- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi elisamihra
Ne yapacağını millete sormucaksan niye konu açtın ki, bildiğini yap.Ne yapacağımı sana soracak değilim çok istiyorsan sen uygularsin gereksiz tavsiyelerini vaaz falan verdiğim de yok seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim kendimi de gayet iyi tanıyorum öz eleştiri yapmama gerek yok çok zoruna gidiyorsa yazmassin olur biter
Ay biseks.kismi filan hiç girmiycwm Allah korusunf jfjfjfjfjf yok yani kuskulandirmaz zaten bisekauel olsa illaki anlar insan telefonundan bile ne bileyim bu çok küçük bı ihtimal hiç aklıma gelmedi
Genel olarak hayatımızın her alanında dikat ederiz yani misafirle bile ayrı oturuyoruz çok yakın değilseHayır yanlış değil herkesin bi görüşü vardır muhafazakar insanlar dikkat ederse hayat bütününde her şeye dikkat eder. Fakat bazi insanlar plaja tatile rahatlikla gidip diğer seylerde "kadın" var diye kısıtlamaya gidiyor buda aşırı anlamsiz. Din hassasiyetinden çok kompleks yapmak oluyor. Siz haremlik selamlık yaşıyorsanız spor salonuna karşı olmanız olağan
Ne bileyim girdiği siteler videolar filan insan biraz kurcalasa anlar heralde bisekauellik aklıma hiç gelmedi açıkçası genel olarak güvensizim bide bu jfjfjfjf artk hiç guvenmemTelefonundan biseksüel olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz? Hiç tahmin etmeyeceğin sözde muhafazakar adamların ne skandalları çıkıyor o kadar güvenme derim. Hele bizim gibi oğlancılığın ‘kodlu’ olduğu toplumlarda hiç güvenme
Çok değişik yani bize çok çok uzak oldugu icin tuhaf geliyor. Bu kadar izole erkekler açık kadın görünce far tutulmuş tavşan gibi kalıyorGenel olarak hayatımızın her alanında dikat ederiz yani misafirle bile ayrı oturuyoruz çok yakın değilse
Hani bizim ailede bı erkeğe bile desen tuhaf karşılar yanlıştir der karışık salon filan
Ne diyon la djfjjfjfjf teyzeeeeeeeKıyamaaam
E baksın! Ne olur ki güzel bulduğuna baksa? Gözünü dikip rahatsız edecek derecede uzun uzun bakarsa o da karşıdaki kadının sorunu. Kadın da şikâyet etsin yönetime. Ha, kocamın böyle, rahatsız ettiğini öğrenirsem kadınları, yol veririm. Ama bunu yapma ihtimali var diye spor yapma özgürlüğüne mi engel olacağım? Ayrıca, güzel kadın veya erkek her yerde. Sadece spor salonlarında bulunmuyorlar yani!İstediğiniz kadar güven meselesi diyin. Kadınlar bile kadınlara bakıyor ne güzel fiziği var diye. Erkekler mi bakmayacak?
İnsanlarla ilgili atıp tutmak çok kolay dimi bn yazılanlara sergiledikleri üslupla cevap verdim sorduğum şey anlaması çok zor bir şey değil kimi kabul eder kimi etmez bunu başka konulara baglamaninda hiç bir anlamı yokBu derece kiskanc, ozguvensiz ve kocaniza guvensizlik duyarak nasil yasiyorsunuz hayatinizi? Dunyada kendinize cehennem ortami yaratmak hosunuza mi gidiyor?
Bunun genislikle hicbir alakasi yok ayrica, kocasina guvenmeyen bi zahmet bosasin.
Guvenmediginiz insanla iliskiye girip ustune cocuk yapmak cok sacma degil mi?
Kocaniz evliyken baskalarina bakacak karakter sahibiyse zaten, siz onu kafese tiksaniz yine bir yolunu bulur yapar. Hayati kendinize zorlastiriyorsunuz sadece.
Koskoca adam evlenmis barklanmis spor salonuna gitmek icin ayaklariniza kapanacak hali yok ya, neticede saglikli yasam icin gidiyor insanlar spor salonlarina.
Ayrica uslubunuz hic hos degil, herkese namussuz, genis etiketini yapistirip da sonra muslumanliktan bahsetmeniz komik kaliyor.
Butun bunlari dusununce siz de oturun evinizde sakin disariya adiminizi atmayin, kizlariniz varmis onlari da cikarmayin bitki gibi kocisinizle beraber mutlu mutlu sirinler gibi yasayin evinizde.
Yok ya sokakta illaki goruyolardr illaki bakan vardır arada bilemem şahit olmadım pekÇok değişik yani bize çok çok uzak oldugu icin tuhaf geliyor. Bu kadar izole erkekler açık kadın görünce far tutulmuş tavşan gibi kalıyor
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama linçlendim maalesefYok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,
Siz de amma sallamissiniz sanki o bölge de herkes sizin gibi.Sizin kendi küçük cevreniz o şekilde diye herkes sizin gibi değil,bilin istedimGenel olarak hayatımızın her alanında dikat ederiz yani misafirle bile ayrı oturuyoruz çok yakın değilse
Hani bizim ailede bı erkeğe bile desen tuhaf karşılar yanlıştir der karışık salon filan
Ne bileyim girdiği siteler videolar filan insan biraz kurcalasa anlar heralde bisekauellik aklıma hiç gelmedi açıkçası genel olarak güvensizim bide bu jfjfjfjf artk hiç guvenmem
Eeeeee biz böyleyiz kime ne neden bu kadar zorunuza gitti anlamıyorum evet benim çevrem akrabalarım çoğu boyleSiz de amma sallamissiniz sanki o bölge de herkes sizin gibi.Sizin kendi küçük cevreniz o şekilde diye herkes sizin gibi değil,bilin istedim
Burda grup şeklinde insanların görüşüyle yaşam tarzıyla dalga geçen ergen grup bir kesim var çok takılma bak ben artık cevap vermeye dahi tenezzül etmedim okuyup güldüm baya hatta ahahaha sağolsunlarBende bunu anlatmaya çalışıyorum ama linçlendim maalesef
Düğün konuş haddini bil !!Ozaman benimde kocamı sizden korumam lazım ya bi otobüste markette cafede kocamla denk gelirseniz ve bakarsanız nasıl olacak lütfen evden cıkmayın ve kocam sizi görmesin
Biliyorum canım yeni fark etmeye başladım hatta yazdığım şeyde “hepsi değil bazıları” dememe rağmen bunlar oldu güvenle alakası yok bununBurda grup şeklinde insanların görüşüyle yaşam tarzıyla dalga geçen ergen grup bir kesim var çok takılma bak ben artık cevap vermeye dahi tenezzül etmedim okuyup güldüm baya hatta ahahaha sağolsunlar
Düzgün konuş haddini bil !!