- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 33
-
- Konu Sahibi angels1991
aminn inşallah esşim bızı bıraktı babasını dusunuroldu bak saat 11 30 anasının evınde arıyorum nezman gelıcegım belırsız dıyorBence sisizn değil ama eşinizin ciddi ciddi akla ihtiyacı var... Allah akıl fikir versin...
Çok bencilce hani desen ki dükkanda iş vardı gelmedi ama annesinin evinde ne işi var bu saatlere kadar. Gelsin evinde otursunaminn inşallah esşim bızı bıraktı babasını dusunuroldu bak saat 11 30 anasının evınde arıyorum nezman gelıcegım belırsız dıyorsabahın 8ınde babası arıo hemen kosa kosa gıdıo dusunmuo bu kız evde tek basına napıo ne edıyo dıe
smdı mesaj attım yarım saat önce cıkıyordu cıkıcam brazdan benı yargılama ben cıkınca yazarım sana dedıÇok bencilce hani desen ki dükkanda iş vardı gelmedi ama annesinin evinde ne işi var bu saatlere kadar. Gelsin evinde otursun
kusura bakma aglarken bu kadar oluyorYa ne olur harfler parayla mı?
Senin eşin daha baba falan olamaz, ha bu durumda boşanılmaz belki ama çocuk hiç yapılmaz...
sagolun neler yaptımda duzelmedı agladım knustum kotuyum dedım yok yok yokDünyayı o kurtaracak çünkü.
Kendince kahraman Ailesindekiler için enayi haberi yok.. Her evde var böyle bir fedai sanırım..
Allah yardımcınız olsun.. Artık yapamıyorum ayrılmak istiyorum de açık açık belki kendini düzeltir yazık valla size.
annemı soleme bele annem hıc umursamıyor yasadıklarımı bılıyor bırak gel bıle demedı ısın o boyutu var bıde aılemede gıtmek ıstemıorumÇocuk falan yapmayın sakın. Çocuk evliliğimizi kurtarır diyerek hiç yapmayın.
Önünüz, geleceğiniz belli değil daha. O borcu ödeyecek mi dükkan satışı? Sonra ne iş yapacaklar? Sorumsuz baba ve kardeşlerinden kurtulabilecek mi? Yaşınız da gençtir, adımınızı dikkatli atın. Ben olsam anneme danışırdım.
cocuk ıstemedıgımı belırttım kendısıne surat yapıyor aklında baska bıseymı var dıyor ordada sorun yasıyorumkolay kolay bi evlilige bosan denilmez
ama çocuk sakin yapma ...
umarım düzelir, ne diyeyim ...smdı mesaj attım yarım saat önce cıkıyordu cıkıcam brazdan benı yargılama ben cıkınca yazarım sana dedı
inşallahhumarım düzelir, ne diyeyim ...
bende böyle düşünüyorum ama bu seferde absıyle kız arkadesını alıp ufak bı yer acmayı planlıomus beyfendıO zaman çocuk meselesi kesin rafa kaldırılmalı bir süre. Şu dükkan bir satılsın, ortalık süt limana bir dönsün, eşiniz hangi yolda ilerliyor, nasıl davranıyor bakar; ona göre adım atarsınız. Allah yardımcınız olsun, zor.
Ağlama bence sen düşük yaparken oralı olmayan birisi için gözyaşlarına yazık..kusura bakma aglarken bu kadar oluyor
parası yokmus ozman ondan goturememıs bı 30 mılyon kadr degerım yoktu babasına gelınce bulunuyor o paralarAğlama bence sen düşük yaparken oralı olmayan birisi için gözyaşlarına yazık..
Bu hep böyle olcak . sen ölsende onlar hep önce olcak .... Ya kabullenceksin yada ....parası yokmus ozman ondan goturememıs bı 30 mılyon kadr degerım yoktu babasına gelınce bulunuyor o paralar