Esimi boğmak istiyorum.

sizin gitmediginuz yere evladinizin gitmesine musaade etmeseydiniz keske...ayrica her daim esinizin yaninda olmak.varken neden kendinizi aileden saymayip tek kaliyorsunuz ki... tesbihte hata olmaz dis kapinin mandali gibi....[/QUOT

damat ile kayınvalidesi kavga edince o zamanda gelin hanım çocuğunu götürmemesi gerekiyor öyle değil mi . beyin evladının olmadığı yerde çocuğun işi yok sizin mantıkla.
ama yok ya o bayanlara ters. boşanır yine götürürsünüz. çok adilsiniz çünkü

Bnde esimin ailesiyle gorusmuyorm daha dogrusu annesiyle..Tabi bu durumda herkesle aram acildi..Ama asla cocugumu göndermem..Benm olmadigim yerde cocugumun ne isi olur

Bnde esimin ailesiyle gorusmuyorm daha dogrusu annesiyle..Tabi bu durumda herkesle aram acildi..Ama asla cocugumu göndermem..Benm olmadigim yerde cocugumun ne isi olur

o sadece sizin çocuğunuz değil. yukarıda bir bayana da yazdım aynisını.damat ile kayınvalidesi kavga edince o zamanda gelin hanım çocuğunu götürmemesi gerekiyor öyle değil mi . beyin evladının olmadığı yerde çocuğun işi yok sizin mantıkla.

o sadece sizin çocuğunuz değil. yukarıda bir bayana da yazdım aynisını.damat ile kayınvalidesi kavga edince o zamanda gelin hanım çocuğunu götürmemesi gerekiyor öyle değil mi . beyin evladının olmadığı yerde çocuğun işi yok sizin mantıkla.
Arada gecen konulari bilmeden ne guzelde yorumlar yaziliyor degil mi..Benim annem esime surekli laf etse evlenirken esyalarimizi begenirken annemle birlikte begenmedik die beni evlatliktan reddetse esim istedigi damatligi aldi die dugune gelmicem dese ailesine hacca gitmemisler die laf soylese tum bunlar yetmezmis gibi cocugunun dogmasina 2 ay kala kizim seninle evlenirken gönlum yoktu hala da yok dese o gunku tartismanin uzerine aniden erken dogum olsa cocugu kuvezde kalsa 1 ay annesinin sutu oldugu halde ememese erken dogdu die evin icinde bu konular yuzunden tartisma ciksa esimde aaa torun hakki die gonderirdi dgl mi bnm cocugumu..? Babanne olmadan once bi insan anne olmali ki oglunun yuvasini benligi egosi ugruna yikmamamali..Esimde bi gun demisti ki ben annemi dinleseydm once sana soverdm snra doverdm snrada babanin evine yollardm..
Ben bu kadin yuzunden dogmamis cocugumla babamin evinde 25 yasnda dul kalmayi bile goze aldm sirf benden uxak dursun die..merak etmissinzdr nir bu kadin sizi istemiyor die..Baska bi kiz begenmis esime esimde hic sormadan evlenecegim kiz dems bnm icin, evlenebilirmiyim dememis.. bu yuzdende hala bende gonlu yokmus bunu yuzume soylde 7 aylik hamileyken..Lutfen insanlari yargilarken sadece bi dusunun bu kdr katiysa bisey olmustr ki diyebilin azicik empati..

Arada gecen konulari bilmeden ne guzelde yorumlar yaziliyor degil mi..Benim annem esime surekli laf etse evlenirken esyalarimizi begenirken annemle birlikte begenmedik die beni evlatliktan reddetse esim istedigi damatligi aldi die dugune gelmicem dese ailesine hacca gitmemisler die laf soylese tum bunlar yetmezmis gibi cocugunun dogmasina 2 ay kala kizim seninle evlenirken gönlum yoktu hala da yok dese o gunku tartismanin uzerine aniden erken dogum olsa cocugu kuvezde kalsa 1 ay annesinin sutu oldugu halde ememese erken dogdu die evin icinde bu konular yuzunden tartisma ciksa esimde aaa torun hakki die gonderirdi dgl mi bnm cocugumu..? Babanne olmadan once bi insan anne olmali ki oglunun yuvasini benligi egosi ugruna yikmamamali..Esimde bi gun demisti ki ben annemi dinleseydm once sana soverdm snra doverdm snrada babanin evine yollardm..
Ben bu kadin yuzunden dogmamis cocugumla babamin evinde 25 yasnda dul kalmayi bile goze aldm sirf benden uxak dursun die..merak etmissinzdr nir bu kadin sizi istemiyor die..Baska bi kiz begenmis esime esimde hic sormadan evlenecegim kiz dems bnm icin, evlenebilirmiyim dememis.. bu yuzdende hala bende gonlu yokmus bunu yuzume soylde 7 aylik hamileyken..Lutfen insanlari yargilarken sadece bi dusunun bu kdr katiysa bisey olmustr ki diyebilin azicik empati..

sen bunları yaşadın diye karşı tarafa da söyleyemezsin götüremezsin diye . çünkü aralarında ne oldu bilmiyorusun. sırf burda böyle konuları okuyup kayınvalidesine düşman olan gelinler var.

