Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şifa dilerim

Belli bir yaşa kadar çocuğunuzun nereye hangi ortama kimlerin arasına gireceğine karar verebilirsiniz, bir de akli melekesi olmayan birini sınırlayabilirsiniz. Bunun modernlikle ne ilgisi var? Siz niye kocanızın fikrine yaşayışına saygı duymuyorsunuz?
Lafı da çevirmeye çalışmayın hoş olmuyor

Yapma lütfen! Kocana güvensen, aynı pencereden baksanız bu konuyu hiç açmamış olurdun.

Yok valla o kadar tipsizlere kas göz yapan varki migdem kalkıyor artk para kimdeyse ona bakiyolar vala hüso müso dinlemiyor kimse fjjfjfjfjf
Baksınlar yaa allah allaah kocalarınız kaşına gözüne sahip cıksın evliyim demeyi bilsin göndersin ozaman. sanki bitek spor salonunda kıçından ter akarken kadınlar görüyor iş yerinde cafede markette görmüyorlar mı kocalarınıza sahip cıkında milletin 20li yaşlardaki kızlarına sarkmasınlar. siz kocalarınız ne tür bi potansiyel tehlike olduğunu bildiğiniz için böyle tutuşuyorsunuz.

Hahaha Allah asıl size şifalar versin
Yanmiş tavuk gibi diziliyosunuz filan fjfjfjfjfn
D vit bu kadarmı ihtiyaciniz varrr fjfjf
İşte hayatın dört duvar içinde geçince anca güzle evim var her istediğimi alıyorum diye avunuyorsun yazık. Her istediğin de abur cubur gıdadır Allah bilir. Hayatın ev sosyal ortamın mı var yazık

Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.

İşte hayatın dört duvar içinde geçince anca güzle evim var her istediğimi alıyorum diye avunuyorsun yazık. Her istediğin de abur cubur gıdadır Allah bilir. Hayatın ev sosyal ortamın mı var yazık
Haha tamma çok biliyon
Ben abur cubur alabiliyom ok.jdjfjfjf

Yok biz namuslu edepli insanlarız yapmayacağını bilsekte kocamız oraya buraya gitmez gitse biz karşı cikarz
Yok 20 linkler daha kucaklardan inemedigi için sarkmaz kimse merak etmeyn

Yok bı üye sordu eğer gerçekten böyle boyleyseniz böyle düşünmeniz normal diye bende evet biz böyle yaşıyoruz dusuncemizde bu dedm
Ayrı ayrı oturuyoruz niye gidip iç içe spor yapalm muhafazakarliga ters

Ya ben en çok güneydoğuyu yanlış tanıtmalarına üzülüyorum. Herkes kendileri gibiymiş tarzında yazıyorlar. Gören okuyan da hepimizi çöl bedevisi zannedecek ona üzülüyorum ben.

Böyle saçma konulara Din karışıyor ya okadar sinir oluyorum ki !!! Öyle hassasiyeti olan zaten öyle ortama girmez haremlik selamlığı bilir. Girende hassasiyetim var demesin. Kaşına gözüne hakim olan heryerde olur. Kadın heryerde var. Kişinin ahlakı edebine bağlı bakıp bakmamak.

Yok bı üye sordu eğer gerçekten böyle boyleyseniz böyle düşünmeniz normal diye bende evet biz böyle yaşıyoruz dusuncemizde bu dedm
Ayrı ayrı oturuyoruz niye gidip iç içe spor yapalm muhafazakarliga ters
Ben bizim salonda çok görüyorum misal tesettürlü kadınlar,kendince uygun şekilde giyinmiş gelmiş sporunu yapıyor,yüzüyor,duşunu da alıp çıkıp gidiyor. Etrafına bakınırken hiç görmedim. Ona da dönüp kimse bakmıyor yani,niye baksın? Alakasız iki konu. Evinizde istediğiniz gibi yaşarsınız elbet size kimse karışmaz ama karma salona gelince de birden içinizden canavar çıkmaz yani.

Yani buradan bunu mu çıkardın
Sürekli kadınların vücuduyla ilgili yazmanızdan ne çıkaracaktım.
İki ihtimal var ya yapamadıklarınız içinizde kalmış uhde olmuş.
Yada ikinci ihtimal çok kompleksleriniz var açık giyinen kadın görünce koca kapılacak diye endişe ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…