Esimi boğmak istiyorum.

cocugu gondermemek ne ya!boyle dusunenler cok yanlis dusunuyor.
babaanneden torun mu saklanir.kv gelin gelmesin dememis ki!esin densizligi

Bence eşiniz anneyle siz arasında kalmamak için bu bahaneyi bulmuş ayrıca eşiniz hastaya gidiyo o hengamede bişey olsa eşinizin yanında destek olucak kimse yok çocuk ortada muhakkak anneye ihtiyaç var

Adam götürmek istemedi. Annesinin hastalığıni bahane etti. Hastalığı da tansiyonu yükselip iniyor. Hadi gitti insan bir merak etmez mi arayıp sormaz mi?
Arayip anasını rahatsız mi etsin di mi. Bu kocalar olmasa aileleri de o kadar sorun cikaramayacak suç boylelerinde

Vallah ben cocugumu yollamazdim ... :KK14: Bence sizde birdaha kesinlikle yollamayiN. Böylece kv'ye size iyi davranmak zorunda oldugunu gösterirsiniz.

Sizin araniz bozuk olabilir ama annesidir adam gider kizini da yaninda goturur yani.Variyoruz diye haber de vermisler bence siz yalniz kalinca kafanizda kurup duruyorsunuz ama yapmayin kendinizi oyalayin.He kizinizi merak edersiniz normal tabi onunla görüşün ama kocaniza bosuna kapris yapmayin cunku adam annesi ve kardesleriyle uzun zaman sonra bulusmus erkeklerin yuzde doksani bu durumda esini ikinci plana atar kabullenin...

Belliki gittigin zaman rahat durmayacaksin çeneni kapatmican adam da ne yapsın zor durumda kalmamak için goturmuyo seni. Hem bi rahat bırak dakika başı arayip sana rapor mu verecek. Annesiyle kardesiyle özlem gidersin biraz da onlara zaman ayirsin neden hemen kıskançlık krizlerine giriyorsunki...

Unutmustur insanlik hali ben yurtta kaldigim zamanlar ders calisirken falan unutuyorum ailemi aramayi dusunun.Heleki onlar hasta ziyaretine gitmisler yani.Bende babamla ikimiz tek memlekete gitmistik annem aradiginda ben gorusuyordum bizde varmaya yakin aradik bide donecegimiz gun gorustuk arada arayip soruyodu annem beni

sizin gitmediginuz yere evladinizin gitmesine musaade etmeseydiniz keske...ayrica her daim esinizin yaninda olmak.varken neden kendinizi aileden saymayip tek kaliyorsunuz ki... tesbihte hata olmaz dis kapinin mandali gibi....

Sizin aranız iyi değilmiş zaten niye gitmek istiyorsun , kocan gitmiş ışte tatsızlık olmasın diye , kızını da tabiki götürmüş , ev sadece anne ebeveyn değildir anne babanın sorumluluğu altındadır evlat .
Sürekli arama , mesajlaşmanın mantığını hiç anlamıyorum.

Eşim kizimla beraber ailesinin yanına başka bir memlekete gitti. Ben burda kimsem olmadığı için tek kaldım.Ailesi ile gorusmuyorum bir yıldır. Ben de gitmek istedim ama annesi hasta olduğu için beni goturmedi. Sebebi biz olmayacakmisiz. Daha onceki konumda var. Neyse gittiler ama ne bir arama sorma hicbiseyden yok. Bi eve yaklaşmak üzereyken çocuğa arttırmış biz varmak uzereyiz diye. Onun dışında hiç alamadılar. Benim aramamdan da rahatsız oluyor. Ailemin yanında rahat bırakmadı diye. O yüzden bende arayamadim. Bende mesaj cektim insan bir arar d sorar diye. Beni merak ettiğin önemsediğin için sağol dedim. Ama içim soğuması hala.. Ben burda tekim ya insan bir arama mi.

Eşimin ailesi ile 2 yıl görüşmedim.. o hep kizimizi aldı gitti evlerine.. neticede torunları.. tabiki götürecek.. tabi benim durum farklı hiç arada bırakmadım eşimi, ailesine olan soguklugumu ona yansitmadim..
Ama be canım; seninki de bir kere olsun aramamis sormamış.. nasıl iş anlamadım..
Ben olsam onlar eve gelmeden, kendi ailemin yanına giderdim.. evde bir not ve masanın köşesine telefonumu birakirdim.. ne de olsa merak etmiyorsun, telefon taşımanın bir anlamı yok diyerek..

Annem hatırlar beraber gidemeyiz ama kızımızı götürürüm, tuhaf.. Saçmalamış.
Boğmak istemekte haklısınız .

Kızınız gitmiş. Aramak en doğal hakkınız.. Arayın çekinmeden.

Aaa ne saçma! Benim gelmemin istenmediği yere çocuğumu da göndermem! Ben nereye çocuğum oraya!:KK12: Böyle gitmeyerek, uzak durarak işler hallolmaz, eşiniz size gelme diyeceğine kolunuzdan tutup götürmesi lazımdı bence :KK35:

Anlıyorum seni çok sinir bozucu.bence baska seylere odaklan hiç arama engel ol, arasın acma.acınca tripde yapma gayet sıcak davran o rahat edemesin duramasın orda hemen gelsin içi içini yesin.kavga eder. Ara ara dersen daha havalanır.

X