- 5 Ekim 2020
- 13.196
- 35.154
- 36
-
- Konu Sahibi elisamihra
Kız yardim kampanyası yapalım her ay birimize gün gibi.Sevanina hepimiz bir ay bu tadı alalım dünya gözüyle
Birkaç taneler birde... üniversite öğrencisi olduklarını düşünüyorum. Çok tehlikeli buldum, bir dahakine çocuğu ben verip ve teslim alacağım!
Avam seniii ıyyy varoşKendi kendine gelin güvey olup yapışan çok manyak var neler duyuyoruz
Valla senin eşin tipsiz ve parasız belli ki ondan bakan yoktur
İki ilgi gördü diye g.tü başı dağıtmaz, tok adamdır.Vuhujuhuuu fakirliğe rağmen demek nasıl bir aura var adamda ,kusura bakma katıp asılmış gibi oldum ama
Sanane kardeşim bn karisirim var mı diyceginBiz insanlar birbirimizin nereye gideceğine karışmıyoruz da.
Şener Şen'in namuslu filmindeki replik geldi aklımaTahin benim evdeki fakire de bakıyorlar, kaynanam çok kızıyor bana nasıl rahatsın yakında yanından alacaklar ruhun duymayacak diye fkfjfj, mesele fakirken kendine baktırabilmekte, zengine herkes bakar. Deniz kestanesine de benzesen olur yani. Ben suratsızım pek bakanım yok.
Bu sizin kirli düşünceniz. Kimse kimsenin önünde durduk yere eğilmez. Kadın görevliymiş,belli ki işine bakıyor ama siz nedense işiniz olmayan her yere bakıyorsunuz maalesef. Cümlelerinizden belli oluyor.Kör değiliz yerde oyuncak falan yoktu
Bize sormasaydin bize ne olurduSanane kardeşim bn karisirim var mı diycegin
E siz de her eğilen kadını kocanıza yapıyor sanıyorsunuz?Oturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diyegeçin bu modern elit kesim ayaklarını
KıyamaaamBekarım gitmiyorum plaja ailemde gitmez
Annem babam tutucudur abimlerde gitmez gidiyosada bizim haberimiz yok
Yanlış biseymi var?
Gönderin gitsin ya pislik yapan insan evede kitlesen yaparEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Bir de kız demekki bir size baktı bir kocaniza baktı ve dediki ;gariban adam gözü gönlü açılsın, görsün sevabına demiş olabilirSanane kardeşim bn karisirim var mı diycegin
Tahmin etmiştimEvet, ben spor salonuna sırf sizin kıllı göbekli, kel kafalı kocalarınız için gidiyorum. Tek hedefim kocalarınızı baştan çıkarmak. Taytımı büstiyerimi de 90-60-90 vücuduma çekiyorum ve avımı bekliyorum
Hayır yanlış değil herkesin bi görüşü vardır muhafazakar insanlar dikkat ederse hayat bütününde her şeye dikkat eder. Fakat bazi insanlar plaja tatile rahatlikla gidip diğer seylerde "kadın" var diye kısıtlamaya gidiyor buda aşırı anlamsiz. Din hassasiyetinden çok kompleks yapmak oluyor. Siz haremlik selamlık yaşıyorsanız spor salonuna karşı olmanız olağanBekarım gitmiyorum plaja ailemde gitmez
Annem babam tutucudur abimlerde gitmez gidiyosada bizim haberimiz yok
Yanlış biseymi var?
Sadece erkeklerin gittiği spor salonunu tercih etmesi kuşkulandırmaz sizi yani? Biseksüellik diye bir şey var ki maazallah, aldatma niyetinde olan cinsiyet, ırk hatta cins bile ayırmaz. Damacanaya bile hâllenir! O yüzden tavsiyem, spor salonunu değil “eşinizi” iyi seçin!Hassasiyeti olmayan adamla evlenmem hadi evlendim diyelim gidemez erkek spor salonlari varken karışık tercih ediyorsa altından mutlaka birşeyler ararım asla güvenmem
Genel olarakta babama bile güvenmem zaten hiç yapmaz dediklerimiz neler yapiyor
Koca övmeyi benden öğreneceksiniz.Şener Şen'in namuslu filmindeki replik geldi aklıma
"Hem fakir,hem şeyi büyük"
Yok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,