Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤣🤣🤣🤣 Çıplaklığıyla gösteriş yapmak sadece ozguvensiz ve aciz insanlarin isidir

Ne yapalım mesela plaja gidince d vitaminini çarşafa girerek mi alalım? Tabii ki kçımızı başımızı açıcaz plaj kültürü bu. Senin gibi muhafazakarlar için kadın erkek ayrılmış plajlar var zaten oralarda aç sende

🤣🤣🤣🤣 Çıplaklığıyla gösteriş yapmak sadece ozguvensiz ve aciz insanlarin isidir

Ablacım sen kocanı da alıp dağlara falan mı çıksan acaba? Medeni dünyadan uzakta iki kişilik bir hayat kursanız mesela... Düşünsene kimse kocanı görmüyor, tek kadın sensin. Rüya gibi 😌
Hem temiz hava sana iyi gelir.

Siz şakamisiniz?burada benim yorumuma tonla laf sayan insanlara dökün bu dilinizi evet soranlara ben muhafazakarîm böyle düşünmem normal diyorum
Saptirmayin yorumumu nasıl ki siz kendinize biz esitllige inaniyoruz moderniz diyosanuz bende muhafazakarîm diyorum neden demiym o söylediklerimizin hiçbirini yapmıyorum ben çevremde yapmıyor
Kimsenin yaptığına karismiyodum bana yorum yapıyorlar bende cevap veriyorum saptirmayin artık
Kendinizden eminsinizdir elbette. Çevrenizden o kadar emin olmayın diyorum işte. Sizin yorumunuzu saptırmadım ki,ben genel bir yorum yaptım sadece. Toplumdaki bütün sıkıntı kendini dindar zanneden ama aslında dinci olan kişilerden çıkıyor. Gerçek bir dindar bir başkasına “kocamın önünde domalıyor” , “moron gibi kocama bakan sürtükler var” demez mesela,bu yorumu da bu konuda gördüm ben. Siz söylediniz bunları demiyorum,yanlış anladınız yine.

ya bu da son dönem türeyen, hesabını açtığı gibi kaos yaratacak sorular sorup ortamı karıştıran trollerden. perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.

Ben hiç troll olduğunu sanmıyorum bu zihniyetler çok var yorumlara baktığımda dudağım uçuklayacak. Kadının eğilmesini bile kocasına kur olarak yorumlayan primatlar gördüm ve sayıları hiç az değil

Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Şaka gibi ya. İnsanlar spor yapmaya gidiyor oraya, bir erkek gelse de üstüne atlasak diye değil. Kadınları kafanızda nasıl bir yere koyuyorsunuz acaba?

Allah'ın emri?çöl vahabisi filan bence bı dikkat edin Allah'ın emrine bu kadar hakaret edemezsiniz zorla size böyle yaşayın diyen yok yasayana böyle hakaret edemezsiniz bende Allah'ın emirlerine inanıyorum herşeyden
Boşver ya bize diyirlar ama asıl at gozluhu takanlar onlar kendi hallerine bırak Allah ıslah etsin

Öncelikle ikna çabası değil. Kuracak bir sürü cümlem var fakat kalp kırmak istemiyorum. Herkesin dini kendine özel, kendi ile Rabbim arasındadır. Spor salonuna tesettürümle tek başıma gidip erkeklerin arasına girip sohpet ettiğimiz ya da etmek zorunda bir yer gibi algınız var sanıyorum. Eşimle gidiyorum ve sadece eşimi görüyorum. Ve dediğim gibi benim gibi kaç arkadaşımız var. Önemli olan insanın kendine, gözüne sahip olabilmesi elbette. Kendine güvenmeyen evinde otursun :)
Walla öyle güzel bir enerjiniz varki sempati duydum size. Ne güzel ne ince cevaplamışsınız. Saygı ne kadar önemli, sınırlar ne kadar değerli, kendini bilen ve değer veren insan yıldız gibi parlıyor

Boşver ya bize diyirlar ama asıl at gozluhu takanlar onlar kendi hallerine bırak Allah ıslah etsin
Herkesin inancı görüşü kendine... Hesabını da herkes diğer tarafta kendi verecek.

Benim anlamadığım siz bu kadar dert ediyorsanız, kocanız nasıl karışık salona gidecegim diyebiliyor? Tesettürlü değilim ama muhafazakar sayılırım, kendim gibi birisi ile evlendim. Çoğu şeyi konuşmamıza gerek bile kalmaz bizim. Bu tarz şeyler 'salona renkli halı mi alalım, düz renk halı mı?' gibi birşey değil ki?

Walla öyle güzel bir enerjiniz varki sempati duydum size. Ne güzel ne ince cevaplamışsınız. Saygı ne kadar önemli, sınırlar ne kadar değerli, kendini bilen ve değer veren insan yıldız gibi parlıyor
Peki sizin mesajınızın güzelliği✨ Çok tatlısınız, teşekkür ederim 😊💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X