- 31 Aralık 2023
- 57
- -98
- 25
-
- Konu Sahibi elisamihra
Ya öyle mi zihniyetinizi görmüş olduk .Bir de kız demekki bir size baktı bir kocaniza baktı ve dediki ;gariban adam gözü gönlü açılsın, görsün sevabına demiş olabilir
Sen de git? Eşim bugün başlasa ben de yanında giderim valla birbirimizi motive ederiz spor konusunda ne iyi olurEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Ay he hebiz tüm doğulular kumaliyiz
Hayatında doğuyu zerre görmemiş insan yorumu
Benimki gidemez nokta
Sizin zorunuza gidiyosada o da sizin sorununuz hahahahaahaaa
Nostradamus mübarek. Soru soralım bari, maaşıma ne kadar zam gelecek sizceTahmin etmiştim
Benden önce kendinizi mi sorgulasaniz diyorum artıkHanımefendi kendinize gelin bi ya bu ne uslup.
evde sopa ile mi geziyorsunuz siz
Kocanızın yanına sizi yakistiramamis vay edepsiz kizYa öyle mi zihniyetinizi görmüş olduk .
İşinde gücünde miiYok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,
KomikNostradamus mübarek. Soru soralım bari, maaşıma ne kadar zam gelecek sizce
Avın olayım avla beni!Evet, ben spor salonuna sırf sizin kıllı göbekli, kel kafalı kocalarınız için gidiyorum. Tek hedefim kocalarınızı baştan çıkarmak. Taytımı büstiyerimi de 90-60-90 vücuduma çekiyorum ve avımı bekliyorum
Fakirken kendine baktıran koca gibi koca.Tahin benim evdeki fakire de bakıyorlar, kaynanam çok kızıyor bana nasıl rahatsın yakında yanından alacaklar ruhun duymayacak diye fkfjfj, mesele fakirken kendine baktırabilmekte, zengine herkes bakar. Deniz kestanesine de benzesen olur yani. Ben suratsızım pek bakanım yok.
Yok ben Ortadoğu'nun en fena bolgesinde dogup büyüdüm ama sandığın gibi kumalı dehiliz hepimiz fjfjfjfHe he diye avam şekilde yazacaksan hiç cevap verme altında kaldıysan bunu anlamam adına oralara gitmeme gerek yok zaten Ortadoğu coğrafyasındayım.iyi akşamlar dedim hala uzatıyorsun. Benim zoruma giden birşey yok ayrıca. Sen kendin gibi hassasiyetleri olan biri ile evlenmen lazım zaten asla saygın yok yoksa eş bulman zor. Ben zaten bunu eziklemiyorum kıskançlık hasabiyle yapılan sağlıklı değil ayrıca adamın bir dini hassasiyeti yoksa yaptığı zorbalık oluyor. Bir noktadan sonra sağlıklı bir ilişki olamaz toksik bir ilişki olur bu.
Mesela bir dizi de vardı kadın mutaassıp erkek barda şarkı söylüyor, içki de içiyor eğer böyle biri ile evlendiysen sonuçlarına katlanması uzlaşması gerekir. Ona yasaklar koymanın pek mantığı yok elde patlar.
Ne yapacağımı sana soracak değilim çok istiyorsan sen uygularsin gereksiz tavsiyelerini vaaz falan verdiğim de yok seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim kendimi de gayet iyi tanıyorum öz eleştiri yapmama gerek yok çok zoruna gidiyorsa yazmassin olur biterBence eşini işede yollama ordada var kadınlar.
Sende çıkma dışarda markette erkeklerde var.
Kızlarınıda ilerde yollama biryere insanlar var.
Spora gitmeyene 100% kefilmi olunuyor?
Ozaman evden çıkmasın kimse.
Sen 7/24 eşinin yanındamısın? Belki dışarda bakıyor yada işte yada markette vs vs.
Her aklı başında yorum yapana vaaz vermek yerine azıcık öz eleştiri yap ben neyin kafasını yaşıyorum diye.
Sadece erkeklerin gittiği spor salonunu tercih etmesi kuşkulandırmaz sizi yani? Biseksüellik diye bir şey var ki maazallah, aldatma niyetinde olan cinsiyet, ırk hatta cins bile ayırmaz. Damacanaya bile hâllenir! O yüzden tavsiyem, spor salonunu değil “eşinizi” iyi seçin!
Tabi canım bu kadınların gözünde zenginmatik var, zengin adam görünce dolar işareti çıkıyorFakirken kendine baktıran koca gibi koca.
Bilmiyorum katip benim kocam hoş adamdır şimdi övmek gibi olmasınişi gücü yerinde zengin olmasa da ama böyle dibine düşen, ciddi rahatsızlık veren falan olmuyor. Bir yerinde eksik varsa demek bilemedim.
Hayir birde bu adamların oyun alanlarında zengin olduğuna dair bir kanitlari falan da yok yani. Milletin kocasını şak diye anlıyorlarmış baksana.
Ay biseks.kismi filan hiç girmiycwm Allah korusunf jfjfjfjfjf yok yani kuskulandirmaz zaten bisekauel olsa illaki anlar insan telefonundan bile ne bileyim bu çok küçük bı ihtimal hiç aklıma gelmediSadece erkeklerin gittiği spor salonunu tercih etmesi kuşkulandırmaz sizi yani? Biseksüellik diye bir şey var ki maazallah, aldatma niyetinde olan cinsiyet, ırk hatta cins bile ayırmaz. Damacanaya bile hâllenir! O yüzden tavsiyem, spor salonunu değil “eşinizi” iyi seçin!
Bacım neden konu açtın çok merak ettim? Kocama sinirini biz den mi çıkarıyorsunNe yapacağımı sana soracak değilim çok istiyorsan sen uygularsin gereksiz tavsiyelerini vaaz falan verdiğim de yok seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim kendimi de gayet iyi tanıyorum öz eleştiri yapmama gerek yok çok zoruna gidiyorsa yazmassin olur biter