Çok abartıyorsun. Aç bi film patlat bi mısır keyfini çıkar kafa dinle. Bazı erkekler eşinin görüşmek istemediğini bile bile zorla götürür. Ne güzel anlayışlı eşin.

sen bunları yaşadın diye karşı tarafa da söyleyemezsin götüremezsin diye . çünkü aralarında ne oldu bilmiyorusun. sırf burda böyle konuları okuyup kayınvalidesine düşman olan gelinler var.
Sizde ne oldugunu bilmeden ahkam kesenlerdensiniz ama :KK66: ben ii olsamda kotu olsamda kendi annemde dahil hic bi yere cocugumu gondermem ben varsam gider yanimda.. Ben yoksam gidemez..

Kizimla görüntülü konustum az önce. Çocuk beni görür görmez anne ben seni cok özledim diye ağlamaya başladı. O aglayinca ben de ağladım. Nasıl içim parçalandi anlatamam.

ben de olsam göndermem çocuğumu.
kocam kv nin evladı. pek kıymetli ki el kızı elinden aldı diye hasta olacak kadar bağlı.
benim evladım da benim gözümün nuru. görmek isteyen gelir görür.

bu arada benim eşim de ailesine gidince beni unutur. aramam ama mesaj atarım, cevap verir. yoksa kv bir ton laf sayıyormuş.

Eşim kizimla beraber ailesinin yanına başka bir memlekete gitti. Ben burda kimsem olmadığı için tek kaldım.Ailesi ile gorusmuyorum bir yıldır. Ben de gitmek istedim ama annesi hasta olduğu için beni goturmedi. Sebebi biz olmayacakmisiz. Daha onceki konumda var. Neyse gittiler ama ne bir arama sorma hicbiseyden yok. Bi eve yaklaşmak üzereyken çocuğa arttırmış biz varmak uzereyiz diye. Onun dışında hiç alamadılar. Benim aramamdan da rahatsız oluyor. Ailemin yanında rahat bırakmadı diye. O yüzden bende arayamadim. Bende mesaj cektim insan bir arar d sorar diye. Beni merak ettiğin önemsediğin için sağol dedim . Ama içim soğuması hala.. Ben burda tekim ya insan bir arama mi. Bi de arkadaşlar çocuktan ayrılmaya nasıl dayandiniz. Çok zor oluyor benim için. Gittiklerinde beri ağlıyorum.

Tartıştınız da o yüzden mi gitti? Yoksa annesi aman oğlum çok hastayım yetiş dedi de mi gitti? Anlayamadım :S Bi de kız kaç yaşında mesela o demedi mi annem de gelsin diye?

Ailesini girmeye gitti. Daha önceki yasadiklarimizdan dolayı annesinin hastaligini bahane etti beni goturmedi. Kızım da annem de gelsin demedi. Dört yaşında kızım. O da durumu kabullenmiş.

Ailesini girmeye gitti. Daha önceki yasadiklarimizdan dolayı annesinin hastaligini bahane etti beni goturmedi. Kızım da annem de gelsin demedi. Dört yaşında kızım. O da durumu kabullenmiş.
Bence öyle demeyin, 4 yaşındaki çocuk bilmez annesinin babaannesiyle ne yaşayıp yaşamadığını, yetişkin tartışmalarından anlamaz. Eğer çok sorun oluyorsa gitmemeniz iyi de olmuş denebilir aslında, ne bileyim istemediğiniz tartışmalar çıkmaz belki.. Önceki yaşadıklarınızı bilmiyorum açıkçası ondan böyle konuşuyorum.

Çocuklarını neden karı-koca tartışmalarına alet ediyorsunuz?
Tamam siz gitmediniz diye içiniz rahat değil ama onlarda çocuğun babaannesi -dedesi sonuçta. Bırakın da aile kavramından haberleri olsun.
Büyüyünce zaten kim ne olduğunu ayırt edebilirler. O zaman gidip-gitmeme tercihlerini yaparlar.
Ne siz doldurun çocuğunuzu ne de eşiniz.
Oraya gidip annem de annem diye tutturmasını salık vermek ne kadar doğru?

Büyüklerin kirli dünyasına alet etmeyin lütfen çocuklarınızı. Bırakın çocukluğunu yaşasın dede-nene-amca yanında eğlensin biraz.
Sonuçta eşiniz de babası. Güvenmişsiniz ki zamanında ondan çocuk sahibi olmuşsunuz. Çocuğunuzu rezil rüsva etmez.

X