- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
arkadaşım annesiyle kendini kıyaslamaktan vazgeçtiğin an inan rahatlarsın.
yoksa sürekli annene böyle bana böyle yaptın diye savaşacaksın.
Su yorumdan sonrasini okuyamadim.
beni benden aldin ada
kayınpederiniz yaşamıyor mu?Neden kendimi annesiyle kıyaslayayım? madem bu kadar üzüleceğini düşünüyordu benim hayatımdan ne istedi de evlendi benimle. Şimdi de yeni planları arasında annesini yanımıza almak var
Son paragrafa kadar size hak vermistimde..siz yokken one oturmasinda ne mahsur var?
Siz iyimisiniz.....annesi o ya annesi...
Bencil olmayin bu kadar
Neden kendimi annesiyle kıyaslayayım? madem bu kadar üzüleceğini düşünüyordu benim hayatımdan ne istedi de evlendi benimle. Şimdi de yeni planları arasında annesini yanımıza almak var
kayınpederiniz yaşamıyor mu?
kabul etmeyin derim tümüyle huzursuz olursunuz..
bu çok iyiydiBak gerçekten şaka yapmıyorum sizle birlikte olmak istediğinde Annen duyar üzülür diyin arkanızı dönün uyuyun o zaman belki dankkk eder eşinize ...
o ev sizin ortak kullanım alanınız bir tek onun istekleriyle olamayacağını anlaması şart.Maalesef kp vefat etmiş seneler önce. Şimdi kızıyla kendi evlerinde yaşıyorlar. Kızı seneye evlenince annesini direkt bize alacakmış. Yakında ev tutalım dedim kabul etmedi.Kafamı salladım sen ne düşünürsen düşün ben istedikten sonra dedi..
Şimdi anlayabildin mi beni..
beraber oturma fikrini kvaliden bile kabul etmez bence. eder gibi olursa güzel bir sekilde anne yanımızdan ev tutalım birarada seni incitmekten tadımızın kaçmasından korkarım diye bertaraf et
annesine düşkün adamlar hanım kıymetide bilir, uzun vadede güzel geri dönüşler alırsın eminim. bence eşin iyi yetişmiş, saygılı bir beyefendi. annesi yalnızlığından şikayetci ise sizde senin ailenle çok vakit geciriyorsanız o üzülmesin diye böyle davranıyodur. birbirinizi bunaltmayın olurmu? bence 3 ünüzde çok düzgün insanlarsınız. çokkk küçük sorunlar bunlar
Maalesef kp vefat etmiş seneler önce. Şimdi kızıyla kendi evlerinde yaşıyorlar. Kızı seneye evlenince annesini direkt bize alacakmış. Yakında ev tutalım dedim kabul etmedi.Kafamı salladım sen ne düşünürsen düşün ben istedikten sonra dedi..
önceden bahsetmiş miydi böyle bişeyden?Maalesef kp vefat etmiş seneler önce. Şimdi kızıyla kendi evlerinde yaşıyorlar. Kızı seneye evlenince annesini direkt bize alacakmış. Yakında ev tutalım dedim kabul etmedi.Kafamı salladım sen ne düşünürsen düşün ben istedikten sonra dedi..
benim rahmetli kayınvalide kayınpeder hep önde otururdu:)inşallah bizim oğullarımızda böyle olurne var bunda otursun
kv deni bu kadar kıskanacak ne var eşinin annesi kaç yaşında kadın
Akşam annesine dert mi yansam acaba? böyle böyle yapıyor kendimi önemsiz hissediyorum falan.koca bu kafadayken olmaz dediği