Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakarete gerek varmıydı saçma sapan yorumlar var. Eşimi kıskanıyorum gitmesini istemem de geç bu güvensizlik değil bence kıskançlık ve hassasiyetle ilgili. Senin eşin bakıyor diye ya da bakarsa diye oradaki insanlara hakaret etmene gerek yok hakkında yok. Saçma sapan yerlere gelmiş konuşmalar. İlla kötü gözle bakmak değil benim kastım normal baksın bile istemem bu benim yaşam tarzım benim tercihim. Kimisi aman nolacak der kimisi benim gibi düşünür. Hakaret etmeden herkes birbirine saygı duysa böyle saçma şeyler konuşulmaz.

Tayt da giyiniyorsundur sen şimdi kesin. Spor yapmaktan dötün de güpgüzel olmuştur. Seni de kıskanacaklar şimdik.

Ayy şaka gibi nerde kıçımı acacagimi öğretiyor bir de bana

At bakalım kocam tatlıtuğ un fotoğrafını nemiş görelim bu kadar uğruna ölecek

Ay bunu yapan olmuştu burada asdfhj
Sırf kıskançlığından bir kadını işinden etmişti. İnsanlar tepki gösterince de profiline kocişinin fotosunu koymuştu kıskanalım diye.
Abinin tipine yorum yapmayayım şimdi ama konu sahibi kadını GERÇEKTEN boşuna işinden etmişti, o kadar söyleyeyim

Değil can sadece sizin kadar geniş olamıyorum!
Geniş olan biz değiliz ki kocanız.
Bu kadar tutuştuğunuza göre adamın ahlak saygı sadakat filan umrunda değil, yaya yaya kadın dikizleyecek spor salonunda.
Böyle geniş heriflerle evlenirken aklınız neredeydi

Evet haremlik selamlik oturuyoruz bunu söylüyorum ve söylediğim için gerçek muhafazakar değilim yani?hahayok herkes kerseyi diyebilir bı muhafazakarlar ağzını acamaz size göre hiçbir yorum yapamaz hicbirsey soyleyemez çünkü muhafazakar dimi?herkes yaşam seklimize gulebilir dalga geçebilir ama biz cevap verince gerçek muhafazakar degiliz TM.

Tayt da giyiniyorsundur sen şimdi kesin. Spor yapmaktan dötün de güpgüzel olmuştur. Seni de kıskanacaklar şimdik.

Tabii ki tayt giyiyorum. Böylece güzel totişimi aynalardan görebiliyorum.
Ben görebiliyorsam başkaları da görebiliyordur. Ama neyse ki kötü gözle bakacak adamların eşleri kocalarını spor salonuna salmıyor da rahat ediyoruz

Kocamda kocam paşamda paşam evimin direğii gözümün bebeğiii hahshshs

Geniş olan biz değiliz ki kocanız.
Bu kadar tutuştuğunuza göre adamın ahlak saygı sadakat filan umrunda değil, yaya yaya kadın dikizleyecek spor salonunda.
Böyle geniş heriflerle evlenirken aklınız neredeydi
Çok şükür öyle bir eşe sahip değilim eşime de sonsuz güveniyorum . Ama görüyorsunuz deminden beri yazilip cizilenleri kadın kadının kurdudur dememisler boşuna bn kendini modern gören bir başkasının fikrine yasayisina saygı duymayanlerin içine niye kocamı sokmak isteyeyim ki bu bir tercih meselesi ister saygı duyulsun ister duyulmasın !

Bnce bende n çok sizin temiz havaya ihtiyacınız var aklınız bulanmış sizin

Yine anlamadınız. Ama şaşırmadım,önemli değil elbette istediğiniz gibi düşünebilirsiniz.

Haremlik selamlık oturduğunuzu ne noktada söylediğiniz önemli. Örnek vereyim,spor salonu konusunda söylediğinizde alakasız oluyor. Çünkü ikisi birbiriyle bağlantılı değil. Gayet muhafazakar yaşayan,misafirlikte veya kendi ailesiyle haremlik selamlık oturan insanlar karma salonlarda spor yapıyor çünkü. Neden yapmasın ki? Gözüne sözü geçiyor neticede,bakmak istemezse veya bakmaması gerektiğini düşünüyorsa bakmaz zaten,hepimizin gözümüz üzerinde kontrolümüz var Allaha şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…