Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu serbest toplum rezilliklerinin yanında muhafazakarların ki hiçbirşey
Serbest olanlarda hiç görmedim. Muhafazakarim diye geçinen, kadından uzak duran ,karısını çalıştırmayan,bizim her attığımız adıma günah diyenlerin hepsi eşini aldatiyor bir kere. Onlarca örnek gördüm kendi çevremde.

Böyle bir derdim yok . Açtığım konuda tartışmaya açık bir konu her kesin düşüncesi aynı olmayabilir anlıyorum ama usluplar çok saçma bir kadın bir kadını bu kadar yermemeli yaparsda cevabını alır
Kocamın karşısında d.m... kadınlar var denildiğinde kadınlar yerilmiyor mu? Spor salonunda olan kadınları o.. olarak değerlendirencsiz ve sizin zihniyetinde bir kaç üye var sizin yaptığınız da kadını yermek değil mi?
Sorun kadında değil kocanızda

gerek burada gerek sosyal medyada küçük bir araştırma sonucu muhafazakar erkeklerin çocuğunun travestilere eğilimli olduğu ve muhafazakar kadınların da aynı olimpiyat ateşini devralır gibi travestilerden cinsel yolla bulaşan hastalıkları devralmış olduğunu görüyoruz.

Ankara’da eski oturduğum yerde trans komşum vardı ama yeni dökmelerden değil gayet kültürlü elit modeldi. Bakanın bir daha bakacağı cinsten bazı bankaların müdürlerinden belli bir kesimin müteahhitlerine kadar (o kesim anlaşılmıştır umarım) müşteri portföyü genişti hatunun 😂
Hep söylediği bir laf vardı hiç unutmam. Bir kadın bir erkeği yiyemez yese de sınırlıdır ancak bir erkek yine bir erkeği rahatça yiyebilir derdi. Birbirlerini iyi tanıdıkları için olsa gerek diye düşünüyorum.
Hastalık mevzusuna katılıyorum eşcinsellikle daha kolay bulaşan hastalıklar var ama yakalandıklarında eşlerine en fazla hayat kadınına gittim demeyi tercih ediyorlar utançlarından söyleyemiyorlar burda da bir üye aynı şekilde buna örnekti.

Böyle bir derdim yok . Açtığım konuda tartışmaya açık bir konu her kesin düşüncesi aynı olmayabilir anlıyorum ama usluplar çok saçma bir kadın bir kadını bu kadar yermemeli yaparsda cevabını alır
E sende alıyorsun cevabını ama zoruna gidiyor🤣

Ne diyon la djfjjfjfjf teyzeeeeeee
Hayirdirrrr ne zoruna gitti bu kadarrrr da ha bire beni alintiliyon
Ne zoruma gidecek yahu, üzüldüm.
Güneşin altında sıcacık şezlonga uzanıp keyif yapmadan, sıcaklayınca serin sulara kendini atıp hayattan, dünyadan uzaklaşana kadar bir kez bile yüzemeden, suyun insanı nasıl rahatlattığını bilmeden, üç beş gün hiç bir şey düşünmeden tatil yapmadan yaşadığın, daha doğrusu hayatta kaldığın için üzüldüm. Gerçekten üzüldüm. Bunun muhafazakarlıkla alakası yok. Tanıdığım pek çok muhafazakar insan bu dediklerimi yapabiliyor. Sana dayatılan doğruları sorgulamadan kabul ettiğin için üzüldüm.

Allah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye
Ya oylemi niye bu kadar zoruna gitti benim bu düşüncem yoksa
Ben her gün spor bitişi birini kıstırıyorum konu sahibi:)
Ne güzel işte kendine yakışanı yapiyorsun

Her şeyi çabuk tükettikleri gibi seksi de çabuk tüketip hastalıklı hale getiriyorlar ne diyim :KK43: E bu işin tantra yoga bölümü var zaten şimdi linç yemeyeyim tantrayı bilmeyenin düzgün bir seks hayatı olmayacağına dahi inanıyorlar. Boşuna mı o kadar Rus kadını dahil tüm dünya kadınları Hindistan’a direkt yerinde öğrenmeye gidiyor sanıyorsun? Neyse bir ampul yandı bile 💡😘
Buradan sexte en iyi olan millet hintliler mi bunu mu çıkarmalıyız ahahaha

İnsanlarla ilgili atıp tutmak çok kolay dimi bn yazılanlara sergiledikleri üslupla cevap verdim sorduğum şey anlaması çok zor bir şey değil kimi kabul eder kimi etmez bunu başka konulara baglamaninda hiç bir anlamı yok
Evet, size gore cok kolay oldugu icin namussuz damgasini şak diye yapistirmissiniz masallah, ha bir de genis damgasi vardi degil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X