- 15 Şubat 2013
- 24.374
- 91.773
-
- Konu Sahibi elisamihra
Her an dikkatli olabilirim bekleyin beni bxbxhxhDikkat et!!!11!!1!1!1!!!!
Nasıl da uzun uzun anlatmışsınız cabaniza sağlık
Muhafazakar toplum rezilliklerini maalesef kimse anlamıyor. İstediğiniz kadar sabırla anlatın.
Siz şakamisiniz?burada benim yorumuma tonla laf sayan insanlara dökün bu dilinizi evet soranlara ben muhafazakarîm böyle düşünmem normal diyorumAslında anlamadığınız nokta şu:
Sıkıntı ben muhafazakarım diye bas bas bağıranlarda. Aslında gerçek muhafazakar insan bunu dile getirmez. Biz haremlik selamlık oturuyoruz demez. Başkalarının her hareketine günah demez,karışmaz,yorum yapmaz. Başkalarının namusuna dil uzatmaz. İşte bu tarz insanlar kendileri çürük olduğu için herkesi de çürük zannedip yargılarlar. Gündüz programlarına bakın,hepsi muhafazakar çevre olduğunu iddia eden,karşı cinsten kendini soyutlayan,ama kapalı kapılar ardında her türlü haltı yiyen insanlarla dolu. Onlardaki fantezi kimsede yok maşallah,konu komşuya hallenen,aile içi istismar eden,her moku kendine helal gören cinsi sapıklar dolu. İçlerinde bir tane bile modern,özgürlükçü,çağdaş insan var mı? Yok. O yüzden yanlışları ararken doğru yere bakın,belli ki yanlış noktalarda arıyorsunuz ahlaksızlıkları. O yüzden de yanlış kanılara varıyorsunuz.
Ya etmiyorum bacim dikkat. Herkesin inanci yasayisi kendine. Hayde selametle.
Pardon da herkes sizin gibi kıçını açıp güneşlenmek zorunda mı neyin kafasını yasiyorsunuz acabaAnladım, yorumlar hep dvit eksikliğinden böyle demek ki. Allah şifa versin.
Dini hassasiyet şahsı bağlar, karısını kocasını değil. Kadının dini hassasiyeti var diye adam kadından izin mi alacak? Adamın dini hassasiyeti olmak zorunda mı? Adamın günahını karısına mı soracaklar?Ayrıca bazı insanların dini hassasiyetleri olabilir kimseyi ilgilendirmez sizin hassasiyetleriniz
Yaa al bnden de o kadarÇok eğleniyorum, kopamıyorum,iyi geldi vallahi.
Kıçımız güzel ki açıyoruz bacımsu. KıskanmaPardon da herkes sizin gibi kıçını açıp güneşlenmek zorunda mı neyin kafasını yasiyorsunuz acaba
Hangi din kocanı kadın-erkek karışık spor salonuna göndermeyeceksin bu senin görevin diyor?Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın banane
Konu zaten senin ,istesende gidemezsinYaa al bnden de o kadar
Kime ne ya sen buradaki insanlar gibi düşünmek zorunda değilsin göndermek istemiyorsan gitmeyecek tabi hayırdır karısıyla inatlasiyosada defols
Bu yazdıkların bu zihniyet için çok lüks bence güneş gören bir odaya kilitleyip fotosendez yapmasını sağlasınGönderme eve kilitle, günde 3 öğün ekmek su ver güneşe koy yaşar o
Benim gorusum bazılarına komik geliyor bende diyorum ki ben dini hassasiyeti olan bı insanım bu yüzden benim dogrum bu bu komik digil sizide bağlamaz diyorum anlatabiliyomumDini hassasiyet şahsı bağlar, karısını kocasını değil. Kadının dini hassasiyeti var diye adam kadından izin mi alacak? Adamın dini hassasiyeti olmak zorunda mı? Adamın günahını karısına mı soracaklar?
Zorunda değil elbette. Kimse zorunda değil. Ama ben açmadan duramıyorum. Duramam vallahi. Sende açsan nolur sanki hi.Pardon da herkes sizin gibi kıçını açıp güneşlenmek zorunda mı neyin kafasını yasiyorsunuz acaba
Hahaha yanık tavuk fjfjfjfjdj öğğkKıçımız güzel ki açıyoruz bacımsu. Kıskanma
Kıçımız güzel ki açıyoruz bacımsu. Kıskanma
Ucu size dokununca haddini bil oldu hemen sizde bilin. Ha diyorsanız ki kadınlarda sorun yok benim kocam gevşeğin tekidir herkese yazılır ondan korkuyorum ozaman başka. Ki eminim milletin karısını kızını süzecek olan sizin kocanızdır o yüzden göndermeyinde insanlar rahatça sporunu yapsın.Düğün konuş haddini bil !!
Hıhı özgüvensiz olduğum için kocamı aşırı kıskanıp karışık tost yemesine izin vermiyorum. Mazallah aklı sosise salama kayar, sonuçta onlar da çıplakÇıplaklığıyla gösteriş yapmak sadece ozguvensiz ve aciz insanlarin isidir
Anlamadığım ne biliyor musun buraya bu konuyu açıp insanlardan akıl isteyen siz, sonra gelen yorumları hazmedemeyip cemkiren gene siz ben sizin yerinizde olsam şuan bu konu başlığını kaldırdım çünkü guvenmedigim kocama bu hakaretleri ettirmezdimSeni hiç ilgilendirmez!