Arada gecen konulari bilmeden ne guzelde yorumlar yaziliyor degil mi..Benim annem esime surekli laf etse evlenirken esyalarimizi begenirken annemle birlikte begenmedik die beni evlatliktan reddetse esim istedigi damatligi aldi die dugune gelmicem dese ailesine hacca gitmemisler die laf soylese tum bunlar yetmezmis gibi cocugunun dogmasina 2 ay kala kizim seninle evlenirken gönlum yoktu hala da yok dese o gunku tartismanin uzerine aniden erken dogum olsa cocugu kuvezde kalsa 1 ay annesinin sutu oldugu halde ememese erken dogdu die evin icinde bu konular yuzunden tartisma ciksa esimde aaa torun hakki die gonderirdi dgl mi bnm cocugumu..? Babanne olmadan once bi insan anne olmali ki oglunun yuvasini benligi egosi ugruna yikmamamali..Esimde bi gun demisti ki ben annemi dinleseydm once sana soverdm snra doverdm snrada babanin evine yollardm..
Ben bu kadin yuzunden dogmamis cocugumla babamin evinde 25 yasnda dul kalmayi bile goze aldm sirf benden uxak dursun die..merak etmissinzdr nir bu kadin sizi istemiyor die..Baska bi kiz begenmis esime esimde hic sormadan evlenecegim kiz dems bnm icin, evlenebilirmiyim dememis.. bu yuzdende hala bende gonlu yokmus bunu yuzume soylde 7 aylik hamileyken..Lutfen insanlari yargilarken sadece bi dusunun bu kdr katiysa bisey olmustr ki diyebilin azicik empati..