• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çok kıskanıyorum

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
merhaba benimde bir kac sorunum var birincisi esimi ailesinden kadin olsun kim olursa olsun kiskaniyorum kotu seyler dusunuyorum kimseyle paylasamiyorum ve bu bize cidden yipratiyor aniden bir trip yapiyorum 2dakika sonra sacmalamisim diyorum normalmi bu.birde temizlik takintisi gunluk heryeri siliyorum icim o ilaclardan bitti galiba tuvalete biri girdimmi beynime kan sicriyor veya banyo veya yatagin ustune pis kiyafet koyuldumu butun ev kirlenmis gibi geliyor bana sinir tepeme geliyor ve bagrip cagriyorum ayni sekilde sonradan naptin reyhan diyorum bir zaman once piskologa gittim hollandada yasiyorum bana ev odevinden baska bise vermediler hicte ise yaramadi simdiden sagolun

bencede belirttiğin üzere arkadaşım bunlar psikolojik sorunlar bence psikolojik destek alman lazım bende evliyim eşimi kıskanmıyor değilim ama normal düzeyde bazen. temizlik konusuna gelincede bundan 3 4 ay öncesine kadar bendede bazı takıntılar vardı hergün toz al ev sil süpür ama yine peşinden aynı yine toz yine toz bu temizlik mevzusu yüzünden inan hayattan kopmuştum bir yere gidicem ev temiz değil temizleyip çıkayım derdim bundan sebep çok şeyden geri kaldım sanki birisi ani evime geldiğinde evimi dağınık görmesin psikolojisi fakat sonra bunu yendim şimdi çok daha iyiyim gideceğim yere gidiyorum işte bile çalışamadım evi ihmal ediyorum diye ama artık aklımı başıma aldım tooozzz uğruna eve kapanmıcam sanada tavsiye ederim....

bencede belirttiğin üzere arkadaşım bunlar psikolojik sorunlar bence psikolojik destek alman lazım bende evliyim eşimi kıskanmıyor değilim ama normal düzeyde bazen. temizlik konusuna gelincede bundan 3 4 ay öncesine kadar bendede bazı takıntılar vardı hergün toz al ev sil süpür ama yine peşinden aynı yine toz yine toz bu temizlik mevzusu yüzünden inan hayattan kopmuştum bir yere gidicem ev temiz değil temizleyip çıkayım derdim bundan sebep çok şeyden geri kaldım sanki birisi ani evime geldiğinde evimi dağınık görmesin psikolojisi fakat sonra bunu yendim şimdi çok daha iyiyim gideceğim yere gidiyorum işte bile çalışamadım evi ihmal ediyorum diye ama artık aklımı başıma aldım tooozzz uğruna eve kapanmıcam sanada tavsiye ederim....

destek almastim ama hollandalidan pek ise yaramadi ben cok cektim hangi birini anlatimki gercekten 7yasindaki kiz kardesim epilepsie hastasi hasta demek istemiyorum ama bir gece benie yatti ve gecirdi ben daha onceden ne duydum ne bise hortlaga dondum gozumun onunde ne oldugunu bilmiyorum oteki kardesimde naptin demisti oldurdunmu agzi gozu yuzu oynuyorduu ona kurban olurum ben ya ablasinin kuzusu,o gunden sonra hayatim iyice kaydi uc harflileri hissettim gece yatamiyordum nisanliydim ilk evlilikte bir kac ay evli kaldim dovuyordu beni son damlada babam dovdu o hayvani bir sene zorla ayrildi kopek zaten kabustu evlilik degil ilk ve son askim benim kocam onu tanidim butun sorunlarin ustesinden geldim bogazim dugumleniyordu olmuyor daha gece yatmadan duami okuyorum rahat uyuyorum ama evlenince yanlizdik hatta beraberken ailesine dedi dul oldugum icin dislandim ama her ulkeden gelinleri var belkide kimseyi tanimadigim icin kiskaniyorum.temizlik konusunda kizkardesim bizde yattimi sana daha gelmicem diyor titiz hastasi birazdan yine napiyim ya alismisim

baska bir doktora git ama mutlaka git..gecmiste yasadiklarin acisi belki de farkinda olmadan simdi cikiyordur..bol bol da dua oku yatarken ve kalktiginda.

gerçekten senin işlerin baya karışıkmış arkadaşım allah yardımcın olsun

bu daha 4te biri degil de herseyden kotusude herseyden benim suclanmam ta anaokuldan berri butun sinif beni sevmezdi hic birsey yapmadigim halde dislanidim cillerim vardi bana gulerlerdi her gun aglayarak eve giderdim baska okul diye 7 yasinda miydim neydim cok kotuydu birseye uzuldummu simdi herseyi tekrar yasiyorum sanki ama su anki halim cok sinirliyim sagligimi dusunmeden aglarim bagiririm sonra sakinlestimmi kendime sasiriyorum bazen birde temizlik hastasiyim evim tertemiz her gun ayni is icim disim chlor olduu cof oldu

baska bir doktora git ama mutlaka git..gecmiste yasadiklarin acisi belki de farkinda olmadan simdi cikiyordur..bol bol da dua oku yatarken ve kalktiginda.

gitmekte istemiyorum cunku bende sinirsel oluyor esimin yaninda bi kadin goriyim cildiriyorum ki esimde cok kiskanctir ben biraz abartiyorum elimde degil duada ediyorum yatmadan allaha ibadet etsem belki gecerde cok tembellim

Back