Eşimi boğmak istiyorum :(

Konu koltuk değil ki canım. Yani bunu gizli gizli söylemesi mesela. Ben o kadar anlayışsız mıyım ki zaten o demese ben teklif ediyorum. Yaptığı olaya gıcığım ben
gıcık olmak yerine anlamaya çalış.
annesi sonuçta.
sen nasıl ki kendi annen geldiğin de el üstün de tutmayı istersen eşinde öyle davranıyordur.

sizi o kadar çok ikinci plana atmış ki koltuk meselesine kırılmanız çok normal!!!!!!!!!!

bir eşin her hareketinde annesini el üstünde tutması, karısı varken çok hatalı
siz de kendi annenize bunu yapın kendisi varken
biz ailemizle evlenmedik
kırgınlığım sinire dönüşüyor artık..

annesi sonuçta.
sen nasıl ki kendi annen geldiğin de el üstün de tutmayı istersen eşinde öyle davranıyordur.

Hadi bize geldi el üstünde tutmaya çalışıyor. Peki Kv gittiğimde de mi? ben ne zaman el üstünde tutulacağım? Annesi üzülmesin, duymasın? ee peki karının duyguları

Dediğin doğru gerçekten fazlasıyla takıyorum kafama. Fakat bu duruma beni sürükleyen de sevgili eşimdir.

evet seni anlıyorum.eşin dengeyi kuramıyor ve gerçekten dengesizlik derecesinde saçmalıyor.gerçekten bunları koca diye koynumuza alıyoruz yaa :KK43::KK43:

Eşin annesinin gönlünü yapmaya çalışırken abartmış ne yani oğlu eşine ilgili diye üzülür mü insan,
size zorla bunu düşündürtecek eşiniz .
Önemseme bence, annesi gidince de siz de soğuk davranın anlasın nasıl oluyormuş.

seker gibi kayinvalide
ama sizin gezmelerinize neden üzülür onu anlayamadim
esinize sordunuz mu ?

bizim mesela annemlerin evinde karsi komsumuz bir ablam vardi
kayinvalide ve görümceleri üst katta oturuyordu
bu ablamin esi gittikleri yerlere gizli götürürdü esini
cok ilginc degil mi
gizli gizli sigara icerlerdi
ailesi görmesin diye
adam karisini evlilik yildönmünde otele götürdü geceyi orda gecirmek icin
ne yalan söyleyeceklerini bilemediler

sizinkini bilmemde bu bence normal degil

Hadi bize geldi el üstünde tutmaya çalışıyor. Peki Kv gittiğimde de mi? ben ne zaman el üstünde tutulacağım? Annesi üzülmesin, duymasın? ee peki karının duyguları
arkadaşım annesiyle kendini kıyaslamaktan vazgeçtiğin an inan rahatlarsın.
yoksa sürekli annene böyle bana böyle yaptın diye savaşacaksın.

annesi sonuçta.

yaptığı şey dengesizlik annesi neden geziyorlar diye uzulecekmiş? eger uzuluyorsa karıyı boşasın onunla gezsin dursun.

seker gibi kayinvalide
esinize sordunuz mu ?

cok ilginc degil mi
ailesi görmesin diye

Amannn millet uzaya gidiyor bizler hala kv derdi çekiyoruz.. Adam evlilik yıl döznümünde çektiği çileye bakkk ne salak anneler babalar görümceler var

yaptığı şey dengesizlik annesi neden geziyorlar diye uzulecekmiş? eger uzuluyorsa karıyı boşasın onunla gezsin dursun.
eşinin yaptığı elbette dengesizlik lakin kayınvalidesinin yanında surat asması uygun değil.
kadın zaten rahatsızlığı için gelmiş elbet geri dönecek.

eşinin yaptığı elbette dengesizlik lakin kayınvalidesinin yanında surat asması uygun değil.
kadın zaten rahatsızlığı için gelmiş elbet geri dönecek.

surat astırmasın.kadın yine surat asmakla kalmış.adamın yaptıkları karşısında cinnet geçirir insan.ben hasta olmadıgı zamanlarda da farklı oldugunu sanmıyorum

evet dogru bir haller oluyor şekil değiştiriyor adam resmen.hatta ben çok kere çektim kenara sordum ne oluyor diye
bend eilk evlendiğimde eşim yaptı sonra o değişince ben dahaaaaa uzak oldum bu sefer kendi peşimde aşkım bişey mi oldu ne oldu demeye başladııııı :KK66:)

bend eilk evlendiğimde eşim yaptı sonra o değişince ben dahaaaaa uzak oldum bu sefer kendi peşimde aşkım bişey mi oldu ne oldu demeye başladııııı :KK66:)

evet adam yerine bile koymayacaksın

seker gibi kayinvalide
esinize sordunuz mu ?

cok ilginc degil mi
ailesi görmesin diye

Tabi ki normal değil. Benim annem nerede olursak aradığında anlatırım ay ne güzel der. Foto çekip atsana der. Eşim mekanı terk ediyor. müzik sesi gitmesin de üzülmesin diye. Hay Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum

surat astırmasın.kadın yine surat asmakla kalmış.adamın yaptıkları karşısında cinnet geçirir insan.ben hasta olmadıgı zamanlarda da farklı oldugunu sanmıyorum
erkeklerin tümün de var bu durum ama..
ailesini görünce hele annelerini bi ana kuzusu moduna bürünüyorlar.

Son paragrafa kadar size hak vermistimde..siz yokken one oturmasinda ne mahsur var?
Siz iyimisiniz.....annesi o ya annesi...
Bencil olmayin bu kadar

bid
evet dogru bir haller oluyor şekil değiştiriyor adam resmen.hatta ben çok kere çektim kenara sordum ne oluyor diye
e biz her dafasında birbirimizi yiyoz.sonunda dengesiz olan ben oluyorum . kv nin çenesi hiç durmaz benim.herşeye laf atar kışkırtır.eşimde pısırık bi kedi gibi öle durur.ayy gözümün önüne geldi de gıcık oldum bak gene:KK11:

X