- 2 Ekim 2023
- 2.547
- 10.074
-
- Konu Sahibi elisamihra
Hepsi öyledir demiyorum elbette ama hormonları baskılayamazsınız. Örneğin Osmanlı hareminde kadınlar erkek yüzü görmedikleri için orada da eşcinsel ilişkiler olurmuş. O yüzden baskılamak, kısıtlamak, kapatmak yerine kişilere kendi otokontrollerini, toplum içinde yaşama kurallarını, gerçek ahlakın ne olduğunu anlatmak gerek. Yine de yaparsa onun ahlaksızlığıdır yani yapabilme ihtimalini düşünerek kısıtlamak hiçbir işe yaramaz.Her kadından uzak erkek erkeklere hallenecekse artık
kendi iradesiyle kadınlardan uzak duran erkeklerde var dini vb sebeplerden yani gayette oluyo her karşı cinsten uzak olan biseks olmuyo ki
Bilmiyorum valla artk erkeklerede güvenmem ajfjfjjfjf zaten güvensizim
Niye uzuluyon pardon?ben uzuluyormuyum sence ? Böyle yaşamayi sevdiğimi memnun olduğumu nasıl göstereyim?Ne zoruma gidecek yahu, üzüldüm.
Güneşin altında sıcacık şezlonga uzanıp keyif yapmadan, sıcaklayınca serin sulara kendini atıp hayattan, dünyadan uzaklaşana kadar bir kez bile yüzemeden, suyun insanı nasıl rahatlattığını bilmeden, üç beş gün hiç bir şey düşünmeden tatil yapmadan yaşadığın, daha doğrusu hayatta kaldığın için üzüldüm. Gerçekten üzüldüm. Bunun muhafazakarlıkla alakası yok. Tanıdığım pek çok muhafazakar insan bu dediklerimi yapabiliyor. Sana dayatılan doğruları sorgulamadan kabul ettiğin için üzüldüm.
Buradan sexte en iyi olan millet hintliler mi bunu mu çıkarmalıyız ahahaha
Türkçeye gelen ekler kesme işaretiyle ayrılmaz. Cümleye "ya da" ile başlanmaz çünkü "ya da" bir bağlaçtır.Yok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…
ironi yapmıştım yahu sakin.Bu arada bilgiler için teşekkürlerHintlilerin hepsinin yogayla ilgilendiğini kim söyledi? Hatta başkentleri dahil nüfusun çoğu yerinde yoga yapmıyor bilmiyor bile adamlar. Öğreti bir ırka ait değil zaten araştırırsanız öğrenirsiniz.
Ya oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa yaraAllah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye
Ne güzel işte bak . Sende onunla çık belki pavyona götürür hatun ayarlarsin nede olsa geniş bir insansın senin için sorun olacağını düşünmüyorumAy bu akşam buralar tam çekirdeklik ama yorgunum.Kocam dışarı çıkacak,asma kilit falan bulmam lazım.Yoksa uyuyamam
Aklım gitti bana seslendin diye neyse ki baskasınaymısKocalarınızı böyle böyle mi yola getiriyorsunuz ? gerçi sizin kocanız da yoktu dimi
Taktiklerin olduğuna göre çok tecrübe ettin hayatinda sanırımAllah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye
Buradan sexte en iyi olan millet hintliler mi bunu mu çıkarmalıyız ahahaha
Yooo ben spor salonuna giden taraftayim ,benim adım tehlikeYa oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa yaran mi var
Biz de kadin erkek yanyana birbirinin götune bakmadan insan gibi bi arada yasayabilecegine, cöl vahabisi gibi haremlik selamlik yasamak zorunda olmadigimiza, cagdasliga, esitlige falan inaniyoruz.Niye uzuluyon pardon?ben uzuluyormuyum sence ? Böyle yaşamayi sevdiğimi memnun olduğumu nasıl göstereyim?
Ben doğrunun bu olduğuna inanıyorum ki böyle benim dinime göre
Hayattakalmakmi?fjfjfj yok ben cidden yaşıyorum güzel evlerde yaşıyorum istrdigimi alıyorum geziyorum filan yani kendimi suya atmadigim guneslenemedigim için mutsuz değilim ayrıca güneşlenmek hiccc sevmem djjfjfjc zaten yeterince sıcağa maruz kalıyorum sorgulqmadigimi nerden cikariyosun fjfjfjf ben herşeyi sorrguluyorum doğru olanin bu olduğuna inanıp böyle yasiyorum
Sizin gibiler sayesinde öğrendik bir şeylerTaktiklerin olduğuna göre çok tecrübe ettin hayatinda sanırım
Yooo pavyona gitmiyor tatlım,paramız yok fakiriz ondanYa oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa yara
Ne güzel işte bak . Sende onunla çık belki pavyona götürür hatun ayarlarsin nede olsa geniş bir insansın senin için sorun olacağını düşünmüyorum
Serbest olanlarda olan aldatma kadar muhafazakarlar da yok nerde bı özgürlükcu toplum varsa maşallahı var aldatan aldatanaSerbest olanlarda hiç görmedim. Muhafazakarim diye geçinen, kadından uzak duran ,karısını çalıştırmayan,bizim her attığımız adıma günah diyenlerin hepsi eşini aldatiyor bir kere. Onlarca örnek gördüm kendi çevremde.
Benim zoruma giden bişey yok ama kendimi de ifade etmek durumundayım sen ikide bir yazdığına göre senin zoruna giden biseyler varE sende alıyorsun cevabını ama zoruna gidiyor
Anladım, yorumlar hep dvit eksikliğinden böyle demek ki. Allah şifa versin.Niye uzuluyon pardon?ben uzuluyormuyum sence ? Böyle yaşamayi sevdiğimi memnun olduğumu nasıl göstereyim?
Ben doğrunun bu olduğuna inanıyorum ki böyle benim dinime göre
Hayattakalmakmi?fjfjfj yok ben cidden yaşıyorum güzel evlerde yaşıyorum istrdigimi alıyorum geziyorum filan yani kendimi suya atmadigim guneslenemedigim için mutsuz değilim ayrıca güneşlenmek hiccc sevmem djjfjfjc zaten yeterince sıcağa maruz kalıyorum sorgulqmadigimi nerden cikariyosun fjfjfjf ben herşeyi sorrguluyorum doğru olanin bu olduğuna inanıp böyle yasiyorum