- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
-
- Konu Sahibi elisamihra
Haha siz sadece kıvançlara bakildiğinimi saniyosunuzzAt bakalım kocam tatlıtuğ un fotoğrafını nemiş görelim bu kadar uğruna ölecek
Ayyy kıyamam çok mu merak ediyorsun kı..miZorunda değil elbette. Kimse zorunda değil. Ama ben açmadan duramıyorum. Duramam vallahi. Sende açsan nolur sanki hi.
Ben bu sitenin en hazedilmeyen üyelerinden biriyimPeki sizin mesajınızın güzelliğiÇok tatlısınız, teşekkür ederim
Tayt da giyiniyorsundur sen şimdi kesin. Spor yapmaktan dötün de güpgüzel olmuştur. Seni de kıskanacaklar şimdik.Yalnız şu forumda gün geçmiyor ki kocamın gepgeniş olduğunu öğrenmeyeyim.
Kendisi evde otururken ben spor salonuna reformer pilatese gidiyorum. Bol esnemeli, meme popo gerdirmeli.
Bir konuda daha genişliğimizden ödün vermemişiz çok şükür
Ne yapalım mesela plaja gidince d vitaminini çarşafa girerek mi alalım? Tabii ki kçımızı başımızı açıcaz plaj kültürü bu. Senin gibi muhafazakarlar için kadın erkek ayrılmış plajlar var zaten oralarda aç sende
At bakalım kocam tatlıtuğ un fotoğrafını nemiş görelim bu kadar uğruna ölecek
aynen kıvançlara bakılır hüsamettinlerin kaşı gözü oynamazsa varlığından bile haberdar olunmazHaha siz sadece kıvançlara bakildiğinimi saniyosunuzz
Geniş olan biz değiliz ki kocanız.Değil can sadece sizin kadar geniş olamıyorum!
Evet haremlik selamlik oturuyoruz bunu söylüyorum ve söylediğim için gerçek muhafazakar değilim yani?hahayok herkes kerseyi diyebilir bı muhafazakarlar ağzını acamaz size göre hiçbir yorum yapamaz hicbirsey soyleyemez çünkü muhafazakar dimi?herkes yaşam seklimize gulebilir dalga geçebilir ama biz cevap verince gerçek muhafazakar degiliz TM.Aslında anlamadığınız nokta şu:
Sıkıntı ben muhafazakarım diye bas bas bağıranlarda. Aslında gerçek muhafazakar insan bunu dile getirmez. Biz haremlik selamlık oturuyoruz demez. Başkalarının her hareketine günah demez,karışmaz,yorum yapmaz. Başkalarının namusuna dil uzatmaz. İşte bu tarz insanlar kendileri çürük olduğu için herkesi de çürük zannedip yargılarlar. Gündüz programlarına bakın,hepsi muhafazakar çevre olduğunu iddia eden,karşı cinsten kendini soyutlayan,ama kapalı kapılar ardında her türlü haltı yiyen insanlarla dolu. Onlardaki fantezi kimsede yok maşallah,konu komşuya hallenen,aile içi istismar eden,her moku kendine helal gören cinsi sapıklar dolu. İçlerinde bir tane bile modern,özgürlükçü,çağdaş insan var mı? Yok. O yüzden yanlışları ararken doğru yere bakın,belli ki yanlış noktalarda arıyorsunuz ahlaksızlıkları. O yüzden de yanlış kanılara varıyorsunuz.
Kocanız müslüman değil mi?E müslüman olduğumuza göre haremlik selamlıga dikkat etmek lazım öyle değil mi !
Tayt da giyiniyorsundur sen şimdi kesin. Spor yapmaktan dötün de güpgüzel olmuştur. Seni de kıskanacaklar şimdik.
Yok valla o kadar tipsizlere kas göz yapan varki migdem kalkıyor artk para kimdeyse ona bakiyolar vala hüso müso dinlemiyor kimse fjjfjfjfjfaynen kıvançlara bakılır hüsamettinlerin kaşı gözü oynamazsa varlığından bile haberdar olunmaz
Kocamda kocam paşamda paşam evimin direğii gözümün bebeğiii hahshshsAy bunu yapan olmuştu burada asdfhj
Sırf kıskançlığından bir kadını işinden etmişti. İnsanlar tepki gösterince de profiline kocişinin fotosunu koymuştu kıskanalım diye.
Abinin tipine yorum yapmayayım şimdi ama konu sahibi kadını GERÇEKTEN boşuna işinden etmişti, o kadar söyleyeyim
Çok şükür öyle bir eşe sahip değilim eşime de sonsuz güveniyorum . Ama görüyorsunuz deminden beri yazilip cizilenleri kadın kadının kurdudur dememisler boşuna bn kendini modern gören bir başkasının fikrine yasayisina saygı duymayanlerin içine niye kocamı sokmak isteyeyim ki bu bir tercih meselesi ister saygı duyulsun ister duyulmasın !Geniş olan biz değiliz ki kocanız.
Bu kadar tutuştuğunuza göre adamın ahlak saygı sadakat filan umrunda değil, yaya yaya kadın dikizleyecek spor salonunda.
Böyle geniş heriflerle evlenirken aklınız neredeydi
Bnce bende n çok sizin temiz havaya ihtiyacınız var aklınız bulanmış sizinAblacım sen kocanı da alıp dağlara falan mı çıksan acaba? Medeni dünyadan uzakta iki kişilik bir hayat kursanız mesela... Düşünsene kimse kocanı görmüyor, tek kadın sensin. Rüya gibi
Hem temiz hava sana iyi gelir.
Haha göreceğiz bakalım kimden nagmelerÜsame bin bedevi hatundan nagmeler.
Yine anlamadınız. Ama şaşırmadım,önemli değil elbette istediğiniz gibi düşünebilirsiniz.Evet haremlik selamlik oturuyoruz bunu söylüyorum ve söylediğim için gerçek muhafazakar değilim yani?hahayok herkes kerseyi diyebilir bı muhafazakarlar ağzını acamaz size göre hiçbir yorum yapamaz hicbirsey soyleyemez çünkü muhafazakar dimi?herkes yaşam seklimize gulebilir dalga geçebilir ama biz cevap verince gerçek muhafazakar degiliz TM.