eşimi çok seviyorum ama artık yapamıycam bana bi akıl verin:8

Allah sabir versin. Sen ona anlatiyosun dogruyu ama anlamiyor. Boyleleri aileci oluyo keske evlenip kizlarin basini yakmasalar.
Kusurabakma ama anasinin babasinin akliyla hareket edenler kisilikleri oturmamis diyorum ben.
Eve bile gelmiyo yargilama falan nesin sen ev susu mu ayy biseyler derdimde neyse

parası yokmus ozman ondan goturememıs bı 30 mılyon kadr degerım yoktu babasına gelınce bulunuyor o paralar
benim esim düşük yapacak ben param yok diye hastaneye götürmeyecem.Vurup kırar o parayı bulur götürürdü adam dediğin
Ayrıca totosundan ayrılmadığı kardeşleri ve babasından isteyeymişya ifrit oldum

Esin cok serefsiz biri biliyorsun degil mi seni dikkate almiyor senin hice sayiyor sen bi can tasiyorsun hic umursamiyor bile yemisim onun erkekligini sokaktan elin kac kat yabancisi bir adami cevirsen ilgilenir hastaneye goturur ilgilenir ama senin o koca dedigin asagilik adam bakmamis bie yuru isine kizim o adamdan bir halt olmaz bosuna aglama.

Bunlara rağmen evliliğin devam ediyorsa seviyorsun demekki umarım düzelir ne diyeyim.Gercekten zor bir evlilik Allah yardımcınız olsun.Ama ailesiyle sıkı ilişkisi olan kişiler evliliğin ilk zamanları bocalayabiliyor.Evliliginiz oturdukca kocanizda degisebilir böyle orneklerde gördüm belkide zamana ihtiyaciniz vardır.

okuduklarımdan dolayı moralim bozuldu
ne kadar önemsiz ve değersiz bir kadınsın eşinin ve ailesinin gözünde. FARKINDA MISIN?

Sokakta tanımadığın serseriyi çevirsen seni hastaneye gotururdu eşinde şeref kırıntısı bile yok..erkek bile değil..boşanamıyorsan da sakın bu borca harca şeref yoksunu adama bir çocuk verme lütfen.çok uzuldum.

Gidecek bir ailen yok, mesleğin işinde yok, eşinede katlanamıyorsun labirent gibi konu.
Gidecek ailen yada en önemlisi işin olsaydı hayat böyle olmazdı işte.
Erken evlilikler ve erken gelen dertler.
Şunu diyebilirim yaşını bilmiyorum yaşam şartlarınıda ama hayatında yaşadığın yıllardan daha çok yıllar olabilir önünde.Bu yüzden o yılları bu şekilde heba etme ve hayatına yön ver.

öle düşündüğüm için bekiyorum zaten belki...

esım normalde mrhametli iyi bir ınsandır ama aılesı onu bastan cıkartıyor cıldırıyorum eve geldıgımnde dun gece 1 dı sabah 8de babası aradı yne gıttı esımın hayatı tehlıkede cunku borclularla hep bu muhatap oldugu ıcın ama bu tabıkıde haklı oldugunu gosstermez allah herkeze akıl vermıs dımı

Merhamet zor zamanda belli olur canim sana es olamamis ki bu hic ailesine kole olmus hep ve de olacagi yok anladigim kadariyla ailendende destek yok basinin caresine bak bi is bulmaya filan calis kurtar kendini bu genclik gelmiyor ki geri (

bu erkekler neden böyle siz 500 kerede konuşsanız düzelmez balık baştan kokar bu böyle mezara kadar devam eder bir insan 7 sinde ne ise 70'nde de odur onu değiştiremezsiniz.Ne demiş atalarımız can çıkar huy çıkmaz Allah yardımcınız olsun...

en acısıda bu zaten ben dusuk yaparken acı cekerken anası danası kardeslerının evınde balık yıyolardı bende geberıodum ertesı gun dusuk yaptımannesı gelmıs bana dıorkı ben bılıodum bısey olacagnı yuzun benzın gıtmıstı sararmıstı dıor dalga gecer gıbı nıe demedın serefsız o zaman kalk hastahaneye gıdlım dıe esım dedı annem 6tane dogurdu ona bı soralım dıe bısey olmaz dedı o deseydıkı kalkın gıdelım kanama ıyı bısey deıl dıe gıtmıstım aradan gecmıs 3 ay anası bana dıorkı hamılelıkte kanamamı olur gıdıcektın ozman parca kaldımı dıe goturmedıler cunku anası dedıkı parca kalsa duramaz agrıdan dedı smdıde bana dıorkı bı daha hamılekalacagn zman doktora gıt sende sorun var tedavını ol bununda gunahına gırme hepsınden nefret edıorum benım bu cektıgım aılesıyle dıp dıbe yasadıgım için 15 dk var aramızda

task ederım cnm amin

Aynen bunları kendisine söyleyeceksin hayatım. Tekrar bebek düşünmemekle iyi etmişsin. Bence biraz bekle. Düzelirse karar verirsin. Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. Nasipten ötesi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…