ondan elalemin güneşlenirken fotosunu açıyor diyorsunuz
İftira değil gercekHah şimdi size gerçek örnek buldum bakın.
Gerçek bir muhafazakar başkaları hakkında böyle konuşmaz. İftiranın günah olduğuna inandığı için.
Yallah arabistanaEee napalm yani siz tesetturunuze rağmen karışık ortamlarda spor yapabiliyorsanix tebrikler ama her kadın bunu yapmaya bilir giyim kuşam vb sebepler
Ayrıca dini hassasiyeti olan insanlar genelde karışık ortamlarda zaruriyet dışında bulunmazlar saygı duymak gerekirken bu ikna çabası nedir hani?
Neyle dalga geçiyorlar yahu? Benim deveyle gezen bir halim yok ki?Onlar sanmiyor onlar dalga geçiyor sjfjfjjfjf
Yallah Avrupa'ya siz kimi nereden kovuyosunuz fjfjfjfj ataalarinizin yaşam tarzini bilmesek fjfjfjYallah arabistana
İşte onlarda biliyor deveyle gezmedigini dalga geçmek için soruyorNeyle dalga geçiyorlar yahu? Benim deveyle gezen bir halim yok ki?
E alin buyrun o zaman :)İftira değil gercek
Çoğu bu şekil kucaklrda
Sahilde otururken abim yanimdaydi 2 kızda önümüzden geçiyordu kızın biri diğerini abimin üzerine itti gülerek ikiside güle güle gittiler oysa namusu olan bı insan utancından yerin dibine girer ikiside gülerek gitti bumu edepli namuslu yirmilikler?herşey okadar normal olmuş ki artık hicbirseyden utanmiyorlar aksine kahkaha atıyorlar namusuzluklarina
Çoğu edepsiz net.