- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
gıcık olmak yerine anlamaya çalış.Konu koltuk değil ki canım. Yani bunu gizli gizli söylemesi mesela. Ben o kadar anlayışsız mıyım ki zaten o demese ben teklif ediyorum. Yaptığı olaya gıcığım ben
kırgınlığım sinire dönüşüyor artık..sizi o kadar çok ikinci plana atmış ki koltuk meselesine kırılmanız çok normal!!!!!!!!!!
bir eşin her hareketinde annesini el üstünde tutması, karısı varken çok hatalı
siz de kendi annenize bunu yapın kendisi varken
biz ailemizle evlenmedik
gıcık olmak yerine anlamaya çalış.
annesi sonuçta.
sen nasıl ki kendi annen geldiğin de el üstün de tutmayı istersen eşinde öyle davranıyordur.
Dediğin doğru gerçekten fazlasıyla takıyorum kafama. Fakat bu duruma beni sürükleyen de sevgili eşimdir.
arkadaşım annesiyle kendini kıyaslamaktan vazgeçtiğin an inan rahatlarsın.Hadi bize geldi el üstünde tutmaya çalışıyor. Peki Kv gittiğimde de mi? ben ne zaman el üstünde tutulacağım? Annesi üzülmesin, duymasın? ee peki karının duyguları
gıcık olmak yerine anlamaya çalış.
annesi sonuçta.
sen nasıl ki kendi annen geldiğin de el üstün de tutmayı istersen eşinde öyle davranıyordur.
seker gibi kayinvalide
ama sizin gezmelerinize neden üzülür onu anlayamadim
esinize sordunuz mu ?
bizim mesela annemlerin evinde karsi komsumuz bir ablam vardi
kayinvalide ve görümceleri üst katta oturuyordu
bu ablamin esi gittikleri yerlere gizli götürürdü esini
cok ilginc degil mi
gizli gizli sigara icerlerdi
ailesi görmesin diye
adam karisini evlilik yildönmünde otele götürdü geceyi orda gecirmek icin
ne yalan söyleyeceklerini bilemediler
sizinkini bilmemde bu bence normal degil
ayy benimki de aynı .ailesini görünce bi haller oluyor.
eşinin yaptığı elbette dengesizlik lakin kayınvalidesinin yanında surat asması uygun değil.yaptığı şey dengesizlik annesi neden geziyorlar diye uzulecekmiş? eger uzuluyorsa karıyı boşasın onunla gezsin dursun.
eşinin yaptığı elbette dengesizlik lakin kayınvalidesinin yanında surat asması uygun değil.
kadın zaten rahatsızlığı için gelmiş elbet geri dönecek.
bend eilk evlendiğimde eşim yaptı sonra o değişince ben dahaaaaa uzak oldum bu sefer kendi peşimde aşkım bişey mi oldu ne oldu demeye başladıııııevet dogru bir haller oluyor şekil değiştiriyor adam resmen.hatta ben çok kere çektim kenara sordum ne oluyor diye
Su yorumdan sonrasini okuyamadim.eşiniz sizinle birlikte olmak istediğinde aaa olmaaazzz annen duyar üzülür diyip arkanızı dönün uyuyun....
bend eilk evlendiğimde eşim yaptı sonra o değişince ben dahaaaaa uzak oldum bu sefer kendi peşimde aşkım bişey mi oldu ne oldu demeye başladııııı)
seker gibi kayinvalide
ama sizin gezmelerinize neden üzülür onu anlayamadim
esinize sordunuz mu ?
bizim mesela annemlerin evinde karsi komsumuz bir ablam vardi
kayinvalide ve görümceleri üst katta oturuyordu
bu ablamin esi gittikleri yerlere gizli götürürdü esini
cok ilginc degil mi
gizli gizli sigara icerlerdi
ailesi görmesin diye
adam karisini evlilik yildönmünde otele götürdü geceyi orda gecirmek icin
ne yalan söyleyeceklerini bilemediler
sizinkini bilmemde bu bence normal degil
erkeklerin tümün de var bu durum ama..surat astırmasın.kadın yine surat asmakla kalmış.adamın yaptıkları karşısında cinnet geçirir insan.ben hasta olmadıgı zamanlarda da farklı oldugunu sanmıyorum
e biz her dafasında birbirimizi yiyoz.sonunda dengesiz olan ben oluyorum . kv nin çenesi hiç durmaz benim.herşeye laf atar kışkırtır.eşimde pısırık bi kedi gibi öle durur.ayy gözümün önüne geldi de gıcık oldum bak geneevet dogru bir haller oluyor şekil değiştiriyor adam resmen.hatta ben çok kere çektim kenara sordum ne oluyor diye