- 1 Aralık 2021
- 12.088
- 40.599
- 34
- Konu Sahibi elisamihra
Normal zamanda spora zaman ayıramıyor sağlıklı yaşam için spora gitsin sizde gidin birlikte ne güzel işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıçımız güzel ki açıyoruz bacımsu. Kıskak
Çıplaklığıyla gösteriş yapmak sadece ozguvensiz ve aciz insanlarin isidir
Anlatmanız değil anlamanız gerekiyordu yanlız benim yazdıklarımıBenim gorusum bazılarına komik geliyor bende diyorum ki ben dini hassasiyeti olan bı insanım bu yüzden benim dogrum bu bu komik digil sizide bağlamaz diyorum anlatabiliyomum
Çıplaklığıyla gösteriş yapmak sadece ozguvensiz ve aciz insanlarin isidir
Kendinizden eminsinizdir elbette. Çevrenizden o kadar emin olmayın diyorum işte. Sizin yorumunuzu saptırmadım ki,ben genel bir yorum yaptım sadece. Toplumdaki bütün sıkıntı kendini dindar zanneden ama aslında dinci olan kişilerden çıkıyor. Gerçek bir dindar bir başkasına “kocamın önünde domalıyor” , “moron gibi kocama bakan sürtükler var” demez mesela,bu yorumu da bu konuda gördüm ben. Siz söylediniz bunları demiyorum,yanlış anladınız yine.Siz şakamisiniz?burada benim yorumuma tonla laf sayan insanlara dökün bu dilinizi evet soranlara ben muhafazakarîm böyle düşünmem normal diyorum
Saptirmayin yorumumu nasıl ki siz kendinize biz esitllige inaniyoruz moderniz diyosanuz bende muhafazakarîm diyorum neden demiym o söylediklerimizin hiçbirini yapmıyorum ben çevremde yapmıyor
Kimsenin yaptığına karismiyodum bana yorum yapıyorlar bende cevap veriyorum saptirmayin artık
ya bu da son dönem türeyen, hesabını açtığı gibi kaos yaratacak sorular sorup ortamı karıştıran trollerden. perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.
Şaka gibi ya. İnsanlar spor yapmaya gidiyor oraya, bir erkek gelse de üstüne atlasak diye değil. Kadınları kafanızda nasıl bir yere koyuyorsunuz acaba?Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Boşver ya bize diyirlar ama asıl at gozluhu takanlar onlar kendi hallerine bırak Allah ıslah etsinAllah'ın emri?çöl vahabisi filan bence bı dikkat edin Allah'ın emrine bu kadar hakaret edemezsiniz zorla size böyle yaşayın diyen yok yasayana böyle hakaret edemezsiniz bende Allah'ın emirlerine inanıyorum herşeyden
Size ne diyirlar? Kulaklarını cekelim o size ne diyirların...Boşver ya bize diyirlar ama asıl at gozluhu takanlar onlar kendi hallerine bırak Allah ıslah etsin
Walla öyle güzel bir enerjiniz varki sempati duydum size. Ne güzel ne ince cevaplamışsınız. Saygı ne kadar önemli, sınırlar ne kadar değerli, kendini bilen ve değer veren insan yıldız gibi parlıyorÖncelikle ikna çabası değil. Kuracak bir sürü cümlem var fakat kalp kırmak istemiyorum. Herkesin dini kendine özel, kendi ile Rabbim arasındadır. Spor salonuna tesettürümle tek başıma gidip erkeklerin arasına girip sohpet ettiğimiz ya da etmek zorunda bir yer gibi algınız var sanıyorum. Eşimle gidiyorum ve sadece eşimi görüyorum. Ve dediğim gibi benim gibi kaç arkadaşımız var. Önemli olan insanın kendine, gözüne sahip olabilmesi elbette. Kendine güvenmeyen evinde otursun :)
Size ne diyirlar? Kulaklarını cekelim o size ne diyirların...
Yırtılaydı da gözler bayram edeydi.......beygir gözlühünü çıhar. yoğada götengini ayırırhen iyiydi!
Yırtılaydı da gözler bayram edeydi.......
Yönetim bize çöl vahabisi diyenlere de yorum yapmalı bencebakalım yönetim bu konuda size ne gibi bi yorumda bulunacak.
Herkesin inancı görüşü kendine... Hesabını da herkes diğer tarafta kendi verecek.Boşver ya bize diyirlar ama asıl at gozluhu takanlar onlar kendi hallerine bırak Allah ıslah etsin
Peki sizin mesajınızın güzelliği Çok tatlısınız, teşekkür ederimWalla öyle güzel bir enerjiniz varki sempati duydum size. Ne güzel ne ince cevaplamışsınız. Saygı ne kadar önemli, sınırlar ne kadar değerli, kendini bilen ve değer veren insan yıldız gibi parlıyor