Eşimi bir kadınla konuşurken yakaladım :(

Eşime bilgisayardan yemek tarifine bakıcam dedim sonra verdi kadınla konuşmalarına girdim iş ile ilgili konuşmuşlar içim rahatladı

Bir dakika ya
Konu baska kadinla konusmaya gelene kadar ciddi anlamda esinizle problemlerinizi nasil gormezden gelebiliyorsunuz..

Bebek istiyorsunuz deniyorsunuz tamam ama
Esinizin ilgisi bu yuzden azaldiysa size karsi cidden cok kotu bir durum bu..

Esimin bu durumda benim her anlamda yanimda olmasini isterdim, anlamasini isterdim. Psikolojik acidan destek olmasini isterdim ben olsaydim..

Once neden ilgisinin azaldigini sorsaniz daha iyi edersiniz..

Bu durum sizin ister istemez psikolojinizi etkileyebilir

Şunu söylemek isterimki birazcık vucudunuza zaman tanıyıp toparlanmasını bekleyin neden bu acele kendinizi hazır hissetmiş olsanızda bünyenize yazık...eşiniz konusuna gelince adam belki iş ile ilgili birşeyler yazmıştır,mail falan atacaktır .Nebilim ön araştırma falan yapmadan yargılamayın

çocuklarınin ölmesi senin suçun mu ? bu yüzden sana ilgisi azalmış olması, senin için ikinci yıkım. bir kadın böyle bi durumda babadan çook çok fazla etkilenir nerden biliyorum bende bi bebek kaybetmiştim üstelik erken haftalarda kürtaj oldum siz ölü bebek doğurdum diye yazmışsınız yani bayağı büyümüş bebekler.. ben o zaman bile psikolojik olarak çok etkielnmiştim siz ne hale gelmişsinizdir 3 bebek üstelik. ağır bi travma.. çok şükür sağlıklı bi kızınız varmış ne güzel Allah uzun sağlıklı ömür versin.. Ancak eşinize de merhamet, vicdan versin diyorum kusura bakmayın..nasıl etkilediyse sizi sorsam eşim tepki verir mi diye yazmışsınız gerçekten çok üzüldüm!! konunuzu takip edeceğim tavsiyem ise keşke o anda sorsaydınız çünkü şu anda bün türlü kılıf bulabilir şu saatten sonra takibe geçin bi süre ....bişey bulamazsanız bunu sorun kimle neden konuşuyormuş. suçlamadan tabiki.

dünde evli bi adam faceden bana arkadaşlık isteği yollamış bende hemen sildim, sonrada mesaj atmış bi konuyu beğenenlere bakıyormuş yanlışlıkla o butona tıklamış, sonra geri almaya çalışmış bir şeyler ters gitti yazısı gelmiş ekrana, kusura bakmayın lütfen yazmış ,hiç birşey yazmadan hemen konuşmayıda sildim arkadaşlık isteğinide herkese açıkmış düzenledim belki eşinizde böyle olmuştur açıklama yapmıştır birine ne bilim.

erkeğine güven bence bugune kadar seni aldatmamıskı suphe duymamıssınki cocuk dusunmussun.burdakı dar ağacı kişilikli arkadasların gazına gelme bence biraz soluk ver ilişkinize :)

aldattığından emin olmadan asla sert bir harekette bulunma derim sakin bir dille öğrenebilirsin zaten amacı kötü değilse gösterir ama eğer kaçarsa ve bu sorunu bir kavgaya dönüştürürse işin peşini bırakma çocuk olayını ertele derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…