- Konu Sahibi cemrenaz06
ya bende bu günlerde sanki boğuluyorum yaa bir türlü çözemediğim sorunum var ben çok yeteneksiz bir kadınım sanırım bazı kadınlar tanıyorum eşlerini istedikleri gibi yönlendiriyo ben çokmu yeteneksizim eksikliğim nerde acaba nerde yanlış yapıyorum..1,5 yıl oldu evleneli bir tane de bebeğim var ama eşim hala bir aile sorumluluğunu alamadı maddi yönden mavi yönden bi sıkıntımız yok ama maddiyat da çok önemli olduğu için ben herşeyden vazgeçmek üzereyim yaa ne yapsam olmadı ne yapıyo nasıl bukadar vurdumduymaz oluyo anlayamıyorum ya her ay maaş zamanı bi türlü maaşı alıp eve al ben maaş aldım diye getirdiğini görmedim elde avuçda ne varsa gitti borçlar dağ gibi yığıldı ve bana geçen ay söz vermişti artık maaşı alınca sana vercem ne yaparsan yap diye ama yine aynı küçük değil ki 36 yaşında sanmıyorum düzelsin umutlarım kırılmak üzere ya ne yapmalıyım arkadaşlar annesiyle konuştum oda dedi kızım bende hiöç oğlumdan maaş görmedim dedi. ama olmazki yaa ben herşeyi birlikde gögüslemeyeceksem neden evlendim niye birlikdeyiz 1 haftadır yine tavır aldım aldım bukez kolay kolay bırakmıycam bu işin peşini ya düzelecek sorumluluklarını bilecek yada bu evlilik biter yaa inanamıyorum yaa çok zoruma gidiyo kızlar bir haftadır tavırlıyım suçunu biliyo sormuyo pes etmekde istemiyorum hemen yola getirmek dize getirmek istiyorum ama ne yapmam lazım yaa ne olur fikir verin yıkmak bence kolaya kaçıştır ben zor olanı seçip onu dize getirmeye çalışacağımm
bu yolda bana yol gösterin önerilerinize ihtiyacım var eşimi çok seviyorum severek evlendimm birtane bebeğim var ona hiç kıyamam yani eşimi dize getirmem lazım yardım edin ha bu arada eşimin bir kadın kumar ve içki ile alakası yok sadce düşüncesizce para harcar kıyafetine düşkündür kısacası kötü bi alışkanlığı yok ondan eminim evden işe işden eve gelir benimle ve bebeğiyle çok ilgilidir ama tek sorunumuz bumaddiyatsenağlama
bu yolda bana yol gösterin önerilerinize ihtiyacım var eşimi çok seviyorum severek evlendimm birtane bebeğim var ona hiç kıyamam yani eşimi dize getirmem lazım yardım edin ha bu arada eşimin bir kadın kumar ve içki ile alakası yok sadce düşüncesizce para harcar kıyafetine düşkündür kısacası kötü bi alışkanlığı yok ondan eminim evden işe işden eve gelir benimle ve bebeğiyle çok ilgilidir ama tek sorunumuz bumaddiyatsenağlama