- 31 Aralık 2023
- 57
- -98
- 25
-
- Konu Sahibi elisamihra
Aa sen o kişilik bölünmesi yaşayan kişiliksiz degilmiydinkocamı asla karışık spor salonuna yollamam!
Eki Görüntüle 3363626
Çok eğleniyorum, kopamıyorum,iyi geldi vallahi.Benim zoruma giden bişey yok ama kendimi de ifade etmek durumundayım sen ikide bir yazdığına göre senin zoruna giden biseyler var
Haremlik selamlık çöl vahabiliği mi?Biz de dogru olanin kadin erkek yanyana birbirinin götune bakmadan insan gibi bi arada yasayabilecegine, cöl vahabisi gibi haremlik selamlik yasamak zorunda olmadigimiza, cagdasliga, esitlige falan inaniyoruz.
Hahaha Allah asıl size şifalar versinAnladım, yorumlar hep dvit eksikliğinden böyle demek ki. Allah şifa versin.
Aa sen o kişilik bölünmesi yaşayan kişiliksiz degilmiydin
İnsan olduğumuz için ihtiyacımız var. İnsan olmasaydık ihtiyacımız olmayabilirdi.Hahaha Allah asıl size şifalar versin
Yanmiş tavuk gibi diziliyosunuz filan fjfjfjfjfn
D vit bu kadarmı ihtiyaciniz varrr fjfjf
Aslında anlamadığınız nokta şu:Serbest olanlarda olan aldatma kadar muhafazakarlar da yok nerde bı özgürlükcu toplum varsa maşallahı var aldatan aldatana
Muhafazakarlar ellerine su dökmüş
Yapmiyorum zaten. Spor salonuna gidene g.tunu ayiran or..pu zihniyetiyle bakilmasi ne kadar cirkinse belki anca o kadar cirkindir ayricaHaremlik selamlık çöl vahabiliği mi?
Allah’ın emrine bu şekilde hitap etmeniz çok çirkin. Siz yapmak zorunda değilsiniz sizi zorlayanda yok.
Adamın içinde varsa kadın bulamazsa erkeğe bile yürür, köyde eşeğe yürür, şehirde elektrik direğine yürür(birkaç yıl önce biri çarpılıp ölmüştü bu yüzden)… O yüzden sal gitsin. Karakterinin ne olduğunu görürsün hiç olmazsa.Kadin ve erkegin birbirine bu kadar abaza kafalarla yurumedigi bi dunya mevcut bu arada. Ama ne kadar yasaklarsan o kadar caziptir. O yuzden sal tasmasini adamin bence.
Allah'ın emri?çöl vahabisi filan bence bı dikkat edin Allah'ın emrine bu kadar hakaret edemezsiniz zorla size böyle yaşayın diyen yok yasayana böyle hakaret edemezsiniz bende Allah'ın emirlerine inanıyorum herşeyden önce.Biz de kadin erkek yanyana birbirinin götune bakmadan insan gibi bi arada yasayabilecegine, cöl vahabisi gibi haremlik selamlik yasamak zorunda olmadigimiza, cagdasliga, esitlige falan inaniyoruz.
Jxbxjxbxhhxhdhdhdh hönkürdümAdamın içinde varsa kadın bulamazsa erkeğe bile yürür, köyde eşeğe yürür, şehirde elektrik direğine yürür(birkaç yıl önce biri çarpılıp ölmüştü bu yüzden)… O yüzden sal gitsin. Karakterinin ne olduğunu görürsün hiç olmazsa.
Ya etmiyorum bacim dikkat. Herkesin inanci yasayisi kendine. Hayde selametle.Allah'ın emri?çöl vahabisi filan bence bı dikkat edin Allah'ın emrine bu kadar hakaret edemezsiniz zorla size böyle yaşayın diyen yok yasayana böyle hakaret edemezsiniz bende Allah'ın emirlerine inanıyorum herşeyden önce.
Üsame bin bedevi hatundan nagmeler.Allah'ın emri?çöl vahabisi filan bence bı dikkat edin Allah'ın emrine bu kadar hakaret edemezsiniz zorla size böyle yaşayın diyen yok yasayana böyle hakaret edemezsiniz bende Allah'ın emirlerine inanıyorum herşeyden önce.
Ortam felaket, üstsüz tangalı 90-60-90 kadınlar gelen erkeklere grup olarak tecavüz ediyorlar sonrada beyinlerini yıkayıp karılarını boşatıyorlarEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
E zaten birazdan hesabını pasiflestieip giderbakalım yönetim bu konuda size ne gibi bi yorumda bulunacak.
AynnEvet, size gore cok kolay oldugu icin namussuz damgasini şak diye yapistirmissiniz masallah, ha bir de genis damgasi vardi degil mi?
Dikkat et!!!11!!1!1!1!!!!Ya etmiyorum bacim dikkat. Herkesin inanci yasayisi kendine. Hayde selametle.
Aa sen o kişilik bölünmesi yaşayan kişiliksiz degilmiydin
E zaten birazdan hesabını pasiflestieip gider