Eşimi boğmak istiyorum :(

arkadaşım annesiyle kendini kıyaslamaktan vazgeçtiğin an inan rahatlarsın.
yoksa sürekli annene böyle bana böyle yaptın diye savaşacaksın.

Neden kendimi annesiyle kıyaslayayım? madem bu kadar üzüleceğini düşünüyordu benim hayatımdan ne istedi de evlendi benimle. Şimdi de yeni planları arasında annesini yanımıza almak var

Neden kendimi annesiyle kıyaslayayım? madem bu kadar üzüleceğini düşünüyordu benim hayatımdan ne istedi de evlendi benimle. Şimdi de yeni planları arasında annesini yanımıza almak var
kayınpederiniz yaşamıyor mu?
kabul etmeyin derim tümüyle huzursuz olursunuz..

Son paragrafa kadar size hak vermistimde..siz yokken one oturmasinda ne mahsur var?
Siz iyimisiniz.....annesi o ya annesi...
Bencil olmayin bu kadar

YA ARKADAŞIM ÖNE OTURSUN İSTERSE CAMIN ÖNÜNE OTURSUN MESELA O DEĞİL. EŞİMİN MERDİVENLERDEN İNERKEN BUNU GİZLİ GİZLİ SÖYLEMESİ. BEN ZATEN KADINA ÖN TARAFI HER ZAMAN AYIRIYORUM

seni iyice sebastiyan yapmaya niyetli.dengeli bir insan olsun da öyle alsın anasını.inanın siz vicdanınızı rahat tutun ve direnin

kayınpederiniz yaşamıyor mu?
kabul etmeyin derim tümüyle huzursuz olursunuz..

Maalesef kp vefat etmiş seneler önce. Şimdi kızıyla kendi evlerinde yaşıyorlar. Kızı seneye evlenince annesini direkt bize alacakmış. Yakında ev tutalım dedim kabul etmedi.Kafamı salladım sen ne düşünürsen düşün ben istedikten sonra dedi..
Şimdi anlayabildin mi beni..

o ev sizin ortak kullanım alanınız bir tek onun istekleriyle olamayacağını anlaması şart.

annesine düşkün adamlar hanım kıymetide bilir, uzun vadede güzel geri dönüşler alırsın eminim. bence eşin iyi yetişmiş, saygılı bir beyefendi. annesi yalnızlığından şikayetci ise sizde senin ailenle çok vakit geciriyorsanız o üzülmesin diye böyle davranıyodur. birbirinizi bunaltmayın olurmu? bence 3 ünüzde çok düzgün insanlarsınız. çokkk küçük sorunlar bunlar

beraber oturma fikrini kvaliden bile kabul etmez bence. eder gibi olursa güzel bir sekilde anne yanımızdan ev tutalım birarada seni incitmekten tadımızın kaçmasından korkarım diye bertaraf et

erkeklerin çoğunun yaptığı hareketler malesef..bunun önüne geçemezsin 5 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum..kendini mutlu etmenin yolunu ara..amann arabanın arkasıda gidiyor falan gibi...takma hiç kafana..

beraber oturma fikrini kvaliden bile kabul etmez bence. eder gibi olursa güzel bir sekilde anne yanımızdan ev tutalım birarada seni incitmekten tadımızın kaçmasından korkarım diye bertaraf et

çok iyi niyetlisiniz

Ablacım(benden büyük olduğunu tahmin ediyorum)
Kendi ailemle çok sık görüşemiyorum, bize uzaklar. Kv 30 dk mesafede 2-3 akşamda bir evine gideriz. Ama eşime göre bu yetmiyor, artık son olayı da kv yanımıza alması olacak. Kendimi değerli hissedemiyorum. Kendime kızıyorum, eşime ses çıkarmıyorum ki huzurumuz bozulmasın diye. Ama benim psikolojim bozuldu artık. Bu yaşımda ben bunları yaşamaya gücümün olmadığını hissediyorum.

koca bu kafadayken olmaz dediği

önceden bahsetmiş miydi böyle bişeyden?
annemi yanımıza alırız v.s. v.s.

en vurucu şöyle yap bigün otururken annesine pat diye söyle
"anne x biyere giderken senden köşe bucak saklattırıyor.. sizin ailede böyle şeyler söylemek günah mı?
senin üzüleceğini söylüyor da neden üzüleceksin anlamadım" de
gör ondan sonra eşini

bu arada onun istemesiyle olmaz ortak hayat paylaşıyorsunuz öyle söyle ona

Esinizle konusun annesine ev tutsun yakindan sizinde tabi huzurunuz bozulmasin. Ama tek kalamayacak kadar rahatsiz ise bakmalisiniz Allah rizasi icin esiniz icin. Yarin kimin nasil ele dusecegi belli olmaz. Belli mi esiniz annesinin uzulmesini istemiyor. Arada kalmis seninde uzulmeni istemiyor. Bence inatlasmayin tatli dille konusup. Huzursuzlugunuzu belirtin. Annesi de varsib one otursun yasli hasta kadin belliki annesini mutlu olmasini istiyor. Sabredin evet zor biliyorum ama hayat bu iste

Sizin gezdiğinize niye üzülsün ki ayrıca eşin otur demesine rağmen gaza gelmemesi çok zarif bence

bazen gıcık olacağın yoksa bile erkekler yüzünden gıcık oluyorsun kv ye bu da sanırım öyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…