- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
- Konu Sahibi elisamihra
O alıntıladığınız üyenin yorumlarının hepsini okudunuz mu? Bence okuyun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O alıntıladığınız üyenin yorumlarının hepsini okudunuz mu? Bence okuyun
Böyle bir derdim yok . Açtığım konuda tartışmaya açık bir konu her kesin düşüncesi aynı olmayabilir anlıyorum ama usluplar çok saçma bir kadın bir kadını bu kadar yermemeli yaparsda cevabını alırHer sorulana cevap vermek zorunda mısın
Serbest olanlarda hiç görmedim. Muhafazakarim diye geçinen, kadından uzak duran ,karısını çalıştırmayan,bizim her attığımız adıma günah diyenlerin hepsi eşini aldatiyor bir kere. Onlarca örnek gördüm kendi çevremde.Valla bu serbest toplum rezilliklerinin yanında muhafazakarların ki hiçbirşey
EvetHer sorulana cevap vermek zorunda mısın
Hayır baştakileri okumadım sadece o alıntıladığımı okudumO alıntıladığınız üyenin yorumlarının hepsini okudunuz mu? Bence okuyun
Kocamın karşısında d.m... kadınlar var denildiğinde kadınlar yerilmiyor mu? Spor salonunda olan kadınları o.. olarak değerlendirencsiz ve sizin zihniyetinde bir kaç üye var sizin yaptığınız da kadını yermek değil mi?Böyle bir derdim yok . Açtığım konuda tartışmaya açık bir konu her kesin düşüncesi aynı olmayabilir anlıyorum ama usluplar çok saçma bir kadın bir kadını bu kadar yermemeli yaparsda cevabını alır
Bence bakmalısınHayır baştakileri okumadım sadece o alıntıladığımı okudum
Cidden düğün konuşulacak insanalr olsalar düzgün cevaplar alırlardıNe yapacağını millete sormucaksan niye konu açtın ki, bildiğini yd
gerek burada gerek sosyal medyada küçük bir araştırma sonucu muhafazakar erkeklerin çocuğunun travestilere eğilimli olduğu ve muhafazakar kadınların da aynı olimpiyat ateşini devralır gibi travestilerden cinsel yolla bulaşan hastalıkları devralmış olduğunu görüyoruz.
E sende alıyorsun cevabını ama zoruna gidiyorBöyle bir derdim yok . Açtığım konuda tartışmaya açık bir konu her kesin düşüncesi aynı olmayabilir anlıyorum ama usluplar çok saçma bir kadın bir kadını bu kadar yermemeli yaparsda cevabını alır
Ne zoruma gidecek yahu, üzüldüm.Ne diyon la djfjjfjfjf teyzeeeeeee
Hayirdirrrr ne zoruna gitti bu kadarrrr da ha bire beni alintiliyon
Ya oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksaAllah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye
Ne güzel işte kendine yakışanı yapiyorsunBen her gün spor bitişi birini kıstırıyorum konu sahibi:)
Ya oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa yaran mi varAllah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye
Buradan sexte en iyi olan millet hintliler mi bunu mu çıkarmalıyız ahahahaHer şeyi çabuk tükettikleri gibi seksi de çabuk tüketip hastalıklı hale getiriyorlar ne diyim E bu işin tantra yoga bölümü var zaten şimdi linç yemeyeyim tantrayı bilmeyenin düzgün bir seks hayatı olmayacağına dahi inanıyorlar. Boşuna mı o kadar Rus kadını dahil tüm dünya kadınları Hindistan’a direkt yerinde öğrenmeye gidiyor sanıyorsun? Neyse bir ampul yandı bile
Evet, size gore cok kolay oldugu icin namussuz damgasini şak diye yapistirmissiniz masallah, ha bir de genis damgasi vardi degil mi?İnsanlarla ilgili atıp tutmak çok kolay dimi bn yazılanlara sergiledikleri üslupla cevap verdim sorduğum şey anlaması çok zor bir şey değil kimi kabul eder kimi etmez bunu başka konulara baglamaninda hiç bir anlamı yok
Evet hep kendime yakışanı yaparım ben. Ne yakışıyorsa onun peşinden giderim harika oluyorum. Bugün domaldığım gibiYa oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa
Ne güzel işte kendine yakışanı yapiyorsun