Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direkt eşine suç atmış arkadaşınız ama o da aile hayatında başka biri gibi davranıyor olabilir. Karısına da öyle baskı yapıyordur. İş yerine gelince de tam aksi. Erkekler gayet ikili oynayabiliyorlar bu mevzularda. Bir sey olunca da sucu karilarina atıyorlar.

İstediğiniz kadar güven meselesi diyin. Kadınlar bile kadınlara bakıyor ne güzel fiziği var diye. Erkekler mi bakmayacak?

Ee siz bile baktığınıza göre onlarında bakmasın da ne sakınca var siz cinsel şeyler mi düşünüyorsunuz yoksa bakarken? Güzel insana tacizsel olmadığı sürece herkes bakıyor siz de asıl gerisi gelir mi diye güvensizlik hakim işte aynı kapıya çıkıyor ya benim ki yürürse diye güzel kadınların da öyle her yürüyeni kabul mu ettiklerini sanıyorsunuz ya ben etmiyorum daa

gerek burada gerek sosyal medyada küçük bir araştırma sonucu muhafazakar erkeklerin çocuğunun travestilere eğilimli olduğu ve muhafazakar kadınların da aynı olimpiyat ateşini devralır gibi travestilerden cinsel yolla bulaşan hastalıkları devralmış olduğunu görüyoruz.

Herkesin dini Kendinde ozelse bizimde yaşam tarzımız bu kimin zoruna gidiyosada gitsin hayat tarzımı kimsenin doğrularina göre kuracak değilim bu benim dogrum ve allahın emri ve bunu inkar edende kendini sorgulasın
Her tesettürlü böyle ortamlara girmez bu arada siz giriyo olabilrsnz

Bu şekilde düşündüğün bir kocan varsa zaten spor salonuna gitmeden de...

Aynen işte daha sonra biz de çok yüz vermedik.Ama bu tarz kadın ya da erkek eşini fanusa koyduğunu sananlar bilmiyorlar ki eşlerini dahada meraklandiriyorlar

Allah'tan konu sahibinin kocası da gitmekte israrciymis.Onu dinlemiyor .En geç haftaya aldatmaya başlar .Burdan taktik veririz biz de geri nasıl alabilir diye

Bu biraz kıskançlık meselesi bence, ben eşim baksın istemem. Öylesine olsa bile bi kadına güzelmiş fiziği demesini istemem.
Siz buna ister özgüvensizlik diyin ister başka birşey. Bana göre öyle

Ay biseks.kismi filan hiç girmiycwm Allah korusunf jfjfjfjfjf yok yani kuskulandirmaz zaten bisekauel olsa illaki anlar insan telefonundan bile ne bileyim bu çok küçük bı ihtimal hiç aklıma gelmedi
Bence gelsin aklınıza çünkü hiç küçük bir ihtimal değil. Oğlancılık adı altında küçük çocuklarla bile yapıyorlar bu coğrafyada yüzyıllardır. Mercimek Ahmet Paşa’nın Kâbusname’sini okuyun da görün. 18. yy. Şair Nedim, 13. yy. Mevlana… Bu coğrafyada bu bir gelenek neredeyse! Osmanlı ordusunda civelek taburu diye bir tabur var. Seferlerde, savaşlarda erkekler aylarca ne yapıyor sanıyorsunuz? Kadınla erkeğin bir arada bulunmasının normal karşılanmadığı toplumlarda bu yönelim zirvelerde. Sadece dışarıya belli etmiyorlar. Çoğu evli ve çocuklu erkeğin biseksüel ilişkisi var maalesef! Normal ilişkilerin ayıplandığı toplumlarda anormal ilişkiler olur çünkü ayıplayarak, yasaklayarak hormonları yönetemezsiniz sadece farklı yöne yönlendirirsiniz, o kadar!

Nasıl da uzun uzun anlatmışsınız cabaniza sağlık
Muhafazakar toplum rezilliklerini maalesef kimse anlamıyor. İstediğiniz kadar sabırla anlatın.

E hani siz istemediğiniz halde kafasına koymuştu gitmeyi, ne ara göndermezsem gitmez aşamasına geçtiniz? Gücünüz yetiyorsa göndermeyin o zaman. Niye konu açtınız ki?

Her kadından uzak erkek erkeklere hallenecekse artık
kendi iradesiyle kadınlardan uzak duran erkeklerde var dini vb sebeplerden yani gayette oluyo her karşı cinsten uzak olan biseks olmuyo ki
Bilmiyorum valla artk erkeklerede güvenmem ajfjfjjfjf zaten güvensizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…