Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsi öyledir demiyorum elbette ama hormonları baskılayamazsınız. Örneğin Osmanlı hareminde kadınlar erkek yüzü görmedikleri için orada da eşcinsel ilişkiler olurmuş. O yüzden baskılamak, kısıtlamak, kapatmak yerine kişilere kendi otokontrollerini, toplum içinde yaşama kurallarını, gerçek ahlakın ne olduğunu anlatmak gerek. Yine de yaparsa onun ahlaksızlığıdır yani yapabilme ihtimalini düşünerek kısıtlamak hiçbir işe yaramaz.

Niye uzuluyon pardon?ben uzuluyormuyum sence ? Böyle yaşamayi sevdiğimi memnun olduğumu nasıl göstereyim?
Ben doğrunun bu olduğuna inanıyorum ki böyle benim dinime göre

Hayattakalmakmi?fjfjfj yok ben cidden yaşıyorum güzel evlerde yaşıyorum istrdigimi alıyorum geziyorum filan yani kendimi suya atmadigim guneslenemedigim için mutsuz değilim ayrıca güneşlenmek hiccc sevmem djjfjfjc zaten yeterince sıcağa maruz kalıyorum sorgulqmadigimi nerden cikariyosun fjfjfjf ben herşeyi sorrguluyorum doğru olanin bu olduğuna inanıp böyle yasiyorum

Yok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…
Türkçeye gelen ekler kesme işaretiyle ayrılmaz. Cümleye "ya da" ile başlanmaz çünkü "ya da" bir bağlaçtır.
...

Hintlilerin hepsinin yogayla ilgilendiğini kim söyledi? Hatta başkentleri dahil nüfusun çoğu yerinde yoga yapmıyor bilmiyor bile adamlar. Öğreti bir ırka ait değil zaten araştırırsanız öğrenirsiniz.
ironi yapmıştım yahu sakin.Bu arada bilgiler için teşekkürler

Allah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye
Ya oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa yara
Ay bu akşam buralar tam çekirdeklik ama yorgunum.Kocam dışarı çıkacak,asma kilit falan bulmam lazım.Yoksa uyuyamam
Ne güzel işte bak . Sende onunla çık belki pavyona götürür hatun ayarlarsin nede olsa geniş bir insansın senin için sorun olacağını düşünmüyorum

Biz de kadin erkek yanyana birbirinin götune bakmadan insan gibi bi arada yasayabilecegine, cöl vahabisi gibi haremlik selamlik yasamak zorunda olmadigimiza, cagdasliga, esitlige falan inaniyoruz.

Son düzenleme:
Yooo pavyona gitmiyor tatlım,paramız yok fakiriz ondan parası olan korksun ,mesela sen

Ben kocama özel kadın pt tutmuştum. Kocam hocanın evine gidiyordu, kadının da bir sürü şampiyonlukları var, bir süre beni de çalıştırmıştı müthiş olmuştum. Ne kadın kocamı yedi ne de kocam kadını yedi. Sırf evde tek kaldı diye ya da spor yapıyor diye başka bir kadına yavşayacak adam sapıktır gözümde. Böyle bir adamla işim olmaz.
Ayrıca köle mi bu izin vereyim vermeyeyim muhabbeti yapıyorsunuz anlamadım?

Serbest olanlarda olan aldatma kadar muhafazakarlar da yok nerde bı özgürlükcu toplum varsa maşallahı var aldatan aldatana
Muhafazakarlar ellerine su dökmüş

Anladım, yorumlar hep dvit eksikliğinden böyle demek ki. Allah şifa versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…