Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tahin benim evdeki fakire de bakıyorlar, kaynanam çok kızıyor bana nasıl rahatsın yakında yanından alacaklar ruhun duymayacak diye fkfjfj, mesele fakirken kendine baktırabilmekte, zengine herkes bakar. Deniz kestanesine de benzesen olur yani. Ben suratsızım pek bakanım yok. 🎃
Şener Şen'in namuslu filmindeki replik geldi aklıma
"Hem fakir,hem şeyi büyük" 🤣

Aman göndermeyin hatta hangisine gidecekse söyleyin de bilelim gitmeyelim, sizin zihniyetinizde birisiyle evlenen adamlar salonda kendini belli ediyor zaten; alın kocanızı yerler falan, herkes kapmak için bekliyor zaten(!)

Zihniyetlere bak, tanımlamalara bak, yorumlara şok oldum; dom*lmakmış(!) Terbiyenizi takınsanız keşke.

Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Gönderin gitsin ya pislik yapan insan evede kitlesen yapar

Yaa burda gönderme yok şöyle yok böyle diyen birçok kişi var niye herkes bana sardı ya

Bekarım gitmiyorum plaja ailemde gitmez
Annem babam tutucudur abimlerde gitmez gidiyosada bizim haberimiz yok
Yanlış biseymi var?
Hayır yanlış değil herkesin bi görüşü vardır muhafazakar insanlar dikkat ederse hayat bütününde her şeye dikkat eder. Fakat bazi insanlar plaja tatile rahatlikla gidip diğer seylerde "kadın" var diye kısıtlamaya gidiyor buda aşırı anlamsiz. Din hassasiyetinden çok kompleks yapmak oluyor. Siz haremlik selamlık yaşıyorsanız spor salonuna karşı olmanız olağan

Hassasiyeti olmayan adamla evlenmem hadi evlendim diyelim gidemez erkek spor salonlari varken karışık tercih ediyorsa altından mutlaka birşeyler ararım asla güvenmem
Genel olarakta babama bile güvenmem zaten hiç yapmaz dediklerimiz neler yapiyor
Sadece erkeklerin gittiği spor salonunu tercih etmesi kuşkulandırmaz sizi yani? Biseksüellik diye bir şey var ki maazallah, aldatma niyetinde olan cinsiyet, ırk hatta cins bile ayırmaz. Damacanaya bile hâllenir! O yüzden tavsiyem, spor salonunu değil “eşinizi” iyi seçin!

Yok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,

185 boyunda, eli yuzu temiz, normal kilosunda fit bi kocam var kimse de moron gibi bakmiyor.
Sizin kocaniz dunyanin en iyi modeli filan mi secildi? 😄 Nasil bir sey bu boyle hepte asiiirriiii kiskanclarin kocalarina bakiliyor sadece NEDENSE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X